Author |
Topic |
umpahpah
Junior Member
Croatia
343 Posts
Member since 01/10/2002 |
Posted - 23/12/2002 : 13:28:40
|
quote: Originally posted by Aco
Nisam znao da se stripovi skupljaju zato da bi se mogli pokazati drugima.. :-)
Bond.James Bond.
Ima i takovih kolekcionara |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 23/12/2002 : 13:50:19
|
Aco jos uvijek cekam odgovor?
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 23/12/2002 : 13:59:22
|
Eto na ovo'
quote: Originally posted by Aco
Nisam znao da se stripovi skupljaju zato da bi se mogli pokazati drugima.. :-)
Bond.James Bond.
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Posted - 23/12/2002 : 14:06:15
|
Ah to.Pa eto,procitaj prijašnji post od Kolekcionara gdje objašnjava da se ne isplati skupljati neki strip(konkretno - Brandon) ako ga nemaš kome pokazati u tovm gradu/selu..Kolekcionara iznimno cijenim kao jednog od clanova sa najdužim stažem na ovom forumu ali njegova izjava mi je nerazumljiva.Ja u životu nikome nisam pokazao Texa pa ga svejedno skupljam jer je MENI odlican.Pokazao sam jednom curi Dylana i dao joj da procita Sa druge strane zrcala i Ples smrti (meni najdraže epizode) ali to je sve.Šta mene briga što se kod nas ne prodaje MV ili Dampyr.Ako su dobri (a dobri su) svejedno cu ih skupljati pa makar cu biti jedini u Sloveniji koji ce to raditi (uz Sigija,naravno)
Bond.James Bond. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Posted - 23/12/2002 : 14:16:39
|
quote: Originally posted by seinfeld
DD je malo spor zadnjih dana oprosti mu za to ;-)))
Ma to je on poput mene u holiday-feelingu.Pozitivno smo nabrijani i baš nam je super!!!
Bond.James Bond. |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 23/12/2002 : 14:22:51
|
Boze fino me castiti ovih dana:-) Da ona izjava kolekcionara je u najmanju ruku smjesna!
|
|
umpahpah
Junior Member
Croatia
343 Posts
Member since 01/10/2002 |
Posted - 23/12/2002 : 14:52:51
|
quote: Originally posted by seinfeld
DD je malo spor zadnjih dana oprosti mu za to ;-)))
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
Teško je ne primjetiti,a teško i ne oprostiti |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 23/12/2002 : 15:25:14
|
Very funny!
|
|
hamza
New Member
USA
251 Posts
Member since 15/06/2002 |
|
hamza
New Member
USA
251 Posts
Member since 15/06/2002 |
Posted - 23/12/2002 : 19:25:13
|
DD smijesan si ti i marko kada tvrdite daje nesto dobro samo zato stose vama dvoici svidja.markoje jos i strucnjak za brzoplete uvrede u stilu ma stati znas neznas ti nista pretjerujes ili nepijeti vodu ta teorija.ja nigdje nijesam procito dase kolekcionar tako ustremio na marka ili tebe dd.stavi umisljate dasmo mi ovdje djeca a vi neki sedam velicanstvenih.nistame nemore vise iznervirati nego samoumisljeni tipovi.akoste napravili ovaj forum ili sajt nemozete sad svrsavati po ljudima samo zato stoga placate bijednih stopedeset eura na godinu.slobodnome izbacite ali pretjerujete vala usvemu. |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 23/12/2002 : 19:36:35
|
Ti ocito imas kratki spoj u glavi prijatelju! Da li sam ja nekoga prisiljavao ili naredivao da zabrije na Brendona. Ono sto sma napravio bilo je samo upoznavanje sa ovim stripom ljude koji nisu nikada dosli u kontakt s njime i dao neku sugestiju. Za razliku od tebe koji skrivas svoj identitet i Markos i ja smo naveli puna imena i prezimena kao i starosnu dob! Osim toga gdje si samo to nasao da sam izjavio da se Kolekcionar ustremio na mene? Vidis ja sa Kolekcionarom nemam ni najmanjih problema tako da nemam pojima od kuda ti ovi zakljucci. Bolje bi ti bilo da se malo opustis pa mozda ne bi prozivao krive ljude uvaljujuci im nesto u usta sto nisu rekli. OK?
