Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 15:26:56
|
jel ova ponuda za makarsku u veljaci aktuelna samo zato jer tijekom ljeta iznajmljujes kucu strancima??'salim se ali mislim da ti je ovaj termin jako upitan za dolaske iz daljine jer je i ovaj snijeg u kontinentalnom dijelu jako upitan za topljenje. |
 |
|
rocky32
Average Member

Croatia
585 Posts
Member since 18/08/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 15:27:43
|
Za sve vas koji bi željeli doci, a nemate auto ili ne znate kako, ja vam sugeriram da se prebacite do najbližeg autobusnog kolodvora i udete u autobus koji ide za Makarsku, a tamo cemo vas cekati Leopold i ja. Za hranu i pice se ne brinite - TO SVE IDE NA MOJ RACUN. Ipak smo mi Dalmatinci turisticka velesila.
pazi gastone da nebi morao uzeti kredit da otplatiš pice     
ma, vec dulje vrijeme sam imao osjecaj da ceš organizirati nešto veliko u makarskoj. još mi nisi odgovorio da li si dobio dozvolu policije za održavanje tako velikog skupa, s tolikom masom ljudi. 
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 11/01/2003 : 15:39:05
|
quote: Originally posted by rocky32
mi nisi odgovorio da li si dobio dozvolu policije za održavanje tako velikog skupa, s tolikom masom ljudi. 
Da to je bitno Gastone, da ne bi pomislili kako se radi o nekoj demonstraciji...  |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 15:44:31
|
quote: Originally posted by Dado
mi nisi odgovorio da li si dobio dozvolu policije za održavanje tako velikog skupa, s tolikom masom ljudi. 
Da to je bitno Gastone, da ne bi pomislili kako se radi o nekoj demonstraciji... 
Pa to je i cilj...demonstrirati strip sirokin narodnim masama  P.S. Ma naci ce se i pokoji Tom & Jerry za policjote |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 11/01/2003 : 16:10:07
|
Ej,Gastone reci mi koji je krajnji rok da se izjasnim da li dolazim ili ne?
Cinema, simulated life, ill drama Fourth Reich culture - Americana Chained to the dream they got ya searchin for Tha thin line between entertainment and war
|
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 11/01/2003 : 16:13:34
|
i jos nesto...pa zar je moguce da se niko od srpskog zivlja osim mene nije javio? ej bre gde ste kukavice...kaljate ugled poznatom srpskom junastvu,hehehehe    
Cinema, simulated life, ill drama Fourth Reich culture - Americana Chained to the dream they got ya searchin for Tha thin line between entertainment and war
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 11/01/2003 : 16:24:12
|
quote: Originally posted by MAGIC
i jos nesto...pa zar je moguce da se niko od srpskog zivlja osim mene nije javio? ej bre gde ste kukavice...kaljate ugled poznatom srpskom junastvu,hehehehe    
pa jesam se ja javio  
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 11/01/2003 : 16:25:16
|
   Oni ce vas sve iznenaditi pa ce doci iz pravca Crne Gore...preko mora bez vize... |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/01/2003 : 16:27:04
|
E Magic, kad smo strašni, strašni. Ne brini ti ništa, ja cu predvoditi jednu elitnu zagorsku bojnu da vas štiti. Stripje, ne fantaziraj i ne boj se snijega, nego ajde da se dogovorimo stara ekipa, pa da vidimo naše južne prijatelje kako se snalaze bez snijega.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao. |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 11/01/2003 : 16:41:54
|
haha,nisam znao zeljko 
ej dado,ja sam cuo da su skinute vize skroz i za YU i za HR...mislim da je dovoljan samo pasos i karta za autobus 
tako je stinki ti to obezbedi,da ima ko da me stiti od razuralene mase kad te budem razbio u basketu    
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 11/01/2003 : 16:43:56
|
ej dado,ja sam cuo da su skinute vize skroz i za YU i za HR...mislim da je dovoljan samo pasos i karta za autobus 
Nisam znao, bilo bi jako dobro ako je istina! |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 11/01/2003 : 16:44:55
|
i da, bas bi bilo super da se skupi i stara i nova ekipa,pa da pravimo sranje po makarskoj,imacete koga da okrivite,hehehehe 
svakoga casa u svakom pogledu sve vise i vise se sanse povecavaju,bas sam se primio 
|
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 19:18:52
|
quote: Originally posted by SejoSexon
A moto sastanka ce biti:

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
   Svaka cast asu!!! Samo te molim da promijeniš datum i da staviš 28.02., 01.03. i 02.03..
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:23:08
|
joj...svaka cast na organizaciji gastone,sve si fenomenalno osmislio...bas bih rado dosao,prvenstveno zbog skupa kao skupa,i zbog mora,i zbog riba,hehe... ma ako ja budem dosao bogami cu i da se okupam u moru... 
