forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi poskupili
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2003 : 17:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mislis na 2 1/2 hours ili na Gigante?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 16/01/2003 : 18:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
Markos sada bi te ja još nešto pitao.Da li možda znaš kakav je tiraž Ludens izdanja?A što se prodaje tice, ta brojka ne uklucuje Srbije gde po mom mišljenju prodaju bar toliko ko u Hrvatskoj i Sloveniji zajedno.Srbija je oduvek bila najbolje tržište za Bonellija u ex Yu.
Go to Top of Page

hamza
New Member

USA
251 Posts

Member since 15/06/2002

Posted - 16/01/2003 : 19:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send hamza a Private Message
pocemusi siguran daje bila najbolja prodaja.

skoci mis u tamis dodji maco da vidis
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 16/01/2003 : 19:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
Procito sam to negde, ne sjecam se sad gde( AF se najbolje prodajao u Hrvatskoj, Bonelli u Srbiji).

Edited by - cbarks on 16/01/2003 19:30:42
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/01/2003 : 21:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Pa Glenat je izdavao one 2 1/2 hours uzase, a ovi novi DD koje izdaje Hors Collection, a koji su reprinti DD Gigante, odlicno su odradjeni (jeste, bolje bi bilo da su ostale originalne Stanove naslovnice, ali to je otprilike jedina zamerka).

"Well dip me in the honey and throw me to the lesbians..."
Go to Top of Page

Wooo
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 17/01/2003 : 01:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Wooo an ICQ Message  Send Wooo a Private Message
Mjesecno znaci 9000 Zagora, jos kad dodamo Dylana, nakupi se tu lijepa sumica prodanih primjeraka.Recimo da je zarada 1 kn na jednom broju, pazite JEDNA KUNA NA 16 KUNA, to je sumica od preko 10000 kn, i sad neka mi netko kaze da to covjek radi zato jer je dobrotvor.C'mon!!
Izgleda da ne SEREM samo ja.Kako neki postavljaju stvari, jos bih se trebao zahvaljivati Ludensu sto mi omogucava da kupujem njihovo izdanje kako bi u konacnici oni profitirali.Pa dajte ljudi sta je ovo.Nije ni cudno da se ovom "jadnom" narodu(Hrvatima) sve i svasta moze nabiti na nos.I onda se cudim zasto je DSL pristup kod nas 10 puta skuplji nego u SLO, sto nam svaka nova vlada radi sta hoce, pa kad smo takvi nama ni netreba drugacije.A Markose "dragi" zar je Bernard toliko nepismen da nije sam sposoban odgovoriti na neka pitanja nego to ti radis, opet ti koji po meni nisi relevantan niti bitan, jer u konacnici Ludens nije firma u kojoj ti radis(valjda, tko zna...).Cak iako su tvoje informacije tocne, nije na tebi red da ih dajes.Za to postoje odgovorni kojima se vjeruje i uostalom kojima su pitanja upucena.Prema tome kad si toliko dobar sa Bernardom, uputi covjeka da napise par rijeci(ako je ikako moguce recenica) u kojima ce odgovoriti ljudima na pitanja.Ok , covjek se javio , napisao: svatko ima pravo na svoje misljenje.
Meni ovo nakon postavljenih pitanja izgleda kao jedna obicna sprdacina.
Umjesto da odgovori on svjesno zaobilazi odgovore na ta pitanja.
Prvo sto je trebao napraviti je objasniti sam, cak i prije nego sto su stripovi izasli je to zasto ce poskupjeti.
U redu, nije to napravio.Nakon postavljenih pitanja i kritika mogao je to napraviti.Nije niti onda.
E pa sad me to vec polako kopka, da li covjek u biti ima obraz, pa ne zeli lagati, ili ne zeli niti reci "istinu" zbog (moje :) )moguce reakcije.

