Prvo i osnovno. Mi smo prijatelji. Nije bila licitacija. On je cuja da gospodja prodaje i on je dogovorija posa. Mislim da nije fer da ja tu upadam. Sigurno je da bi ona prodala onome tko ponudi vise ali toliko nekorektan nisam, niti cu ikad biti. Uvik mi je drago kad netko napravi dobar posa. Ako to obavin ja, jos bolje ali na korektan nacin.
milko nije logiran na forumu...btw,nema ni kompjuter...e sad ne znam je li to milko kupio za sebe ili za prodaju...mogu ga pitati...u biti,renky mu je susjed,pa nek se on raspita...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Pitaj... a pitaj i koji su to sve zabavnici (koliko brojeva u kojem intervalu) ako se mozda ispostavi da bi prodao, ja bih to rado kupio... Nemate pojma ljudi koliko su ti zabavnici bili dobri
Pitaj... a pitaj i koji su to sve zabavnici (koliko brojeva u kojem intervalu) ako se mozda ispostavi da bi prodao, ja bih to rado kupio... Nemate pojma ljudi koliko su ti zabavnici bili dobri
Nema ni govora o prodaji. Kad je sve dogovorija zva me je cili sritan da potvrdi uspjesnu kupovinu. Bija je sritan k`o malo dite. Kaze da bi eksplodira da mi nije javija.
Ja imam oko; Dylan Dog - 130 kom Nathan Never - 50 kom Marti Misterija - 40 kom Nick Raider - 20 kom Zagor - 30 kom Alan Ford - 30 kom GIGANT - 1 kom :))) ... i nešto malo onih velikih HORROR stripova, par Mr. Noa, Velikih Blekova, itd, itd...
jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo
Ja skupljam samo Zagora i do sada imam oko 250 originala, 250 Dnevnika i 150 SD, sve skupa oko 650 komada. Plan je sakupiti jos 150 Tutto Zagora i to je otprilike to.
Ja skupljam samo Zagora i do sada imam oko 250 originala, 250 Dnevnika i 150 SD, sve skupa oko 650 komada. Plan je sakupiti jos 150 Tutto Zagora i to je otprilike to.
Sto je ovo bilo naivno...
Kazem ti ja kume, skupit ces ti jos i kolekciju striscia (u originalu). :)
Pazi kada sam mislio ovih dana da dignem ovaj Topic iz naftalina, pošto sam u Zajecaru napravio novu policu za italijane, pa htedoh da se pohvalim sa novim slikicama... :) Stavicu ih ovih dana.