Author |
Topic  |
|
djurec
New Member

Croatia
275 Posts
Member since 23/12/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
djurec
New Member

Croatia
275 Posts
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
djurec
New Member

Croatia
275 Posts
Posted - 18/01/2003 : 22:38:10
|
Al da nije bilo Chica u onoj epizodi Crna kula ili Velika urota di se Chico od podivljale gomile sakrio na krov banke Zagor mozda nikad ne bi uspio raskrinkati tkaca :)) |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 19/01/2003 : 05:37:05
|
Tacnoje daje CIKA premalo na naslovnicama, ali zato nije nista bolja situacija recimo i kod TEXA..Istina da ima puno slika(naslovnica) sa K.KARSONOM, alije recimo zanemarivo mnogo manje sa jos Texovim sinom KIT i indijancem DZEKOm TIGEROM, koi ne samo dase skoro nikako ne pojavljuje na naslovnicama, nego ga ima cak slabo i u epizodama..Slicno stanje sa naslovnicama je bilo i kod K.TELLERA, zatim kod BLEKA, dokje mozda jedino kod K.MARKA (kazem mozda. ) bilo najvise zastupljeno dasu sva troica ili bar dvoica na naslovnici..(mark i blaf,ili mark i z.sova) Moguceje dajeto bilo u samoj (promicbi) odredjenog junaka, mada zaista ZAGORU i netreba nikakva vise promicba, kao ni TEXU doksu recimo po mome misljenju ipak pretjerali sa MARTIJEM MISTERIJOM (mislim na JAVU) koije zaista nepotreban, i usudiobise reci, cak steti samom izgledu naslovnice..  Ipak si dobro primijetio, zaistaje sve manje cinimise cike na naslovnicama... Sreca paga ima dovoljno unutar price(extra zagor)  
Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 19/01/2003 : 05:43:21
|
doksu recimo po mome misljenju ipak pretjerali sa MARTIJEM MISTERIJOM
(mislim na JAVU) koije zaista nepotreban, i usudiobise reci, cak
steti samom izgledu naslovnice..
   Neandertalni izgled ti se bas ne svida Meni isto fali Ciko na naslovnicama ali ne i u stripu jer mi cesto njegove gluposti idu na zivce Iako ima i iznimaka.
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function. |
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 19/01/2003 : 06:42:18
|
quote: Originally posted by D.J.
doksu recimo po mome misljenju ipak pretjerali sa MARTIJEM MISTERIJOM
(mislim na JAVU) koije zaista nepotreban, i usudiobise reci, cak
steti samom izgledu naslovnice..
   Neandertalni izgled ti se bas ne svida Meni isto fali Ciko na naslovnicama ali ne i u stripu jer mi cesto njegove gluposti idu na zivce Iako ima i iznimaka.
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Ma nije damise nesvidja ali ipak moglisuse potruditi daga ipak malo orginalnije nacrtaju..Dovoljan imje za javu bio jedan AUSTRALISKI BUSMAN (mislim dase tako zovu urodjenici) Stose tice cike zagor bi bio nezamisliv bez njega u svim epizodama ZS i LMS.. Ovo sada najnovija izdanja posle rata sa cikom (ludens redovno izdanje) CIKO po mome misljenju uopste vise nije potreban, jer je IZGUBLJENA ona carobna nit, kojaje spajala ciku sa okolinom i zagorom..Naravno tusu uz sve losije crtace cak i sami autori prica potpuno zanemarili komicnu gestikulaciju debeljuskastog meksikanca, koije sa dranki dakom, i trempijem jednostavno izvodio nezaboravne scene.. Nazalost toga vise nema, kao sto nema ni onoga pravoga starog dobrog ZAGORA..  
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts
Posted - 19/01/2003 : 06:52:06
|
Stose tice cike zagor bi bio nezamisliv bez njega u svim epizodama ZS i LMS.. Ovo sada najnovija izdanja posle rata sa cikom (ludens redovno izdanje) CIKO po mome misljenju uopste vise nije potreban, jer je IZGUBLJENA ona carobna nit, kojaje spajala ciku sa okolinom i zagorom..Naravno tusu uz sve losije crtace cak i sami autori prica potpuno zanemarili komicnu gestikulaciju debeljuskastog meksikanca, koije sa dranki dakom, i trempijem jednostavno izvodio nezaboravne scene..Nazalost toga vise nema, kao sto nema ni onoga pravoga starog dobrog ZAGORA.. Slazem se u potpunosti  Jos poneka epizoda nije tako ni losa. Boselli cesto isfantazira price, ali ovi noviji crtaci me jos cesce razocaraju. Zamisli da je Ferri crtao epizodu s Vampirom ili Krakenom! Dobio bi se drugaciji (bolji osjecaj). Cekam da vidim Vernija dali ce moci popraviti situaciju sa klasicnijim crtezom, slicnom Ferriju, Biggnotiju i Donatelliju--zlatnoj trojici
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 19/01/2003 : 07:23:38
|
D.J dali mozes zamisliti recimo sa ovim novim crtacima, kakobi izgledala recimo prica ZAGOROVA ODISEJA i OPASNE VODE.. Zamisli dato crta onaj chiarolla, neznam ni kakose pise pravilno, vrag ga odnijo..Ili eto boselli..  
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts
Posted - 19/01/2003 : 08:03:19
|
D.J dali mozes zamisliti recimo sa ovim novim crtacima, kakobi izgledala recimo prica ZAGOROVA ODISEJA i OPASNE VODE..
Zamisli dato crta onaj chiarolla Nemoj to ni spominjati jer trebam sad ici spavati! Imat cu nocne more zbog toga--Chiarolla i Zagorova Odiseja  
Edited by - D.J. on 19/01/2003 08:03:56 |
 |
|
ZA-GOR-TE-NEJ
Starting Member
Cuba
18 Posts
Member since 07/01/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8239 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/01/2003 : 22:57:33
|
a kad cika i ima na naslovnici onda su nas zakinuli, npr. zadnji nastavak demona ludila trebao se zvati 'kraj svijeta' a na naslovnici ciko kako puca u zagora što se zagorove odiseje i novih crtaca tice, nemojte to više spominjat, prebolno je to zamišljat mislim da je u novim zagorima najlošija karika baš crtež, price su dobre, ne sve, ali je prosjek visok, ni crtež nije loš, ali je drugaciji od onog na koji smo navikli, pa ako je bignoti mogao crtati kao ferri, valjda i danas ima crtaca koji mogu slicno |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8239 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 21/01/2003 : 02:16:16
|
ciko ciko ciko nevolim sta mu Zagor govori.Ciko postuje Zagora a Zagor nepostuje cika.To mi smeta
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
|
Topic  |
|