Naravno moze se i ovako posaviti stvar: Pa ne treba on nikome nista objasnjavati, to je njegova firma, i on diktira uvjete.U redu, moze.
Ali to onda pokazuje da je komunikacija sa citateljima na razini SD-a.Istina Bernard tu i tamo kaze nesto(uglavnom nevezano uz strip).
Sve u svemu koliko god ti Markose, branio i opravdavao Bernarda, jednostavno nemoguce je reci da je odnos i komunikacija kupac-davatelj usluge na razini.
A i da je meni ipak stalo do svega ovoga sto pisem govori cijeli tekst.Da nije ne bih ga niti pisao.
Uglavnom neki stalno SERU, ali nemojmo zanemariti cinjenicu da postoje vise vrsta SRANJA.

Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill!
Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 17/01/2003 : 01:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
wooo, ne znam da li bernard baš zaraduje i tu shvacam ovo poskupljenje jer vjerujem da jedva skrpa kraj s krajem
ali slažem se da mu je odnos prema citateljima nikakav i to mu je veliki minus
ja vjerujem da on s markosom poprica i da mu kaže koju informaciju ali koliko ja znam ima još strip citatelja
isto tako mogao bih znati da postoji još djelova foruma osim staff rooma(nije valjda da i vama tamo daje opsežne ecenice od 4 rijeci)
zato markose što se ljutiš kad se nešto pita bernarda u vezi ludensa jer mi nikakve informacije ne dobijamo
ja ne znam kako bi on bez ovog sajta premda nikakve koristi od toga što je clan jer još nam rijeci nije uputio (osim prodaje vannini izdanja ili zafrkancije s vj-om)
zatim, niti imaju svoju stranicu a sumnjam da su ikad pogledali mail
sve u svemu rijec je o neprofesionalnom odnos prema radu i citateljima
sad me pljujte i ismijavajte ali jadan covjek koji ne prihvaca kritiku, tj. covjek koji svoje "minuse", nedostatke opravdava tudim (u stilu, "ti mi se javi što ti ne izdavaš stripove")

Gulp!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/01/2003 : 01:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
tvornice radnicima

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 17/01/2003 : 02:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message
Mislim daje ipak neko iz LuDENSA trebao da postavi neki text slicno otprilike ovako:

DRAGI NASI CITATELJI

Vjerovatno ste zapazili da u poslednje vrijeme nasa izdanja kasne
i takodje su poskupila za 1 kunu..Ovoje doslo usljed
poznatih problema uslijed papira, i inflacije..
Medjutim radnici zaposleni u LUDENSU maximalno su angazovani
cineci sve stoje u njihovoj moci dase ovakva situacija
prevazidje.Ukoliko u tome uspijemo a u zelji da ispunimo
postavljeni izdavacki plan za 2003 g.porucujemo vam da po-
stoi mogucnost da u jednom periodu pojacamo dinamiku izlazenja
stripa cime bi stabilizovali programiranu dinamiku.
Uvjereni dace se ove teskoce uspjesno prebroditi i dacese u narednom periodu dinamika izlazenja kao i cijena stabilizovati,
molimo vas da ovo nase obrazlozenje uvazite..

REDAKCIJA LUDENSA (ili BERNARD)
Mislim daje nas BERNI ipak trebao ovako nesto ispisati,
iakoce i bez ovoga sve biti OK, ali ipak mozda malo razumijevanja i prema citaocima, koih je jednostavno strah dase sto ne dogodi, a ujedno, ovobi bio i veoma pozitivan poslovni gest od samoga Ludensa..

Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 17/01/2003 : 06:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

tvornice radnicima

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...

Komunisto!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/01/2003 : 10:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Wooo

