forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Strip sastanak - GRADAC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts

Member since 25/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 22:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send glistofil a Private Message
ima sigurno

Live long and prosper!
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 27/12/2002 : 22:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
pa jesi gledao kolekciju dd-a.je li je iko gledao

My name is Bogi.Just Bogi
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 22:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by glistofil

ne znam tocno koliko milko ima stripova, ali mislim da mi je jednom rekao oko 30000 (broj varira jer mu svaki tjedan dolazi i odlazi dosta materijala)

Live long and prosper!

Jooooooojj 30 000 stripova.Pa gdje ih nalazi.50% stripova bivse Juge on ima u svojoj kuci.Prosto nevjerovatno. Ako se njemu zapali kuca sigurno je da ce se covjek objesit. 30 000 stripova vrjedi najmanje 50 000 eura. blago se njemu.Sretan je covjek.Njemu nikad nije dosadno.Uvjek ima nesto novo za procitat.

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Go to Top of Page

glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts

Member since 25/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 22:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send glistofil a Private Message
ma vidio sam na jednom mjestu dosta dilana, ali oni me ne zanimaju pa se nisam baš obazirao. ako hoceš mogu ti dati njegov broj pa ga lijepo nazovi i pitaj

Live long and prosper!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/12/2002 : 23:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by BOGI

a viza?

Raspitat cu se prijatelju. Jedan moj prijatelj iz Makarske je porijeklom iz Boke Kotorske pa cu ga pitati kako sve to funkcionira.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 27/12/2002 : 23:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
ok,hvala brate

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 23:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:

ok,hvala brate

zajeban je Bogi igrac. On kaze BRATE aaauuuuuu.Kad imas koristi reko bi i meni brate.Cuj brate eee Bogi procitan si ti davno
Ali sve je to normalno, zar ne?

Go to Top of Page

glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts

Member since 25/08/2002

Posted - 27/12/2002 : 23:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send glistofil a Private Message
a i ti sani samo tražiš koga ceš zajebavat

Live long and prosper!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 23:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

a viza?

Prije par dana pisalo je u Slobodnoj Dalmaciji da bi se do trecega miseca tribale ukinuti vize za YU gradjane.

Sto se tice Milke i njegove kolekcije radi se o 25 000 - 30 000 stripova ali brojka varira iz dana u dan. Ono sto je vidljivo raspolozivo je za prodaju a gornji kat je privatna kolekcija. Imam cast da vec dobrih 20-ak godina posjecujem njegov dom a uvik ima nesto novo. Nekidan su mu stigli Maurovicevi radovi iz 1936.
Ipak, uvik mi je drago sitit se onog hodnika u kojem je ( nekad davno dok je zivija u portu ) cuva stripove. Kuca je stara i pod je bija drveni. Stripovi naslagani do plafona i svakim korakom daske se savijaju a ja mlad i lud zalim sto nemam vise kila pa da se pod pritiskom pod savije a oni stripovi padnu po meni. Zamislja san naslov u novinama " Ugusija se pod lavinom stripova ".
I za kraj, kupovina ili dobijanje stripova nam je sigurno svima dozivljaj ali puno sam puta bija prisutan kad je Milko nabavi nesto novo, ljudi, unatoc toj kolicini stripova i svim godinama provedenim u sakupljanju njemu oci jos ovik zasvitle k`o dva reflektora...

BTW hvala na pohvalama za moje radove. Radim punom parom. Ovaj susret i vasi komentari mi je pravi doping.
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 23:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
quote:
Originally posted by glistofil

a i ti sani samo tražiš koga ceš zajebavat

Live long and prosper!

