Author |
Topic  |
edzandzo
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
71 Posts
Member since 07/10/2002 |
Posted - 05/02/2003 : 10:11:21
|
Moram nazalost da javim da ipak necu ucestvovati na ovom sastanku strip kolekcionara u Makarskoj jer moram da idem u Inostranstvo na duži period. Želim da se izvinim narocito Gastonu ako sam malo poremetio planove ali nažalost viša sila. Takodjer i onima koji su racunali na mene za prijevoz. Usput bih takoder obavijestio sve da strip klub nastavlja sa radom i to sa novim radnim vremenom od 1 do 7, a momak kome se možete obratiti za sve se zove Eldin (Elta). On nažalost nije upucen u blagodati Interneta pa je ovo vise obavještenje za one koji su u Sarajevu. |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/02/2003 : 13:47:59
|
Na moju i vašu žalost Edzandzo nam mora na neko vrijeme skociti do Engleske i obaviti odredene jaaaaako važne poslove, a povodom toga ja mu želim puno srece i da sve prode kako treba. Za raju koja je planirala doci s njim u autu dajem sugetiju da pokušaju pronaci nekakav alternativni prijevoz, a u krajnjoj liniji tu su i autobusi koji liniju Sarajevo - Makarska premošcavaju više puta dnevno. 
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 05/02/2003 : 13:58:51
|
quote: Originally posted by Gaston Za raju koja je planirala doci s njim u autu dajem sugetiju da pokušaju pronaci nekakav alternativni prijevoz, 
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Nesto u Grunfovom stilu ne bih bilo lose     |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 05/02/2003 : 14:18:35
|
eh, ovo nisam ocekivao: covjek ode, a ne javi se... kakav je ovo smisao?! pa zar ti mislis tako nas ostavljat na cjedilu?! ma necu ti vala ni jednog vise romana gore kupit da mi das i popust od 70% !!! ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sretan put, al cu te ja sad nazvat u svakom slucaju...
Bolje je ispast glup nego kroz prozor. |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
Posted - 06/02/2003 : 19:31:45
|
quote: neznam chiko jer ja i stinky idemo zajedno a mozda bude isao i rocky 32
to vas je troje onda  pa valjda stane u auto 4 ljudi?  
uvijek postoji nada! |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 06/02/2003 : 19:37:29
|
Iznerviran i razocaran primitivizmom na ovom forumu odlucio sam na neko vrijeme napustiti vas.Pozdrav i svako dobro svima!
Bond.James Bond. |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 06/02/2003 : 19:49:21
|
quote: Originally posted by Aco
Iznerviran i razocaran primitivizmom na ovom forumu odlucio sam na neko vrijeme napustiti vas.Pozdrav i svako dobro svima!
Bond.James Bond.
Odkud sad to  
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 06/02/2003 : 20:30:24
|
Šta sad ovo znaci Aco?????????
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana." |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 06/02/2003 : 22:26:24
|
Zar primitivizam da te odbije od price? Pa seli prijatelju sa Balkana cijelog, neces vala ovoliko primitivizma nac nigdje drugo svijecom da trazis... A primitivizam manji izgleda kad mu suprostavis veci primitivizam... Ne, ozbiljno, svako ostrvo 'normalizma' u moru primitivizma je svjetionik u zivotu sve normalne raje, pa ostani covjece, javi pokoju da te slusamo...
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/02/2003 : 23:51:44
|
Rješava cajkan križaljku:
Biblijska licnost 3 slova: POP
sestrin muž 3 slova: ACO
ups ovo je za viceve-...
cuo sam još od jedne osobe da napušta ovaj forum zbog privitivivivitivizma
to cini dvojicu
hm ovim tempom cu ostati samo ja na ovom forumu s markosom
šmrc moram se popraviti
došao bih i ja na sastanak ali me strah (veoma sam plašljiva osoba)
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/02/2003 : 08:56:13
|
quote: Originally posted by Aco
Bond.James Bond.
