forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 STRIP SASTANAK "MAKARSKA 2003."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

BUDITE PRIMITIVNI!

NEW PRIMITIV RULES ALL OVER MAKARSKA

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

Obecavam primitivnost na visokoj razini, Herr Sejo!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by verter

" Ajmo predstavnici BiH, provjerite kad se SIR Emir vraca i ima li šanse da se dokotrlja u Makarsku?
Heyoka? Verter? Drugi Emir? Zna li itko? "

sir emir se nada da ce doci do srijede i da ce prisustvovati sastanku ali nije siguran jer je takodje i prehladjen.to je zvanicno.
a nezvanicno je to da on samo pokusava premuntati gastona da mu pripremi neki "termofor" u krevetu,gastone znas na sta mislim
ljudi jos samo 3 dana!!!!!!!!
nesreca u sreci je to sto necu biti u subotu kuci a dolaze mi majstori da postavljaju nove police za stripove jeeeeeeeeeaaaaaaaa.cekao sam na taj trenutak 2 godine.
gastone uzmi i mobitel naseg masinovodje iz voza da smo u kontaktu
sejo ima da "primitiviziramo" cijelu makarsku i gradac ili bar ono sto vec nije ucinio primitivnim nas gaston the primitiv
a ti globinjo sad priznaj sta si uradio toj kolegici da bi se razbolila

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze:
sinoc sam suzama lijepila tapete,
sanjala sam i tebe i dijete...

Ako je samo do prehlade onda znam da je Sir Emir siguran k'o banka jer on nije tip kojega bi prehlada odvratila od dolaska na more! Znaci, jedino je bitno da se on vrati u Sarajevo, a ako bude trebao termofor (pa i više njih! ) snaci cemo se vec nekako .

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

BUDITE PRIMITIVNI!

ne sumnjam u Vasu sposobnost Herr Gaston!!!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

hehehe, good news, hehehe
EMIR (nadam se) DOLAZI!
ne moramo se buditi u 4.00! wow, thats such a relief!!
nego hoce li ici autom kad vec dolazi, i zasto se nije javio?!
Gastone, haj reci sta da ti donesemo, mucimo se i ja i Heyoka vec 7 dana ne znamo sta cemo, a ne mozes domacinu praznih ruku u kucu...
u obzir dolaze i stripovi, ako nesto imamo sto ti nemas...
i zapamtite ljudi, ovdje pravimo historiju!

It's a good day to die...

Samo vi dodite, a za drugo cemo lako! Nemojte robovati principima...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

quote:

quote:

BUDITE PRIMITIVNI!

Nego, kako ceš ti pobijediti tugu koja ce ti okupirati srce ovoga vikenda, zato što nisi sa nama?

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

BUDITE PRIMITIVNI!

Nego, kako ceš ti pobijediti tugu koja ce ti okupirati srce ovoga vikenda, zato što nisi sa nama?

pa vec sam se razbolio, imam gripu, a razmisljam o soluciji da uzmem tablete za spavanje, da ne bih previse razmisljao o Makarskoj

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
A možeš se centrirati i na obližnji šank i tugu utopiti u kojem litru Vodke...

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

A možeš se centrirati i na obližnji šank i tugu utopiti u kojem litru Vodke...

ma moja cura ce mi pomoci da zaboravim an tugu i bol

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ajde mi javi na mail sve ono što ti nedostaje pa da ti to pogledam u Milka u subotu.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Ajde mi javi na mail sve ono što ti nedostaje pa da ti to pogledam u Milka u subotu.

OK, javicu ti sta mi treba.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 26/02/2003 : 22:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Gastone,poslat cu ti poruku kad budem u Zadru ,pa onda još jednu kad budem u Splitu tako da znaš kad stižem.
Nego,što onda kad dodem u Makarsku?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Gastone,poslat cu ti poruku kad budem u Zadru ,pa onda još jednu kad budem u Splitu tako da znaš kad stižem.

Bond.James Bond.

onda ces se odmoriti

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/02/2003 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Gaston, jel mi sa sjevera da uzmemo kupace? Oce bit šta mora za nas, hehe? A i da pokažemo kak izgledaju pravi muži!!!!
Ja sam se vec fino ošišao, uzimam finu robu, obrijem se i to je to. Pozovite televiziju.

Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Da, da... Nisam se ni stigao pohvaliti da sam uspio srediti i lijepo vrijeme tijekom cijelog vikenda tako da se možete i okupati, a možemo se okušati i u piciginu!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Bond.James Bond.

Samo mi se javi kad prodeš Zadar, a nakon toga cu napamet znati gdje se nalaziš. Kad dodeš u Makarsku morat ceš mi uciniti jednu malu uslugu i pomoci mi u ocjenjivanju cevapa. Hoce li ti to predstavljati nekakav problem?

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

quote:

OK, javicu ti sta mi treba.

Nemoj se ustrucavati! Napiši sve što ti treba.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Nego, šta je sa Cherokeejem?

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 26/02/2003 : 23:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Aco

Samo mi se javi kad prodeš Zadar, a nakon toga cu napamet znati gdje se nalaziš. Kad dodeš u Makarsku morat ceš mi uciniti jednu malu uslugu i pomoci mi u ocjenjivanju cevapa. Hoce li ti to predstavljati nekakav problem?

Nece ako mi i ti pomogneš.OK,sve smo dogovorili,javim ti se iz Zadra.Samo da vas obavjestim da sam se i ja fino obrijao i spakirao stvari,ponio sam i košarkašku loptu.Samo da još sutra položim neurologiju i svijet je moj.Pardon - naš!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/02/2003 : 23:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Ja u svakom slucaju dolazim u patikama. Gaston, jel si ti to spominjao dvoranu? Koje su ekipe, koji sportovi? Košarka obavezno.

Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 23:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ja cu biti vrhovni sudac na cevapolimpijadi!

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/02/2003 : 23:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Ja nista ne znati. Ja biti pleme Apachi, on daleko na sjeveru.
Ne ozbiljno, lika ne znam, samo Verter kaze da ga je upoznao, ako dodje doci ce...
Moram naci fazon kako drzati cevape sakrivene u vozu, zimi, 6 sati a da se ne pokvare. Primam prijedloge...
A jos plus sat-dva te iste cevape u autobusu...
Kupanje u februaru? Ja mislim da cemo mi svi zapamtit najbolje jednu finu, malu epidemiju gripe unutar foruma - ali kada se luduje, onda se luduje!
A cevape cemo uporedit, o tome nema govora. Negoo, kako se osjecate prema sudzukicama, pljeskavicama i slicnim kombinacijama ;))
Ali, Gastone, imas li ti nesto bosansko sto mozes pojesti i sto ti se (normalno) svidja?

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 23:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Ja u svakom slucaju dolazim u patikama. Gaston, jel si ti to spominjao dvoranu? Koje su ekipe, koji sportovi? Košarka obavezno.

Pa šta ce nam dvorana kad je vani ugodnih + 17??? Nadam se da je ta temperatura dovoljno visoka za vas kontinentalce, ili ste možda navikli na neke više vrijednosti?

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 23:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

quote:

quote:
Originally posted by Aco

Nece ako mi i ti pomogneš.OK,sve smo dogovorili,javim ti se iz Zadra.Samo da vas obavjestim da sam se i ja fino obrijao i spakirao stvari,ponio sam i košarkašku loptu.Samo da još sutra položim neurologiju i svijet je moj.Pardon - naš!

Bond.James Bond.

Nadam se da ti je balun napumpan...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 23:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

Ne ozbiljno, lika ne znam, samo Verter kaze da ga je upoznao, ako dodje doci ce...
Moram naci fazon kako drzati cevape sakrivene u vozu, zimi, 6 sati a da se ne pokvare. Primam prijedloge...
Kupanje u februaru? Ja mislim da cemo mi svi zapamtit najbolje jednu finu, malu epidemiju gripe unutar foruma - ali kada se luduje, onda se luduje!
A cevape cemo uporedit, o tome nema govora. Negoo, kako se osjecate prema sudzukicama, pljeskavicama i slicnim kombinacijama ;))
Ali, Gastone, imas li ti nesto bosansko sto mozes pojesti i sto ti se (normalno) svidja?

Ma upoznao sam ja tipa kad smo Sandro i ja bili u Sarajevu ali mi se nikako više nije javio nakon što me je kontaktirao mailom.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 23:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

Što se tice prehrane ti znaš da sam orijentiran iskljucivo na laganu dalmatinsku spizu.

Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000