Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/02/2003 : 12:10:28
|
quote: Originally posted by Maximuss
Da gadno je to, Markose... Ako ja uspijem nagovorit prijatelja da idemo sa autom- javit cu ti, pa mozes s nama. A do Delnica mozes autostopom ako si avanturist! ;)
Ajd nagovori ga:-) Do Delnica ne bi isao stopom po ovoj zimi, nema tih para...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 17/02/2003 : 12:11:19
|
Da gadno je to, Markose... Ako ja uspijem nagovorit prijatelja da idemo sa autom- javit cu ti, pa mozes s nama. A do Delnica mozes autostopom ako si avanturist! ;)

I da krene dan ranije!

|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 17/02/2003 : 15:31:31
|
eh, jebi ga Globinjo, ali nek ti je jaranu sa srecom... Jep, Heyoka, Voz + bus, najbrza solucija... Dado, samo ne znam jesi nas planirao u petak ili u subotu, rekao si od 28.02. do 2.03., zar ne? nemoj da ti banemo dan ranije pa da moramo da trazimo alternativni smjestaj ;))
It's a good day to die... |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 17/02/2003 : 18:45:49
|
Autobusom do Delnica nije nikakav problem jer svakih 30minuta(ili tako nešto) vozi autobus za Rijeku koji obavezno svraca u Delnice.A tih sat i pol koliko traje vožnja nije previše. Vi odlucite kako vam je lakše,ja imam mjesta za dvojicu pa ako hocete..
Bond.James Bond. |
 |
|
glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts
Member since 25/08/2002 |
Posted - 17/02/2003 : 21:38:09
|
pa markose zar nema onaj avion do splita šta možeš ostat samo preko vikenda, cuo sam da dode negdje isto ko i bus
Live long and prosper! |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 17/02/2003 : 22:55:50
|
quote: Originally posted by Aco
Vi odlucite kako vam je lakše,ja imam mjesta za dvojicu pa ako hocete..
hm
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/02/2003 : 00:25:07
|
Ajde napokon da se i ja uhvatim ovog topica.
Buduci je još samo 10 dana do petka, 28.02.2003., vrijeme je da polako privedem kraju cjelokupnu organizaciju ovog strip sastanka.
Prije svega evo spiska potvrdenih dolazaka kojeg smatram ujedno i konacnim popisom:
Ekipa koja ce biti smještena u Makarskoj:
Markos Heyoka Verter Rocky 32 Emir Pašanovic Aco Chico
Dvojac koji ce biti smješten u Gradcu:
Stinky Kruger
Ovom prilikom želim naglasiti da mi je jako žao što su Edzandzo i Globinjo otkazali svoj dolazak, ali što je tu je.
Prije par sati cuo sam se sa našim domacinom u Gradcu - Milkom Pekom - i dogovorio raspored dogadanja. Dakle, evo kako bi sve to trebalo izgledati:
Petak, 28.02.2003.
Skupljanje ekipe sa svih krajeva svijeta, pocev od rane zore pa naprijed. Kako Stinky i Kruger ne bi propustili ni trenutak dogovorio sam se sa Milkom da se delegacija iz Gradca prebaci do Makarske u petak poslijepodne tako da petak navecer možemo iskoristiti za lijepo druženje i izlazak do kasnih, pardon RANIH jutarnjih sati. Nakon toga makarski dio ekipe ide sa mnom i Leopoldom, a ostatak krece prema Gradcu.
Subota, 01.03.2003.
Nakon što se svi probudimo krenut cemo prema Gradcu i carstvu stripova Milka Peke. Tamo bi se trebali pojaviti negdje oko 11.00 i ostati do poslijepodneva. Tijekom boravka u Gradcu uprilicit cemo mnoštvo pravih stvarcica tako da ovo ne ostane samo na susretu stripofila nego da izraste i u nešto vece. U te prave stvarcice ubrajam strip-aukciju o kojoj cemo malo više pricati u slijedecih nekoliko dana, zatim razgovore na temu stripa (više o tome sutra), a bit ce tu i sportskih susreta tako da ne ni okorjeli sportaši ne bi ostali zapostavljeni.  Nakon Gradca vracamo se u Makarsku i krecemo u još jedan provod koji ce završiti u disco clubu Tropicana negdje u ranu zoru.   
Nedjelja, 02.03.2003.
Nakon spavanca slijedi lagana priprema za odlazak kucama u zavisnosti o tome kada tko ima vezu sa svojim hometownom.
Sve u svemu, vjerujte mi da ce sve biti kako treba. Za hranu na bazi polupansiona se ne morate brinuti, to cu ja organizirati.  Nadalje, tijekom ovoh izlazaka možemo se okušati i u biljaru, pikadu, stolnom nogometu, košarci u zatvorenom, pljucanju u dalj i slicnim olimpijskim sportovima gdje ce svi ljubitelji stripa biti u mogucnosti pokazati svoje najraznovrsnije talente. Takoder, posjetit cemo i lokalne hramove kladenja i uzeti nekih stotinjak tisuca kuna.    
Na kraju bih želio posebno naglasiti da svima ostalima koji ce mi se naknadno javiti sa interesom za dolaskom više ne mogu potvrditi smještaj unaprijed nego tek uz provjeru slobodnih smještajnih kapaciteta. Razlog tome je cinjenica da postoji mnoštvo stvari koje moram pripremiti da sve prode kako treba tako da stvarno nisam u mogucnosti cekati nekoga da mi dan prije javi kako ce on ipak doci ili ipak nece doci. Više od mjesec dana se vrti ovaj sastanak po forumu i smatram da se je svatko mogao pripremiti ukoliko je želio doci.
Uglavnom, sve nas ocekuje jedan ludi vikend koji ce biti garniran mnoštvom prica o stripu i oko stripa, a koji bi mogao postati i tradicijom.
Vjerujte mi, jedva cekamo da Vas sve vidimo u ovim krajevima.  
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/02/2003 : 00:29:08
|
Zaboravio sam napisati popis ljudi koji ce biti u svojstvu domacina:
Leopold IV Renky Glistofil Milko Peko i ja.
Osim nas petorice bit ce tu i još nekoliko special guest stars koji ce cijeli ovaj skup dovesti na brojku od 15 - 20 stripofila.
Ma bit ce SUPER!!!    
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Posted - 18/02/2003 : 11:23:59
|
quote: Originally posted by Markos
Aco provjerit cu pa cu ti javiti. Kad bi ti krenuo i kad bi bio u Delnicama!?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
U petak necu na faks tako da mogu poci bilo kad(kad tebi odgovara).Do Delnica imam oko 45 minuta vožnje.
Bond.James Bond. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29716 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Posted - 18/02/2003 : 11:32:18
|
Gastone,bice ludo,a posebno se veselim natjecanja u stolnom nogometu i Tropicani(cuo sam da je ludo mjesto)! A evo i jedne male anegdote koja mi se desila danas.Naime,na praksi sam pregledavao Joška Poljaka,centra Olimpije iz Ljubljane i nekadašnjeg igraca Splita koji prošlog ljeta umalo nije potpisao za LA Lakerse.Npukla mu je kost u ruci pa trenutacno ne trenira.Nakon pregleda ostao je još neko vrijeme da popricamo i kad sam mu spomenuo da uskoro idem u Makarsku oduševio se.Pricao mi je kako je to lijep grad i da ima jako lijepih cura itd.Joško,majstore!
Bond.James Bond. |
Edited by - Aco on 18/02/2003 11:43:42 |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/02/2003 : 12:37:44
|
quote: Originally posted by Aco
Gastone,bice ludo,a posebno se veselim natjecanja u stolnom nogometu i Tropicani(cuo sam da je ludo mjesto)! A evo i jedne male anegdote koja mi se desila danas.Naime,na praksi sam pregledavao Joška Poljaka,centra Olimpije iz Ljubljane i nekadašnjeg igraca Splita koji prošlog ljeta umalo nije potpisao za LA Lakerse.Npukla mu je kost u ruci pa trenutacno ne trenira.Nakon pregleda ostao je još neko vrijeme da popricamo i kad sam mu spomenuo da uskoro idem u Makarsku oduševio se.Pricao mi je kako je to lijep grad i da ima jako lijepih cura itd.Joško,majstore!
Bond.James Bond.
A šta da ti kažem nego da se dobar glas daleko cuje!   
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/02/2003 : 13:10:49
|
Gastone! Mogu li preporuciti sebe i kompica, a ujedno poziv Markosu i Chici da podijele sa nama benzin do Makarske i natrag? Malo kasno palim, ali tek sam nekidan zapravo procitao ovaj topic. :(
  |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/02/2003 : 13:22:57
|
Gastone! Mogu li preporuciti sebe i kompica, a ujedno poziv Markosu i Chici da podijele sa nama benzin do Makarske i natrag? Malo kasno palim, ali tek sam nekidan zapravo procitao ovaj topic. :(