Cinjenica stoji da postoji odredeni krug idiota na ovom forumu koji stvarno opako iritiraju i zbog kojih je velikom broju od nas barem jednom palo na pamet da sve ovo ostavimo behind. Na slican nacin sam i ja bio postupio nakon što mi je dosadilo pokušavati biti normalan u konverzaciji sa nenormalnima i bio sam out 6-7 dana nakon cega sam shvatio da to ipak nije nikakvo rješenje. Pa gdje bi došli kad bi se zbog uskog kruga nadarenih svi ostali jednostavno pokupili sa site-a??? Ne bi došli nigdje i ne bi postigli ništa jer su oni tako nadareni da ih ne može izmijeniti ni dragi Bog. Jedini lijek za takvu ekipu je biti pored njih u veeelikom broju i uredno ih getoizirati tako da svatko kad vidi njihove nickove može promrmljati u sebi "uh, evo opet onog pacijenta...". Inace, što se tice Acinog dolaska u Makarsku on je siguran kao kuca. Covjek ce cak iz Slovenije potegnuti svojim automobilom do Makarske što je izvrstan pokazatelj koliko covjek cijeni stripove, ovaj site i sve nas koji cemo se naci na Makarskoj rivijeri za 20-ak dana. O njegovom odlasku sa foruma (bilo privremenom ili trajnom) mogu samo kazati da ovaj forum nikad bez Ace nece biti ono što je bio sa Acom i stoga se nadam da ce se nakon odredenog razdoblja apstinencije (možda nakon povratka iz Makarske) ponovo javiti na ovim stranicama. Ukoliko se to ipak ne dogodi i Aco se (poput našeg dragog Doka Lestera) nikad više ne javi ja mu samo želim kazati da u Makarskoj uvijek može racunati na jednog prijatelja.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 07/02/2003 : 11:58:08
|
quote: Originally posted by Gaston
[quote] Covjek ce cak iz Slovenije potegnuti svojim automobilom do Makarske što je izvrstan pokazatelj koliko covjek cijeni stripove,
hm veoma nelogicno   ako citaš stripove ne znaci da moraš biti "dobar" sa svim ostalim koji citaju stripove.
znaci ako ja volim novce trebao bih voljeti sve bankare ili mulitimilijardere ljubav prema stripovima se iskazuje na razne nacine
evo moj primjer: Svi koji su bili u sarajevu za vrijeme rata znaju za sarajevski tunel kroz koji su ljudi pronosili hranu lijekove potrepstine ranjenike... uglavnom sve što je trebalo za grad prolazilo je kroz tunel visine 150 cm ja sam kroz taj tunel unosio stripove od slobodne dalmacije... ja mislim da sam prva osoba koja je u sarajevu imala Dugacki pozdrav (rijec je o 1995. godini)
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 07/02/2003 : 12:01:21
|
...ovaj site i sve nas koji cemo se naci na Makarskoj rivijeri za 20-ak dana.
Tachnije, za 21 dan ;)) Seeya Aco, and may the good man nature give you all you want...
 |
|
umpahpah
Junior Member

Croatia
343 Posts
Member since 01/10/2002 |
Posted - 07/02/2003 : 13:53:09
|
quote: Ukoliko se to ipak ne dogodi i Aco se (poput našeg dragog Doka Lestera) nikad više ne javi ja mu samo želim kazati da u Makarskoj uvijek može racunati na jednog prijatelja.
quote: Svi koji su bili u sarajevu za vrijeme rata znaju za sarajevski tunel kroz koji su ljudi pronosili hranu lijekove potrepstine ranjenike... uglavnom sve što je trebalo za grad prolazilo je kroz tunel visine 150 cm ja sam kroz taj tunel unosio stripove od slobodne dalmacije...
Doslo mi je zaplakati na oba ova citata. Bas ima ljudina na ovom siteu |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 07/02/2003 : 19:05:28
|
ko je unosio stripove kroz tunel da ga priupitam gdje ih je drzao pa ih nisam vidio?
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 07/02/2003 : 19:37:57
|
u torbi koja služi za nošenje onih pancirki za skijanje
plava torba u obliku cizme