Ej,da recite mi na koji naglasak tamo padaju devojcice?Dal da imitiram zagorcane,ili dalmatince..ili pak zagrebacki ustogljeni,hehe..dajte savet da se spremim na vreme  
Ma ne brini se. Ako budeš pricao i portugalski naci ce se neka koja ce pasti!   Koja ce to subota navecer biti...
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:24:43
|
quote: Originally posted by stinky
Hehe, Magic, u svakom slucaju Zagorce, onda ceš biti kralj u Dalmaciji, ustvari bil buš kralj v Dalmaciji
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao.
Samo ti dodi Stinky, drugo cemo lako...
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:30:11
|
quote: Originally posted by fumettisti
jel ova ponuda za makarsku u veljaci aktuelna samo zato jer tijekom ljeta iznajmljujes kucu strancima??'salim se ali mislim da ti je ovaj termin jako upitan za dolaske iz daljine jer je i ovaj snijeg u kontinentalnom dijelu jako upitan za topljenje.
Ma znaš kako ti je kod nas ljeti... Svi rade po 12-16 sati dnevno tako da i nije baš moguce nešto kvalitetno organizirati. Razlog zbog kojega sada to organiziram je taj što od 10.03.-10.11. + 15.12.-15.01. radim po 12-14 sati dnevno. Ova razdoblja izmedu su jedina koja imam za odmor pa se moram snaci unutar njih. Ja znam da bi bilo atraktivnije sve to organizirati 01.08. ali nažalost to mi je nemoguce jer u tom razdoblju nemam vremena ni za spavati, a da ne govorim za nešto drugo.
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:32:59
|
pazi gastone da nebi morao uzeti kredit da otplatiš pice     
ma, vec dulje vrijeme sam imao osjecaj da ceš organizirati nešto veliko u makarskoj. još mi nisi odgovorio da li si dobio dozvolu policije za održavanje tako velikog skupa, s tolikom masom ljudi. 
Vjeruj mi, ne možeš ti popiti onoliko koliko ja mogu pripremiti!   Što se policije tice za to se ne brini. Dozvola je vec u mojoj ruci.  
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:37:04
|
Ej,Gastone reci mi koji je krajnji rok da se izjasnim da li dolazim ili ne?
Ma cuj, nije nešto hitno ali puno ce mi pomoci ukoliko uskoro budem znao tko bi sve došao. Ipak treba sve to i pripremiti (kreveti, hrana, pice, sportski susreti, audijencija kod Milka Peke i slicno). Dosta je tu posla ali za goste poput tebe uvijek mogu ostaviti malo više vremena za razmišljanje.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:41:20
|
Gastone ja sam ovo zajebao sa slikama     Kod Seje je bila slika na kojoj je stojalo Dom Sportova i neki datum iz 1997... Ja sam to prepravio u Makarsku i stavio datum od strip sastanka, ali sam prilikom upload slike koristio isto ime slike koje je bilo tako da je se onaj prvi Sejin plakat isbrisao i sad stoji i na njegovom mjestu ovo sto sam ja napisao. Sejo jarane izvini, zajebo sam se...    I na onom topicu "Das ist Walter" je se promjenila tvoja slika i sad i tamo stoji ovo o Makarskoj   Oprosti nije bilo namjerno... Mozes to ponovo upload ako zelis! |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:41:42
|
Kontaktirat cu ja i Pajketa. Covjek je doduše iz Vršca ali Beograd mu je blizu i bilo bi FANTASTICNO ukoliko bi mogao doci malo u naše krajeve! Ukoliko želiš Magic, ja cu ti veceras provjeriti kad tocno ide autobus Makarska Promet-a za Beograd i nazad i kolika je cijena. 
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:44:48
|
quote: Originally posted by stinky
E Magic, kad smo strašni, strašni. Ne brini ti ništa, ja cu predvoditi jednu elitnu zagorsku bojnu da vas štiti. Stripje, ne fantaziraj i ne boj se snijega, nego ajde da se dogovorimo stara ekipa, pa da vidimo naše južne prijatelje kako se snalaze bez snijega.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao.
Jebote Stinky, koji ce to sportski dogadaj biti ukoliko dodete!   
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 11/01/2003 : 19:46:01
|
i da, bas bi bilo super da se skupi i stara i nova ekipa,pa da pravimo sranje po makarskoj,imacete koga da okrivite,hehehehe 
svakoga casa u svakom pogledu sve vise i vise se sanse povecavaju,bas sam se primio 
Ma samo ti dodi, a za ostalo cemo lako.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
Topic  |
|