Mjesecno znaci 9000 Zagora, jos kad dodamo Dylana, nakupi se tu lijepa sumica prodanih primjeraka.Recimo da je zarada 1 kn na jednom broju, pazite JEDNA KUNA NA 16 KUNA, to je sumica od preko 10000 kn, i sad neka mi netko kaze da to covjek radi zato jer je dobrotvor.C'mon!!
Izgleda da ne SEREM samo ja.Kako neki postavljaju stvari, jos bih se trebao zahvaljivati Ludensu sto mi omogucava da kupujem njihovo izdanje kako bi u konacnici oni profitirali.Pa dajte ljudi sta je ovo.Nije ni cudno da se ovom "jadnom" narodu(Hrvatima) sve i svasta moze nabiti na nos.I onda se cudim zasto je DSL pristup kod nas 10 puta skuplji nego u SLO, sto nam svaka nova vlada radi sta hoce, pa kad smo takvi nama ni netreba drugacije.A Markose "dragi" zar je Bernard toliko nepismen da nije sam sposoban odgovoriti na neka pitanja nego to ti radis, opet ti koji po meni nisi relevantan niti bitan, jer u konacnici Ludens nije firma u kojoj ti radis(valjda, tko zna...).Cak iako su tvoje informacije tocne, nije na tebi red da ih dajes.Za to postoje odgovorni kojima se vjeruje i uostalom kojima su pitanja upucena.Prema tome kad si toliko dobar sa Bernardom, uputi covjeka da napise par rijeci(ako je ikako moguce recenica) u kojima ce odgovoriti ljudima na pitanja.Ok , covjek se javio , napisao: svatko ima pravo na svoje misljenje.
Meni ovo nakon postavljenih pitanja izgleda kao jedna obicna sprdacina.
Umjesto da odgovori on svjesno zaobilazi odgovore na ta pitanja.
Prvo sto je trebao napraviti je objasniti sam, cak i prije nego sto su stripovi izasli je to zasto ce poskupjeti.
U redu, nije to napravio.Nakon postavljenih pitanja i kritika mogao je to napraviti.Nije niti onda.
E pa sad me to vec polako kopka, da li covjek u biti ima obraz, pa ne zeli lagati, ili ne zeli niti reci "istinu" zbog (moje :) )moguce reakcije.

Naravno moze se i ovako posaviti stvar: Pa ne treba on nikome nista objasnjavati, to je njegova firma, i on diktira uvjete.U redu, moze.
Ali to onda pokazuje da je komunikacija sa citateljima na razini SD-a.Istina Bernard tu i tamo kaze nesto(uglavnom nevezano uz strip).
Sve u svemu koliko god ti Markose, branio i opravdavao Bernarda, jednostavno nemoguce je reci da je odnos i komunikacija kupac-davatelj usluge na razini.
A i da je meni ipak stalo do svega ovoga sto pisem govori cijeli tekst.Da nije ne bih ga niti pisao.
Uglavnom neki stalno SERU, ali nemojmo zanemariti cinjenicu da postoje vise vrsta SRANJA.

Word Up?! I got the skill, I'll bust ya in the grill!
Also I Gots My A.K. So Don't Try And Play Me!

Gdje bi on stigao kad bi svakome odgovarao na svako pitanje? Mogao bi komodno cijeli dan biti online i odgovarati na pitanja. Ma na ovo sve mi se ustvari uopce ne da odgovarat, nema smisla. Ti si nabrijan na svadju a meni se ne svadja, pogotovo oko necega s cim nemam gotovo nikakve veze. Samo ti hocu reci jednu stvar - pljujes po covjeku a da nemas pojma o cemu se radi. Izdavastvo u Hrvatskoj je jedan prilicno zajeban i nesretan posao i ima svoje specificnosti i problematiku o kojoj ti nemas pojma, inace ne bi govorio to sto govoris. A kao odgovor na pitanje zasto Bernard ne komunicira s ljudima, procitaj ponovo svoje postove pa se zamisli. Zasto bi ti itko odgovorio na ovako pljuvacke i neargumentirane postove? S druge strane, Bernard je ipak dao dosta konkretnih odgovora na neka pitanja. Ma ja mu se cudim sto se uopce logirao i sto mu to treba, ali na srecu on je prilicno lezeran tip i njega ovakve stvari ne diraju. Kad je SD bila, stripovi su poskupljivali svako malo i nikom nista.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/01/2003 : 10:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

wooo, ne znam da li bernard baš zaraduje i tu shvacam ovo poskupljenje jer vjerujem da jedva skrpa kraj s krajem

Pa dobro jel itko cita ono sto ja pisem? HELLO? Distributer je povisio naknadu za 6%. Laganim racunom ispada da je 6% od 15 kn=0,9 kn i odatle poskupljenje. OK?

