ALAN FORD - sva prva izdanja do broja 129 ( zajedno s bratom) - sva bitna druga izdanja osim par komada - dosta onih poslije koji su mi bezvezni al eto CAK - fali mi 4 komada a EXTRA - 7 komada
COMIC STRIP - sve ZAGOR EXTRA - sve , kupija odjedanput kad me prije dva miseca opet puklo na romane , pa sad skupljam i Alan FORD KLASIK
LMS I ZS - cca tu negdi oko 150 kom a najstariji broj 11 od jednih i drugih , a bilo je toga puno više , imali braco i ja još prije devedesetih jedno 50% onih pravih starih pa tO bilo na selu pa dušmani pokrali , a bilo je tu još i masu STRIPOTEKA , EKSOVA , ZABAVNIKA , SPUNKA ... RECIMO VIŠE OD 1000 Kom ( znam i ko je al kako covika ubit zbog romana). Znam da sam ima broj 1 od ZS i prvog bleka ( osta mi je drugi ) i skoro sve zagore u LMS a sad samo 4-5 postajem bijesan ostalo mi je dosta PSZD imam jedan ZOV po koja PANORAMA i imam jedan problem a to je prvi odlazak u Zg nakon ove probudene ljubavi prema stripovima pa kad dodem u tu prodavaonicu ženu konstatno obradujem ( sreca nije ni ona imuna na stripove , donila je i ona nešto u dotu) bit ce veselo
Plowing your way through a delicate maze Crushing the dreams that a lifetime made Rest will come away as the planets fall in line Karma piling up will catch in time
Prvo, moja dika i ponos, nova polica iskljucivo za italijane!
Sasvm sigurno najveci broj italijanskih originala u Zajecaru!
Zatim Stripoteke i ZS/LMS:
Potom, Francuzi, domaci albumi, i oni koji se osecaju tako:
Onda, AF, CRO i De DD, domaca B5 produkcija (mahom pirati), Spajdiji, Akire, Wizardi i ta sorta, uz MAD, domace Conane, bisere i neprobrane US sveske:
Sve i svašta - Dnevnikovi DD, MM i NR, zatim CRO NN, razni domaci pokušaji izdavanja, par pirata, KP, a na dnu uspomene iz mracnih dana kada su izlazile gluposti tipa Strip razonoda Cao alamanah i tome slicno:
Plus, US trejdovi, pre i posle Magicove poslednje posete :
Kada je u pitanju ona italijanska polica, postoje ljudi kojima moram da se zahvalim što su je omogucili:
* tantus - veliki covek sa još vecim srcem, a nije ni cudo, da je manji, ne bi bio u stanju da donese sve stripove koje sam mu narucio
* djuna - uspeo da spoji ono što ja pokušavam godinama - godišnji odmor i nabavku stripova, i to ne samo za sebe, vec i za moju malenkost
* mcn - ciji se stropovi ne nalaze na slikama, ali uskoro hoce
* D.J. - mastermind forumaške akcije nabavke italijanskih originala
i naravno Markos, kome je nemoguce dati neku originalnu zahvalnicu - sve su vec izrecene.