Nije bas tako glistofile.Ja imam Bogija i Seju.I to uopce nije zajebancija.To je obicna zezancija.Ono sto sam ja napiso nije zlobno ni nekulturno.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 27/12/2002 : 23:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message
nevjerujem da sam ga uvrjedio.On zna da se ja samo zezam

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/12/2002 : 00:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

jebo ja vas,ne date mi vizu....smrc

ja sam ti davno rekao uzmi bh pasos, ili barem bh. licnu kartu, jer sam bh. licnom kartom isto mozes uci u HR

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

sejo,od prvog listopada u bosnu i iz bosne u hrvatsku samo s putovnicom,odnosno pasošem...osobna karta vrijedi samo u sezoni...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

rocky32
Average Member

Croatia
585 Posts

Member since 18/08/2002

Posted - 28/12/2002 : 00:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rocky32 a Private Message
quote:

nisam imao potrebe za hrvatskom do sad,sad se mjenjaju stvari....

bogi, budi ono sto jesi po prirodi tj. bosanac i nema problema.

btw. sta je sa onim pivusinama koje si mi uzeo iz CG.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/12/2002 : 09:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

a viza?

Evo ovako prijatelju. Ja sam kontaktirao ovoga moga iz Makarske i covjek mi je rekao da samo trebaš otici u HR veleposlanstvo u Kotoru i predati zahtjev za vizu. Iskreno receno, pošto si sada u Afganistanu nisam siguran koliko si daleko od Kotora ali pokušaj vidjeti da li ima neki Osama Bin Airlines koji ide direktno za CG. Ta procedura za vize ide prilicno brzo za razliku od one u BG-u, a za tocan iznos koji se placa prijatelj mi nije siguran pa ti je najbolje da to provjeriš telefonom. Kad dobiješ vizu jedino što trebaš je prebaciti se nekako do Dubrovnika, a odatle su autobusi za Makarsku jako cesti. Doduše, možda ima i neki bus koji ide direktno iz CG za Split ili Rijeku tako da se i s njim možeš prebaciti (kao primjer navodim da je prije 15 dana Makarska Promet u funkciju stavio direktnu liniju Makarska-Beograd). Sve u svemu, vjerujem da taj tvoj dolazak i nije neka nemoguca misija i da je prilicno jednostavno sve to organizirati direktno iz CG.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 28/12/2002 : 22:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:

Iskreno receno, pošto si sada u Afganistanu nisam siguran koliko si daleko od Kotora ali pokušaj vidjeti da li ima neki Osama Bin Airlines koji ide direktno za CG

Gulp!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/12/2002 : 06:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
nadam se da ce bbb poslati svog predstavnika u liku i djelu kolege tomeka

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29537 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2002 : 12:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ej ljudi, upoznao sam Hellingenicu i vjerujte mi uopce ne izgleda tako strasno, dapace U biti, kad malo bolje razmislim, kraj onakvog pacijenta kakav je Globinjo, ona je jos skroz tolerantna

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/12/2002 : 13:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
]

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 08/01/2003 : 02:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
nas kolega leopold mi je spominjao ovaj sastanak i bas sam bio radoznao da procitam sta sve pise ovdje.zavidim svima vama koji ste bili sudionici.bas mi je drago sto se organizuju ovi strip sastanci jer to je neprocjenjivo iskustvo u smislu druzenja i svega ostalog.nadam se da ce ih u ovoj 2003 biti jos vise i to sa puno sudionika.
PS:leopolde lopino sto nisi ponio aparat pa napravio koju slikicu

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze:
sinoc sam suzama lijepila tapete,
sanjala sam i tebe i dijete...
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 13/01/2003 : 01:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
zaboravio dobri moj vertere, ma naletit ces ti pa to uzivo osjetit, ma salim se, milko mi je zaprijetio da ne nosim fotoaparat jer kaze nije fotogenican.

--< Why do only fools and horses work? >--
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 13/01/2003 : 12:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
nije fotogenican???pa pored svih tih silnih stripova niko ne moze biti fotogenican

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze:
sinoc sam suzama lijepila tapete,
sanjala sam i tebe i dijete...
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 14/01/2003 : 03:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
postaje fotogenican tek kad odjene perjanicu i stavi vuciju masku na glavu...

--< Why do only fools and horses work? >--
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000