quote:

ja vjerujem da on s markosom poprica i da mu kaže koju informaciju ali koliko ja znam ima još strip citatelja
isto tako mogao bih znati da postoji još djelova foruma osim staff rooma(nije valjda da i vama tamo daje opsežne ecenice od 4 rijeci)

Jebo vas staff room. Oces da ti napravim par screen shotova pa da vidite taj famozni staff room. I da, najduzi post Bernarda ima cirka 20 slova. Najkraci samo jedno, "!"

quote:

zato markose što se ljutiš kad se nešto pita bernarda u vezi ludensa jer mi nikakve informacije ne dobijamo
ja ne znam kako bi on bez ovog sajta premda nikakve koristi od toga što je clan jer još nam rijeci nije uputio (osim prodaje vannini izdanja ili zafrkancije s vj-om)

Ma ne ljutim se ja sto vi nesto pitate Bernarda, to je ok, nego se ljutim kad ga se pljuje bez razloga ili bar bez da se imalo poznaje problematika ili pozadina price. I kakve to koristi Bernard ima od ovog sajta, molim te?

quote:

zatim, niti imaju svoju stranicu a sumnjam da su ikad pogledali mail
sve u svemu rijec je o neprofesionalnom odnos prema radu i citateljima
sad me pljujte i ismijavajte ali jadan covjek koji ne prihvaca kritiku, tj. covjek koji svoje "minuse", nedostatke opravdava tudim (u stilu, "ti mi se javi što ti ne izdavaš stripove")

Pretjerujes. KOJI TO IZDAVAC NA SVIJETU IMA WEB SAJT NA KOJEM GLAVNI UREDNIK ODGOVARA CITATELJIMA?! Hej, znas li ti o cemu pricas? Neprofesionalan odnos prema radu?!!! Otidji na SBE official sajt i nadji mi jednu jedinu e-mail adresu! JEDNU JEDINU! Nadji Forum!
Ma...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/01/2003 : 10:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by cbarks

Markos sada bi te ja još nešto pitao.Da li možda znaš kakav je tiraž Ludens izdanja?A što se prodaje tice, ta brojka ne uklucuje Srbije gde po mom mišljenju prodaju bar toliko ko u Hrvatskoj i Sloveniji zajedno.Srbija je oduvek bila najbolje tržište za Bonellija u ex Yu.

Ludens u Srbiji ne ide na kioske. Ludens nema prava za Srbiju. To sto tamo ode je zanemariva cifra. Kad bi isao na kioske, onda da, to bi bilo nesto, ali ovako ne.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/01/2003 : 10:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Pa Glenat je izdavao one 2 1/2 hours uzase, a ovi novi DD koje izdaje Hors Collection, a koji su reprinti DD Gigante, odlicno su odradjeni (jeste, bolje bi bilo da su ostale originalne Stanove naslovnice, ali to je otprilike jedina zamerka).

Dobro, imam samo jedan francuski gigant pa ne znam kakvi su ostali, ali cini mi se da oni objavljuju po jednu pricu iz svakog giganta, a ne sve? I slazem se da su dobro odradjeni i naravno da je steta sto nisu ostale original naslovnice...

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/01/2003 : 13:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Dobro, imam samo jedan francuski gigant pa ne znam kakvi su ostali, ali cini mi se da oni objavljuju po jednu pricu iz svakog giganta, a ne sve? I slazem se da su dobro odradjeni i naravno da je steta sto nisu ostale original naslovnice...

Pa ide jedna ili dve price, tako da to sve stane na 96 strana. ali i logicno je da nece objavljivati svih 240 str., francuska publika nije navikla na takva izdanja, eno Semic nije bas dobro prosao sa MM Gigante.
A sto se naslovnica tice, urednik Hors Collection je negde objasnio da nece da stavlja naslovnice crtaca koji nije radio i sam strip, sto je opet logicno gledajuci trziste i publiku... Ma dobri su, samo nek guraju.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/01/2003 : 13:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
A cekaj, Hors objavljuje redovne Dilane sada ili sta? Imas neki link mozda sa vise informacija ali da je na talijanskom/engleskom?