Iskreno cu se potruditi da nešto sredimo!!! Naime, danas popodne cu se naci sa Sandrom da sve ovo još jednom protresemo tako da tocno vidimo na cemu smo. Osim vas dvojice kontaktirao me je i Cherokee iz Sarajeva koji bi se takoder rado spustio do mora. Uglavnom, strpite se do veceras! 
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 18/02/2003 : 13:31:45
|
Pa evo nas dvojica mozemo taman umjesto Edzandza i Globinja , a pogotovo bitna komponenta u svemu tome je moj kompic koji je prijevoz za 4 zagrebcana! :)
  |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 19/02/2003 : 09:22:28
|
Kuc, kuc, Gastone! Ima li sta?

Ima, ima... Puno obaveza pa se ne stignem tako brzo javiti. Uglavnom, jucer smo Leopold i ja dogovarali detalje i on mi je rekao da ce gotovo sigurno uspjeti osigurati smještaj za vas trojicu koji ste se naknadno javili. Sve u svemu, ocekujte njegov post tijekom današnjeg dana. 
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 19/02/2003 : 19:31:03
|
kaki zgazimo, odvalimo, to je prava rijec! Svaka cast Gastone, ovo ce bit ludo i nezaboravno! Koliko vas igra kosarku, da se dzaba ne pripremam ako cu se samo obrukat ;)))
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 19/02/2003 : 19:37:46
|
vazno mi je samo da nema neko da kuca, s ostalim se mogu mjerit... ali ovo je izmedju ostalog - u posljednje vrijeme sam vise igrao bilijara nego kosarke, pa cemo i to da vidimo hehehehehe
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/02/2003 : 19:50:05
|
eh da mi je da zivim malo juznije................
Hocu napokon da docekam taj dan kada cu doci u biro i reci kolegi djesi bolan sa ima, kada dodje taj dan to ce znaciti da sam se vratio sa robije na Zapadu. A do tada cu i dalje radne kolege morati da pozdravljam sa "Guten Morgen"!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Topic  |
|