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 23/12/2002 : 19:51:25
|
Onda Hamza, ostao si bez texta?
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Posted - 23/12/2002 : 21:58:26
|
quote: Originally posted by hamza
aco rijec je o brendonu a ti govoris o teksu.
Uh..Pa naveo sam Texa kao primjer stripa koji skupljam mada ga još nikome nisam pokazao (nitko od mojih prijatelja/cura ne skuplja stripove).Nisam mislio ništa loše a valjda sam toliko pismen da znam da je topic o Brandonu.
Vidim da si nešto nabrijan.Daj opusti se malo,praznici su...
Bond.James Bond. |
|
|
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member
USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 23/12/2002 : 22:59:37
|
UUUUfff staje ovo ljudi..Jebote dodjem sposla a moj komso zdrpiose sa pola foruma..Ma nema veze ljudi, tojest Markose.. Mozdasam stvarno i pretjero stosam BRENDONA nazvao PICKICOM.. U buducega necu niti spomenuti..
Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/12/2002 : 23:01:14
|
quote:
DD smijesan si ti i marko kada tvrdite daje nesto dobro samo zato stose vama dvoici svidja.markoje jos i strucnjak za brzoplete uvrede u stilu ma stati znas neznas ti nista pretjerujes ili nepijeti vodu ta teorija.ja nigdje nijesam procito dase kolekcionar tako ustremio na marka ili tebe dd.stavi umisljate dasmo mi ovdje djeca a vi neki sedam velicanstvenih.nistame nemore vise iznervirati nego samoumisljeni tipovi.akoste napravili ovaj forum ili sajt nemozete sad svrsavati po ljudima samo zato stoga placate bijednih stopedeset eura na godinu.slobodnome izbacite ali pretjerujete vala usvemu.
Dobro Hamza, sto bi ti sad od nas htio? Pa mi se tu trudimo da upoznamo ljude sa nekim stripovima koji su tu jos nepoznati i eventualno ljude zagrijemo za strip (u ovom slucaju Brendon, koji, kako sam i rekao u vijestima, ni meni nije bas zanimljiv, ali DDevilov tekst me je zaintrigirao da procitam koju epizodu). Ne vidim sto je u tome lose, a pogotovo ne vidim zasto to Kolekcionaru smeta a niti zasto si ti tako nabrijan? Ja nisam imao namjeru kolekcionara uvrijediti i ono "pretjerujes" se tesko moze nazvati uvredom. Ali dobro, vidi se kako ljudi kad tad pokazu svoje pravo lice... Ovaj odgovor ti nije trebao...Bas si me razocarao.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 23/12/2002 : 23:13:26
|
Nije mi uopce jasna reakcija nekih ljudi, ali eto...
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 24/12/2002 : 03:08:13
|
DDevile na osnovu cega tj. kojeg predloska si pisao text? I zar je sve epizode crtao Roi?!
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 24/12/2002 : 08:29:23
|
Roi je crtao samo 3 epizode do sada kao i sve naslovnice! Text sam pisao od prikupljenog materijala sa neta, iz razgovora sa nekim ljudima koji su procitali neke epizode, a i sam sam pregledao sve epizode i naravno nesto uspio i sam pricitati (naravno poneki dio epizode!) Kako ti se cini radnja, lik DD Fane s obzirom da si veliki Dylanov fan?
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 24/12/2002 : 10:52:44
|
Aco opet se slazemo! Corrado Roi mi je jedan od 5 najboljih crtaca u Bonelliju. Njegov Dylan mi je apsolutni broj 1!
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Posted - 24/12/2002 : 12:35:45
|
quote:
Kako ti se cini radnja, lik DD Fane s obzirom da si veliki Dylanov fan?
Pa nema sta, to bi meni sigurno bilo izvanredno da je makar upola dobro od onoga kako si ga ti opisao
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Posted - 24/12/2002 : 12:37:28
|
Samo mi glupo zvuci ono "strasilo na ajkuli". I samo ime a i njegova uloga u stripu mi zvuci bezveze, barem ovako na prvi pogled.
|
|
Topic |
|