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 17/01/2003 : 14:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Tomek

Pa dobro jel itko cita ono sto ja pisem? HELLO? Distributer je povisio naknadu za 6%. Laganim racunom ispada da je 6% od 15 kn=0,9 kn i odatle poskupljenje. OK?

ne znam baš tko ne cita postove...
PA JA SAM REKAO DA RAZUMIJEM POSKUPLJENJE I DA MI SE CINI OPRAVDANIM
HELLO TEBI

Gulp!
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 17/01/2003 : 14:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:

quote:

I kakve to koristi Bernard ima od ovog sajta, molim te?

zašto se opet ljutiš
pa to je pohvala tebi i ovom sajtu!
i ima koristi jer je ovaj sajt mnogima potaknuo ljubav prema stripovima i to prema junacima koje nisu voljeli
siguran sam da onih koji su prije kupovali samo zagora, texa sad kupuju i martina, nathana...
svi mi imamo koristi od ovogo sjat, I TO JE POHVALA, smiri se

Gulp!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/01/2003 : 15:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
nije mi jasno što se bunite

kod nas je ludens poskupio
sa 3 na 4 marke

to je poskupljenje od 4 kune

a prije je bio 2.5 maraka

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Go to Top of Page

Bernard
Senior Member

2700 Posts

Member since 07/02/2002

Posted - 17/01/2003 : 17:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bernard a Private Message
Bez komentara.
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 17/01/2003 : 17:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Ja to poskupljenje još nisam primetio, jer tih stripova u ljubljani još nema.

BLOND. Janez BLOND.
Go to Top of Page

Bernard
Senior Member

2700 Posts

Member since 07/02/2002

Posted - 17/01/2003 : 18:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bernard a Private Message
Cijena u SIT i KM je ostala ista.U Sloveniju ce stripovi malo kasniti.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/01/2003 : 18:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
Bernard ima koristi od ovog sitea jer ne mora provoditi gallupovu anketu da bi sasznao mišljenje tržišta....isto tako mi kao kupci imamo korist jer možemo se buniti, pitati, tražiti, uz razumnu vjerojatnost da ce bernie to vidjeti (da li ce uzeti u obzir je druga stvar....)medjutim da bi ludens trebao poraditi na distribuciji svojih izdanja u susjednim drzavama (ovo se konkretno odnosi na sloveniju jer sam s time upoznat, ali vazi i za ostale) - imam prituzbe da je tesko uspostaviti kontakt s njime, da ga se mora milijun puta zvati, a ono sto dodje redovnim putem u Slo prilicno kasni i tome sl. - mislim da bi to trebao rijesiti i da bi postotak prodanih izdanja porastao...ovako slovenci blizu granice idu jednom mjesecno u hrv da nabave nova izdanja, ali oni koji su dalje ostaju zakinuti...jedan (nazalost i jedini, skoro)ozbiljan izdavac si to ne smije dopustiti....

I Realised Fear One Morning,
To The Blare Of The Fox Hunters Sound,
When They're All Chasing After Poor Bloody Fox,
It's Safer To Dress Like The Hound!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 17/01/2003 : 19:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
I ja mislim da bi bolja distribucija ne samo u HR, nego i u BIH i SLO Bernardu donijela vise profita.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/01/2003 : 20:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

A cekaj, Hors objavljuje redovne Dilane sada ili sta? Imas neki link mozda sa vise informacija ali da je na talijanskom/engleskom?

Uh, bas se ne razumemo. Hors Collection ne objavljuje (a prema nekim izjavama njihovog urednika u BoDoia magazinu, nece ni objavljivati) regularan serijal, vec samo Gigante, ali na 96 strana, tako da ide ili jedna duza ili dve krace epizode. Sta ce da rade kada se dogura do epizoda koje imaju 240 strana, pojma nemam.
E sad, njihov sajt je u pripremi vec godinu ipo dana i izgleda da jos nije gotov, tako da bas i nema puno informacija izvan standardnih sajtova za prodaju.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000