Ubio me ovaj topic! Sranje od 7 stranica. Ne mogu vjerovati da sam sve procitao. Osjecam se kao da me je netko silovao u mozak!
Laku noc.
KlingonDOS error: Command or filename without honor
Ako si vec vidio da su prve dvije str. sranje sto si citao dalje?Za ovu perverziju siliovanja u mozak jos nisam cuo.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"
Oboje ste u pravu. Kamo srece da sam poslusao svoj mozak i uzeo neki strip. Skidao sam neke skripte sa neta i citajuci ubijao vrijeme. Bilo bi bolje da sam ubio sebe. Sada mi je zao jer su mi ostale posljedice. Glupost mi se uvukla u mozak i sada ga grize.
P.S. mamlaz, kada cemo na kavu? Treba mi netko normalan, da me resetira!
Oboje ste u pravu. Kamo srece da sam poslusao svoj mozak i uzeo neki strip. Skidao sam neke skripte sa neta i citajuci ubijao vrijeme. Bilo bi bolje da sam ubio sebe. Sada mi je zao jer su mi ostale posljedice. Glupost mi se uvukla u mozak i sada ga grize.
P.S. mamlaz, kada cemo na kavu? Treba mi netko normalan, da me resetira!
Javi se cim dodjes u Rijeku, pa cemo na kavu. Si mi nabavio sta M. Noa gore u Slavoniji