Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
rocky32
Average Member

Croatia
585 Posts
Member since 18/08/2002 |
Posted - 04/03/2003 : 23:01:25
|
a šta de se kaže? sve je uglavnom receno-dobra zajebancija i super provedeni vikend. krako i jasno. vidi se da je gaston u tom poslu broj 1, i postavio je kriterije koji ce se teško dostici (naravno mislim na vrhunski docek i cjelokupnu organizaciju). iduci organizatori ce morati uložiti stvarno puno truda. mislim da smo heyoka, verter leopold i ja, isto tako postavili vrlo visoke kriterije u "kenjanju" po plesnom podiju, s nadom da na sljedecem sastanku necemo biti sami u toj vrsti zajebancije. opaska za leopolda da je obecao rumunjke i ukrainke, te nas je tu malo razocarao (mislim, vertera,heyoku i mene).
Kao što jedan transparent keže "KOLUMBO, JEBALA TE ZNATIŽELJA". |
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 04/03/2003 : 23:08:31
|
jaooooooo, svaki put kad citam na ovome topicu sve vise mi se place, grrrrrrr bem vam rat sto me otera sa balkana, buaaaaa nego hajde budite dobri pa da se nadjemo opet na ljeto kad cu i mali ja da budem dole, ha? ako nista drugo, ako nebude moglo biti mora i makarske, i niko drugi neponudi sta, opet ste dobrodosli kod mene u gradisku, al bilo bi puno bolje u moru , hehe jel ipak je ljeto da s eide na more.... nadam se da cu vas sve sa skupa uskoro upoznati a i ostale koji nisu mogli doc. see ya na ljeto raja!
*-*"Cogito ergo sum"*-* |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 05/03/2003 : 00:35:05
|
quote: Originally posted by Maximuss
Daj ih proslijedi Emiru, ako ti se da... :)

ocu,malo posli...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 05/03/2003 : 00:39:09
|
quote: Originally posted by globinjo

ocu,malo posli...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Malo sutra, a? Ma koliko sam ostao na netu, mogao sam i ja. Spora mi je veza, pa mi je klanje dok posalje slike, a nije mi ih se dalo smanjivat!
  |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 05/03/2003 : 00:40:13
|
quote: Originally posted by Renky
Stiglo 5 maiova. Zagušilo me do grla ali vridi...Thanks
Nema problema. Zaboravili smo CD za Markosa...
  |
 |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
Posted - 05/03/2003 : 00:44:55
|
sad znate zasto chicu zovemo chico(pogledajte fotku i sta drzi urukama )inace obozava pomfrites u enormnim kolicinama na gablecu ne smijemo stajati iza njega,inace ostajemo bez naseg dijela priloga (sorry chico ali dosta mi je rize ocu ija pomfri!!!!) 
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 05/03/2003 : 01:02:03
|
quote: Originally posted by globinjo

ocu,malo posli...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Malo sutra, a? Ma koliko sam ostao na netu, mogao sam i ja. Spora mi je veza, pa mi je klanje dok posalje slike, a nije mi ih se dalo smanjivat!

