Malo cu skrenuti s teme jer imam jedno pitanje a nije mi do otvaranja novog topica. Ove jeseni mi je sestra iz Italije donijela nekakav dvobroj Zagora ( na koricama velikim crvenim slovima pise "ZAGOR RACCOLTA"; N.173;2.80eur ). Tu su epizode PLOTONE D'ESSECUZIONE i LA NAVE NERA, koje su objavljene u Zenith Gigante-ima 428. i 429., sto ce reci da su ovo reprinti kao sto je to bila i edicija Tutto Zagor. Zanima me vise o ediciji Zagor Raccolta - otkad izlazi i kako cesto?
Pa ne znam bas da su sve novije epizode Zagora bezveze. Meni je ona prva prica sa Mortimerom jedna od boljih Zagora. Onu pricu s njegovim povratkom jos nisam citao, ali se nadam da je isto tako super. Slazem se da crtez u novim Zagorima cesto nije dobar a i smeta mi kad Boselli iskomplicira pricu do besvijesti (kao s Vampirom i Krakenom). Jako mi je drago sto se Tkac vraca jer su mi one prve epizode s njime jedne od 5 najomiljenijih epizoda Zagora.
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Jasam sebi Zagora vec sortiro po ovom redoslijedu.. Sve stoje izaslo do broja 600 od ZAGORA ulazi u ANTOLOGIJU STRIPA.. Ovi preko broja 600 pa sve do 1100 spadaju u red ODLICNIH EPIZODA.. Preko 1100 tojest sve ovo novije, jednostavno ocjena DOBAR 3..Izlazice ZAGOR jos dugo,dugo, jer bilo kako bilo on ipak ima i imace uvijek svoju citateljsku publiku..
Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...