Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 12/01/2003 : 18:00:09
|
Da poskupili a kvaliteta se srozala.Kupio sam Ex.Zagora uopce nije bio do kraja odrezan tako da sam sve stranice morao nožem odvajati
  |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 12/01/2003 : 20:37:04
|
Jasam pratio malo one naslovnice M.RENDZERA, i K. MARKA (talijanske) i vidise dasu italijani podizali cijenu lirama, a bas su tada dnevnik istovremeno poskupljivo..Sto znaci dasu ova LUDENSOVA poskupljenja ustvari samo reflex od poskupljenja mozda stripova u Italiji, pa eto zato i to poskupljenje od jedne kune..To sto nisu poskupjeli u BIH i SLOVENIJI, mozda po nekom zakonu samo BERNIJU znanom, i nesmije da poskupljuje u drugim drzavama, jer mozda samo to smije na podrucju HR..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 12/01/2003 : 21:43:16
|
Ma objasnjenje je prilicno jednostavno, poskupjeli su troskovi distribucije u Hrvatskoj.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 13/01/2003 : 00:28:59
|
ma vidili su da nama stripovi znace sve i da bi ih mi kupovali i da su 25kn pa nas jebu u zdrav mozak u 7-8 godina su sa 6,9kn na 16kn
Gulp! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 13/01/2003 : 00:49:15
|
ako se dobro sjecam prvi ludensov strip koji sam kupio bio je 3km pa odmah slijedeci 4km,a u hrvatskoj se povecala cijena za 1kn.to je bilo pocetkom prosle godine.sada se opet povecala u hrvatskoj za 1kn.da li to znaci da ce i kod nas rasti?empirijskom indukcijom mozemo zkljuciti da ce svake godine biti poskupljenje od 1kn  
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 13/01/2003 : 00:52:46
|
milsim da se i bernard upravo posluzio empirijskom indukcijom, cak sam siguran u to[;-]
--< Why do only fools and horses work? >-- |
 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 13/01/2003 : 07:54:52
|
quote: Originally posted by Dado
Inflacija Tomek, inflacija...
quote: Jasam pratio malo one naslovnice M.RENDZERA, i K. MARKA (talijanske) i vidise dasu italijani podizali cijenu lirama, a bas su tada dnevnik istovremeno poskupljivo..Sto znaci dasu ova LUDENSOVA poskupljenja ustvari samo reflex od poskupljenja mozda stripova u Italiji, pa eto zato i to poskupljenje od jedne kune..To sto nisu poskupjeli u BIH i SLOVENIJI, mozda po nekom zakonu samo BERNIJU znanom, i nesmije da poskupljuje u drugim drzavama, jer mozda samo to smije na podrucju HR..
Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Ovaj odgovor,od Dade vazi i za Italiju.
Vise od svega mi smeta los kvalitet stampanja! Tako lose,kao SD,rijetko ko stampa stripove. Uporedjivao sam original sa SD-stripovima i zakljucio da mi za original treba znat Talijanski a za SD stripove naochare! Kao da je skenirano na 150dpi-a ili manje,skroz blijedo,nevidi se pola slike. 
 |
 |
|
Hannibal
Average Member

Croatia
780 Posts
Member since 30/05/2002 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 14/01/2003 : 00:30:57
|
Mephisto i dnevnik je neke stripove unakazio zbog loseg tiskanja... Imam neke zagore ZS odlicno ocuvane a na nekoliko stranica ne mozes ni procitati sto pise a o crtezu da i ne govorimo   |
 |
|
Wooo
Average Member

Croatia
580 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 14/01/2003 : 00:45:58
|
Heh, zanimljivo.Tiho je doslo to "malo" poskupljenje, heh.Ali sva sreca pa imamo strip gotovo identican originalu, istina "malo" je uzi, "malo" je tex kraci, "malo" se ne postuju rokovi za neke stripove, ali je zato i cijena "mala".Neka, neka, Italija je blizu.Eh, vidjeti cemo "malo" kako dalje.Jer "malo" mi se cini da situacija ide "malo" na gore.Sto ce biti dode li do rata za naftu i poskupi prijevoz jos "malo".Onda ce ionako "mala" cijena Ludensovih "malo" uzih i kracih stripova biti jos "manja".Eh bit ce toga "malo" manje cini mi se.
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me! |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 14/01/2003 : 01:47:36
|
quote: Originally posted by Wooo
Heh, zanimljivo.Tiho je doslo to "malo" poskupljenje, heh.Ali sva sreca pa imamo strip gotovo identican originalu, istina "malo" je uzi, "malo" je tex kraci, "malo" se ne postuju rokovi za neke stripove, ali je zato i cijena "mala".Neka, neka, Italija je blizu.Eh, vidjeti cemo "malo" kako dalje.Jer "malo" mi se cini da situacija ide "malo" na gore.Sto ce biti dode li do rata za naftu i poskupi prijevoz jos "malo".Onda ce ionako "mala" cijena Ludensovih "malo" uzih i kracih stripova biti jos "manja".Eh bit ce toga "malo" manje cini mi se.
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
malo, malo, malo, malo, malo     
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
Baron von Draugn
Average Member