poslat cu mu,sad imam pametnija posla  
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29710 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/03/2003 : 09:31:44
|
Ja sam dobio slike od Maximusa i Leopolda i tekst od Ace pa cu to probati sloziti u jednu lijepu reportazu. Ne bi trebalo biti tesko posto je vecina posla vec obavljena jer je Gastone vec tekst složio i lektorirao.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6368 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 05/03/2003 : 13:55:10
|
plakacuuuuuuuu, buaaaaaaa jebo vas pas, pa sve sto cjenim u zivotu vi ste radili, cak je bilo i zenskih, vauuuu. nego ocekivam nesto slicno na ljeto! necu price!
*-*"Cogito ergo sum"*-* |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 05/03/2003 : 14:08:33
|
Da Tope samo ti naruci i ljudi ce ti udovoljiti,skroman si ;-)))!
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/03/2003 : 14:39:26
|
quote: Originally posted by Aco
LJUDI MARKOS JE UPRAVO OBJAVIO TEXT I SLIKE SA SASTANKA!!!1
Bond.James Bond.
Ne znam kako je drugima dok citaju onaj tekst ili gledaju slike. Meni je tesko i ne zelim to sakriti. Nesto mi se skupilo u grudima, neki osjecaj gorcine, tuge, boli ali i radosti kad sam vas sve vidio na jednom mjestu onako vesele. Evo vec po nekoliko puta pokusavam napisati jos poneku recenicu i opisati moje osjecaje ali ne uspijevam se dobro izraziti pa sve izbrisem. Meni ostaje da slusam Bethovenovu elisu i da razmisljam o nekim stvarima a tako bi rado da sam bio sa vama i da danas pjevam Stublicevu pjesmu "vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noc..." |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 05/03/2003 : 15:26:06
|
Tona teksta ko da ga je Djole napisao ;-))).
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
 |
|
kakaljin
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
420 Posts
Member since 10/08/2002 |
Posted - 05/03/2003 : 16:25:24
|
Stvarno neznam sta da kazem , Toliko mi je zao sto nisam bio dole da se nemoze opisati
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/03/2003 : 18:43:16
|
Odlicna reportaza iz Makarske! Drago mi je da nisam vidio tu Milkinu kolekciju stripova jer bi pao u nesvijest. A volio bi vidjeti Stynkija kako igra kosarku. Zanima me da li je to samo mit ili je istina
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 06/03/2003 : 20:18:14
|
quote: Originally posted by Kruger
Emire sto da ti kazem ja se na tebe nikad nisam ljutio ( nadam se da je sad sve ok kad smo se upoznali ) internet je jedno a stvarnost drugo Maksimuss je tipican rocker a Leopold tipicni cooler imam osjecaj da bi s njim uvjek mogao lumpovati i zabavljati se s i oko zenskih Gaston je faca , onako tipicna temperamentna Dalmatinska faca Verter je super kad se malo opusti Globinjo uvjek u svjetu stripa Heyoka uvjek vesel ( njega sam zamisljao kao nekog ko je uvjek namrgodjen ) Renky je stvarno faca i uvjek u nekom filmu stripova i glazbe ( nadam se da ce malo vise dogurati u svjetu stripa ) onaj drugi Emir ( zaboravih mu nickname ) je stvarno pravi cooler Ahmet je onako ok na svoj nacin ( sto potvrdjuje cinjenicu da smo mi stripofili poseban vrst ljudi ) zeljko ali ne ovaj nas s foruma je bio onako u biznisu Milko je stvarno ok , bas onako kako sam ga otprilike zamisljao ( vec ga dugo poznam preko telefona i drago mi je da smo se napokon upoznali ) Gistofil , Ante i Robert su bili malo povuceniji i sve su kao vise manje domacini prepustali nama
stinkyija i Acu znam kao i rockyija vec od prije ali chicu ne mada bi se slozio s Maksimussom da je isti chico iz Zagora
sve u svemu bilo je odlicno
nacinio sam jednu glupost trebao sam svoje slike dati stripiju da ih on izradi i stavi na net ovako ko zna kad cu ja to uraditi
Ne mogu docekati da ljudi vide sliku mene i tebe. ZAJEDNO ZAGRLJENI     Kruger je zbilja legenda, ja sam mislio isto ko i on za mene: da je mrgud no srecom nije bilo tako.
Emira oba znam (i ovog mededa što je sa mnom na faxu i edzandzu cije sam VINO, NAGLAŠAVAM, VINO prolio po hlacama), vertera, jedinog genija iz generacije '83. kojeg ja znam, znam otprije, Gastona legendu i Leopolda coolera isto tako. Ovdje se necu složiti, Krugeru, u potpunosti da bi sa njim stalno mogli lumpovati sa curama: ja, rocky i verter smo zalud cekali da nam Sandro dovede pošiljku, ostali smo suhi (dobro, ja nisam ).
stinkyja sam vec nahvalio u topicu o košarci, makar mislim da je sramežljiv u stvarnosti.
Aco odaje utisak pristojnog momka iz susjedstva koji je sklon zabavama, ali u školi uvijek ima sve petice.
rocky je podijelio moju i verterovu sudbinu, chico je pojeo sve što se moglo pojesti  Ahmo i Željko su bili dosta tihi i poslovni. Maks i Goran su legende: Maks je, ko što kaže Kruger, kopija Chada Kroegera, a Goran jedini kojeg sam uspio pobijediti u košarci kod Boce  rezultatom 27:18. Renky je buduci Kerac, pedantan je što se posebno vidi u njegovoj sobi u kojoj je smještena kolekcija. P.S. Renky, jel ti rodendan 3.9. ili ona tabla oznacava nešto drugo?
glistofila sam vidio kod Milka, ali nismo se upoznali službeno. Jebi ga, bice valjda još šanse.
Lets kick racism out of football. Profesor Kicic: "U životu neceš biti sretan uvijek, neceš imati jogurt uz burek." |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 06/03/2003 : 21:32:55
|
quote: Originally posted by Heyoka
Renky je buduci Kerac, pedantan je što se posebno vidi u njegovoj sobi u kojoj je smještena kolekcija. P.S. Renky, jel ti rodendan 3.9. ili ona tabla oznacava nešto drugo?
Ha, ha, ha, ... . Ej i ne znas kako si me nasmija. Je, tada mi je rodjendan i tablu san dobija za rodjendan bas zbog mojeg obicaja da zaboravin bitne stvari kao sto je VRIJEME. Naravno u skladu s tim nisan je odma okacija na zid i skroz san je zaboravija. Tek sad vidin kako se kocoperi u kantunu .
A duhovito je i ono buduci Kerac , daj Boze ali za sada bi bija zadovoljan da mi dozvoli da mu perem cetkice nakon crtanja .
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 06/03/2003 : 21:41:50
|
eh sto ces Heyoka nije Sandro imao tad vremena ni za sebe a kamol za nas u pogledu zenskih
Maksimus je stvarno cooler i tipican rocker koji lici na pjevaca grupe Nickelback
a drugi put cemo vise vremena posvetiti zabavi |
 |
|
Topic  |
|