forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko je izaslo O/Umpah -Paha??
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/02/2003 : 00:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Hvala dzormaz, sad kad sam vido crteze na strani koju si mi dao, odmah sam se setio (bili su i na naslovnici tih Biser stripova u kojima su izlazili. BTW, nisam znao da postoji film o Talicnom
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/02/2003 : 01:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Hvala dzormaz, sad kad sam vido crteze na strani koju si mi dao, odmah sam se setio (bili su i na naslovnici tih Biser stripova u kojima su izlazili. BTW, nisam znao da postoji film o Talicnom

Nema na cemu, preporucam ti da nabaviš i procitaš to u Biser Stripu. Sigurno ce ti se svidjeti.
Pokušao sam staviti i jedan link di ti je tekst na engleskom, ali nije funkcioniralo.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/02/2003 : 01:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma i ovako je dovoljno, bilo je dovoljno otici na glavnu stranicu i prisetiti se... thanx
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 03/02/2003 : 01:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
---dp--- Posted - 03/02/2003 : 00:50:17
--------------------------------------------------------------------------------

Ma postoji,postoji.Dosadan ko proljev.Nekako san ga uspija pogledat do kraja samo zato jer se zove TTom iliti LLuke.
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 03/02/2003 : 01:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
Postoji serija filmova o Talicnom Tomu... samo neznam dali su svi dugi sat i pol, mozda je smao prvi sat i pol a oni nadalje su kraci. Bili su prije nekoliko godina na jednoj od slovenskih komercialnih TV stanica. U svima igra Terence Hill (pa sigurno ga znate... iz italjanskog dueta Terence Hill & Bud Spencer... poznatog po westernima i lakim komedijama). Filmovi su dosadni ali dosta verni i istoriji i stripu, Talicni ima realniju odecu a i Daltoni su realniji a ostalo sve po stripu. Sve u svemu, zanimjivo za pogledati neki od filmova ali svih 10 ili koliko jih ima nema smisla jer mozes da umres od dosade.

Mislim da je to prvi (i poslednji) put kada se Terence Hill okusao kao glavni glumac, redatelj (nekih epizoda) i producent (kazu da je osobno zazelio igrati Talicnog i kupio prava za filmsku realizaciju)

Edited by - BiDi on 03/02/2003 01:53:34
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/02/2003 : 03:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Mozda bi bili bolji da je pomogao i Bud Spencer (bar mi njegovi filmovi nisu bili dosadni)
Go to Top of Page

-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts

Member since 29/11/2002

Posted - 03/02/2003 : 08:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit -Dylan Dog-'s Homepage  Send -Dylan Dog- an AOL message  Send -Dylan Dog- an ICQ Message  Send -Dylan Dog- a Yahoo! Message  Send -Dylan Dog- a Private Message
a meni fali samo 1 2 3 4 5.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6361 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 04/03/2007 : 15:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Evo još jedan topic iz naftalina.Ovog vikenda sam se podsjetio na Umpah-paha u izdanju Marketprinta.Ni sam se više ne sjecam koliko sam puta procitao tih 5 albuma,ali uvijek iznova se nasmijem kad ih uzmme u ruke.

Onome tko je prevodio(piše Ðorde Dimitrijevic)skidam kapu.Covjek je napravio vrhunski posao kojeg stavljam u rang Brixyjevog Alan Forda, Asterixovog zabavnika i Djoletove Životinjske karme!
Posebno kao imena poput "Bolesna džigerica",pa zatim onaj gusar koji "se brije ledima okreut prema ogledalu jer ne može da podnese sopstveni lik".Ma genijalno!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 04/03/2007 : 16:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
bas citam ovaj biser strip, al je c/b, imam prva 2 u boji, moram nabaviti svih 5, predobar mi je...
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 06/03/2007 : 15:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
dodao bih jos i krcka na taj spisak dobrih prevoda. bas me zanima kakav ce biti ovaj novi prevod

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/03/2007 : 00:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Kako je to dobar strip. Ja sam to debelo iydanje imao još kao dete, ali mi je bio bez korica. Onda sam neke 2000 u Beogradu bezveze naleteo na još jedan odlicno ocuvani primerak "debelog" i kupio ga za neke bezvezne pare. Cuvam ga i to mi je jedan od najdražih stripova.
Aco je odlicno primetio da je i prevod genijalan.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000