Sweden
705 Posts
Member since 19/07/2002 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 14/01/2003 : 01:56:59
|
Problem je u tome sto ce nakon nokog vremena strip poskupit opet za jednu kunu i tako dalje. 2010 godine jedan strip ce bit minimalno 20 kuna
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 14/01/2003 : 02:07:28
|
ma barone, slažem se, kupova bi ja i da su 30kn ali isto ne smijemo tek tako ta poskupljenja zanemarivati nego pokazati da cemo i mi jednom reci "sad je dosta!" a i bernard je mogao koju rijec reci a ne da ga markos mora "spašavati"
Gulp! |
 |
|
Baron von Draugn
Average Member

Sweden
705 Posts
Member since 19/07/2002 |
Posted - 14/01/2003 : 02:25:41
|
quote: ma barone, slažem se, kupova bi ja i da su 30kn ali isto ne smijemo tek tako ta poskupljenja zanemarivati nego pokazati da cemo i mi jednom reci "sad je dosta!" a i bernard je mogao koju rijec reci a ne da ga markos mora "spašavati"
Jebiga..ali kad pogledas cjene na stvari koje se ne ticu stripova.. vidi se skoro ista situacija.. to sto cjene rastu po kunu svake godine je ok ako i placa sto je dobijes raste .. ali posto ona vjerovatno to neradi onda je zalosno.. sto se tice Benarda on je ipak clan ovog foruma bilo pi ljudski prema clanovima da se neka rijec kaze o naprimjer cjeni, i o buducim izdanjima kao na primjer ova vec postala dosadna rasprava o MM i MN |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 14/01/2003 : 03:46:29
|
Recimo DOSTA !!! necete vjerovati, danas sam prosao pored kioska i prebrao po dzepovima, kad ono 15 kn u dzepu ostalo, upravo mi falila ta kuna, eto pa vi onda recite da nema veze, ja bi citao da on nije poskupio..ccc sutra je moj.
--< Why do only fools and horses work? >-- |
 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 14/01/2003 : 07:33:21
|
quote: Originally posted by Dado
Mephisto i dnevnik je neke stripove unakazio zbog loseg tiskanja... Imam neke zagore ZS odlicno ocuvane a na nekoliko stranica ne mozes ni procitati sto pise a o crtezu da i ne govorimo  
Mocvara mohila i nadalje nekoliko komada.Ko zna koliko jos???
 |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 14/01/2003 : 13:00:59
|
Sve poskupite, ali ne stripove!:( I onda se cude kako nema strip konzumenata. Di ce dijete sa 20kn deparca platit strip od 23,90?! Bah!
 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 15/01/2003 : 15:55:59
|
quote: Originally posted by Wooo
Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill! Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
Men, sto da ti kazem, nemoj ih kupovati, kupi originale! Zaista mi je dosta svakakvih neosnovanih komentara na Ludensov racun. Ljudi, nemate pojma o cemu govorite. Covjek je tako reci jedini koji redovno izdaje stripove u Hrvatskoj i ex Yu i radi to kako najbolje moze i zna. Ali svako malo se javi neki padobranac koji je pun kritika i kojem to nista ne valja. Pa zar vam nije jasno da za sve te stvari postoji razlog, vrlo ocit, novac? I da netko radi po tome kako ste vi to zamislili to bi trajalo sve skupa 2 broja. Razlog poskupljenja je, rekao sam vec, jednostavan - distributer - tj. kiosci su poskupili svoju proviziju i to je ta jedna kuna poskupljenja. A Bernard je na njegovu srecu puno pametniji od mene pa se ne uzrujava zbog komentara na Forumu, niti mu se da ucestvovati u raspravama. Valjda cu se i ja s vremenom ohladiti od toga.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Aster
Average Member

.jpg)
Hungary
871 Posts
Member since 18/06/2002 |
|
Topic  |
|