Nedavno je bilo pitanje o gradu iz kog dolazimo. Zar to nije isti klinac? Ideuce subote ocekujem topic o nazivu ulice iz koje se javljamo..onaj drugi tjedan ce biti pitanje kucnih brojeva.. Zar nije dovoljno da Wolf u nedostatku seksualnog života svakog vikenda bere cvitice po forumu? Odrastite! (i ja sam munjena...ovo je forum o stripovima..ko tu more odrast osim šacice onih kojima oni drugi idu na živce..)
Hej Charlie, nadahnula si me za moj slijedeci topic cija premijera ima da startuje u Ponedeljak i zvat ce se "Gdje živite: grad ili selo?" - jedva cekam Ponedeljak. A možda i od Ponedeljka pocnem objavljivati svaki dan po jedan topic...
Inace, dolazim iz Bosne. Ako ti ovo nije dovoljno onda evo sve informacije: Grad: Tuzla Adresa: Zoran Cicvara, šezdesetdeset (610) Broj telefona: 035-774-948-942 jebem te ja!
Hej Charlie, nadahnula si me za moj slijedeci topic cija premijera ima da startuje u Ponedeljak i zvat ce se "Gdje živite: grad ili selo?" - jedva cekam Ponedeljak. A možda i od Ponedeljka pocnem objavljivati svaki dan po jedan topic...