forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZS Zagor br. 681 (Velika urota)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/12/2002 : 19:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Kapetana Mikija sam procitao sigurno pet puta
radim na tome da odem do broja deset

Ne mogu vjerovati!!Daj molim te reci da se šališ.. :-)

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/12/2002 : 21:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Malo cu skrenuti s teme jer imam jedno pitanje a nije mi do otvaranja novog topica. Ove jeseni mi je sestra iz Italije donijela nekakav dvobroj Zagora ( na koricama velikim crvenim slovima pise "ZAGOR RACCOLTA"; N.173;2.80eur ). Tu su epizode PLOTONE D'ESSECUZIONE i LA NAVE NERA, koje su objavljene u Zenith Gigante-ima 428. i 429., sto ce reci da su ovo reprinti kao sto je to bila i edicija Tutto Zagor. Zanima me vise o ediciji Zagor Raccolta - otkad izlazi i kako cesto?
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7121 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/12/2002 : 23:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Pa ne znam bas da su sve novije epizode Zagora bezveze. Meni je ona prva prica sa Mortimerom jedna od boljih Zagora. Onu pricu s njegovim povratkom jos nisam citao, ali se nadam da je isto tako super.
Slazem se da crtez u novim Zagorima cesto nije dobar a i smeta mi kad Boselli iskomplicira pricu do besvijesti (kao s Vampirom i Krakenom).
Jako mi je drago sto se Tkac vraca jer su mi one prve epizode s njime jedne od 5 najomiljenijih epizoda Zagora.

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 31/12/2002 : 00:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Jasam sebi Zagora vec sortiro po ovom redoslijedu..
Sve stoje izaslo do broja 600 od ZAGORA ulazi u ANTOLOGIJU STRIPA..
Ovi preko broja 600 pa sve do 1100 spadaju u red ODLICNIH EPIZODA..
Preko 1100 tojest sve ovo novije, jednostavno ocjena DOBAR 3..Izlazice ZAGOR jos dugo,dugo, jer bilo kako bilo
on ipak ima i imace uvijek svoju citateljsku publiku..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000