Author |
Topic |
kakaljin
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
420 Posts
Member since 10/08/2002 |
Posted - 24/12/2002 : 12:28:57
|
Srecan Bozic i Nova godina, svim ljudima dobre volje i neka nam slijedeca godina donese mnogo zdravlja, veselja i srece. |
|
|
glistofil
Average Member
Croatia
612 Posts
Member since 25/08/2002 |
Posted - 24/12/2002 : 12:36:32
|
Sretan Božic i Nova godina svima i od mene, te da nam slijedeca godina donese puno zdravlja, srece i jeftinih stripova! |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 24/12/2002 : 12:46:06
|
Zivjeli ljudi! I dobro se najedite i nalocite, a pazite kako cete uci u 2003., jer onako kako udete u nju- cijela ce vam biti takva! Pazite da udete sa nekim dobrim stripom u rukama! Evo vam malo poljubaca!
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 24/12/2002 : 13:01:26
|
onda da se niko nebuni kad ja budem malo skrenuo s teme jel jasno ( he he he ) i ovaj topic je skrenuo s mjesta izvodjenja jos uvjek sve najbolje ljudima dobre volje i ljudima lose volje kojima je njihov topic vazniji od muslimanskih cestitiki onda i cestitke muslimasnkog ramazna zasluzuju da se nadju ovjdje a i zidovske hanuke ili kako se vec zove i poganskih obicaja crnaca u africi i budistickog slavlja ( ipak malo postovanja prema ostalim religijama a i o slavljenju Bozica bi se dalo prodiskutirati ) i kad ja nabavim neki strip bio bi red da to svi saznaju a i sto sam danas doruckovao prije nego sto sam doruckovao pogledao sam hrpu Tekosva i razmislajo da li da ih citam ili ne no ipak sam se za samodorcak nakon mamurluka ( ne od alkohola vec onako od lutanja ) pa nisam bas u stanju da se skoncentriram na citanje mislim da je ovo vrlo vazna informacija za ovaj forum pa sam se odlucio je objaviti usput gledam crnacku bajku - Pepeljuga i na um mi padne zlobana misao kako to da nam crncuge otimaju sve sto stvaramo zar smo mi tako slabi ipak su to vazne informacije za strip pa ionako ih ima puno |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 24/12/2002 : 14:29:18
|
Krugeru nemoj ti da slavis novu godinu/bozic jer su to trendovi stvoreni za masu od strane C.Dickinsa i Coca Cole Company koji su resp. stvorili bozic i djeda mraza a da ne govorim o pepeljuzi kakva je to reklama za cipele iznenadio sam se da gledas to sranje.Evo i ja sam skrenuo s teme (ho ho ho).
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
|
|
pot
Average Member
Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
|
ante
Senior Member
Croatia
1279 Posts
Member since 05/08/2002 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/12/2002 : 00:28:22
|
Hmmm, Krugeru cu za sledeci dolazak u BG pokloniti strip MAUS... Ivice, prepoznaces se u nekom od likova sigurno! Hahahahaha! A svim ostalima koji slave ovaj bozic, cestitam im ga! I naravno srecna svima Nova godina!
Juce je istorija. Sutra je zagonetka! Danas je poklon. Zato se zove sadasnjost! |
Edited by - DusMan on 25/12/2002 00:32:02 |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 25/12/2002 : 00:58:50
|
Eh moj Krugere, juce ti je istorija, danas buducnost;)) I kakve to veze ima s temom? Bas nikakve! Al to je fazon ovog foruma: dokle god nekog ne vrijedjas, slobodan si da sta god hoces napises, i jebe ti se (ups, zar lanuh!). Nego su mi svi ti crnci sumnjivi u posljednje vrijeme, previse brate dobro igraju onu kosarku, ko da su je oni izmislili!
I still remember the face of My father... |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 25/12/2002 : 15:06:38
|
quote: Originally posted by Kruger
onda da se niko nebuni kad ja budem malo skrenuo s teme jel jasno ( he he he ) i ovaj topic je skrenuo s mjesta izvodjenja jos uvjek sve najbolje ljudima dobre volje i ljudima lose volje kojima je njihov topic vazniji od muslimanskih cestitiki onda i cestitke muslimasnkog ramazna zasluzuju da se nadju ovjdje a i zidovske hanuke ili kako se vec zove i poganskih obicaja crnaca u africi i budistickog slavlja ( ipak malo postovanja prema ostalim religijama a i o slavljenju Bozica bi se dalo prodiskutirati ) i kad ja nabavim neki strip bio bi red da to svi saznaju a i sto sam danas doruckovao prije nego sto sam doruckovao pogledao sam hrpu Tekosva i razmislajo da li da ih citam ili ne no ipak sam se za samodorcak nakon mamurluka ( ne od alkohola vec onako od lutanja ) pa nisam bas u stanju da se skoncentriram na citanje mislim da je ovo vrlo vazna informacija za ovaj forum pa sam se odlucio je objaviti usput gledam crnacku bajku - Pepeljuga i na um mi padne zlobana misao kako to da nam crncuge otimaju sve sto stvaramo zar smo mi tako slabi ipak su to vazne informacije za strip pa ionako ih ima puno
Upravo citam ovaj topic i dobi istu misao,a ti je vec napisao u vezi mjesta ovog topica,sto se tice drugih naroda i narodnosti,da bi svi imali pravo da se uvrte ovde sa cestitkama. Ako neko stavi ga tamo,a neko vamo onda onaj sto ga nije stavio gdje treba moze se osjecati potistenim,povrijedjenim(jednostavno da ga nije strpo kako treba)
Sve je dobro kad se dobro svrsiii! |
|
|
chico
Average Member
Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Posted - 25/12/2002 : 15:29:03
|
quote: Originally posted by chico
cestit bozic i sretna nova godina svima,zelim vam puno stripova i da nabavite ono sto zelite.
