ovo sam pitao na burzi, ali nije uocljivo! zanimame strip zvani zov,koji su junaci izlazili,koje je godine izlazio...i koja mu jetrzisna cijena danas? stripove nisam vidio, ali prijatel mi je rekao da ih ima 40tak! ako ne budu zanimljivi meni kao zbirka,niti kao roba za zamjenu ili prodaju dalje, nebi ih niti uzimao! i pitanje 2 dali ukoricene panorame imaju vrjednost(100tinjak brojeva) nadam se da ce mi netko pomoci(malo sam maka)
pa, zov je po koncepciji dosta slican politikinom zabavniku iz tog vremena. izaslo je ukupno 43 broja, a izlazio je 1973 i 1974. ako se ne varam. panorame imaju vrednost za onog ko to voli.
ma znam da ima vrijednost za ljubitelje(kao i sve ostalo) ali sam cuo spiku da ukoriceni stripovi manje vrjede nego neukoriceni? mada je meni ok ukoricavati stripove koji su u originalu izlazili u nastavcima na 2-3 strane?! bajdvej, koji su junaci bili u zovu?
quote:Originally posted by marlowe
pa, zov je po koncepciji dosta slican politikinom zabavniku iz tog vremena. izaslo je ukupno 43 broja, a izlazio je 1973 i 1974. ako se ne varam. panorame imaju vrednost za onog ko to voli.