To ti nije bas dobra zelja! Bilo bi ljudima dosadno!
|
|
|
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
|
BOGI
Advanced Member
USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 25/12/2002 : 22:32:51
|
Tek sam se danas prikljucio kolekcionarima STRIPOVA i nema ljepseg nego kada odmah dobijes cestitke i zazelis to drugima(inace ,ja sam jedna veoma romanticna dusa.evo ,vec jedan sat nisan procita niti jedan strip i vec me hvata nostalgija) .SRETAN BOZIC I NOVA 2003.DA SVI KOLEKCIONARI UPOTPUNE SVOJU KOLEKCIJU STRIPOVA STO PRIJE I NEK IZAÐE NA KIOSKE JOS NOVIH STRIPOVA!!!!!!!!!! |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 26/12/2002 : 21:05:31
|
seifild ja govorim o tome da ovaj topic nije na pravom mjestu nije fer iz navedenih razloga no ionako mnogotoga nije fer posto nikoga nevredjam mogu raditi sto hocu kako kaze sejo pa cu od sad cesce skretati s teme da li slavim ili ne to je valjda moj problemcic mozda slavim i hanuku ko zna zasto ja nevolim Zidove mozda sam ubaceni zidovski tajni spijun ciji je zadatak ispljuvati crnce i vredjati zivotinje velicajuci crnacka djela
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 26/12/2002 : 21:16:50
|
Porter nebi se nitko trebao osjecati potistenim sto ga nije stavio na pravo mjesto no bice situacije i topika koji nemaju veze s stripom pa ce netko prigovarati zasto prigovarati kad netko smije topik staviti na krivo mjesto kao na primjer seinfild nemam nista protiv njega ( naravno , nemam nista protiv seinfilda niti portiv topika naravno , a on me krivo shvati , ja sam samo dao prigovor na mjesto gdje se topik nasao ) ja sam za ravnopravnost ako je on zgrijesio mozemo i mi ili ako pogrijesi on smijemo mi prigovarati smije i on naravno ako mi zgrijesimo ovo je ustvari sitnica i zezancija cak nisam imao zelju da prigovaram ali nije prvi put da se takva stvar desila da netko otvori topik na krivom mjestu i nikom nista a opet drugi malo skrene s teme i odmah napad bolje spriejciti nego ljeciti da se znamo ponasati u takvoj situaciji ako netko drugi takvo nesto slicno ucini
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/12/2002 : 00:52:36
|
Svima sretan Bozic i nova 2003. godina. I neka Vam se svima poduplaju kolekcije stripova (osim onima koji ih imaju manje od 1000, njima neka se visestruko umnoze) u ovoj godini. Krugeru, tebi zelim da mi od stripova nabavis sve sto vec do sada nisi i da ove godine dodjes bar pet puta kod nas. Dusmane, tebi zelim onaj ---dp--- vec jednom vrati one stripove na CD-ovima
|
|
|
Lexx
New Member
Netherlands
172 Posts
Member since 04/09/2002 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 27/12/2002 : 18:20:47
|
Sretan Božic, sa zakašnjenjem, svim vjernicima katolicke vjeroispovijesti te Sretnu Novu godinu (isto tako katolicku) 2003. i da vam se sve egoisticne želje ispune dokle god ne povrijede nekog drugog ko to nije zaslužio.
Ja ne slavim nijednu novu godinu iz jednostavnog razloga: ako ne slavim svoj rodendan, zašto slaviti neciji drugi, makar se radilo o jednoj od najvažnijih licnosti u historiji covjecanstva (uz Muhammeda a.s. i Princa Buddhu)? Nova godina za mene ima samo orijentacijski karakter, omogucava mi snalaženje u toj misterioznoj dimenziji - vremenu.
Lets kick racism out of football. |
|
|
Topic |
|