forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mmmmmm, jedva cekam....
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/01/2003 : 02:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Naravno. Bas me zanima kako ce ovi kasniji Marijevi radovi na NNu da izgledaju kod Ludensa. Plasim se da ce NN 50 biti jedna necitljiva brljotina... :(

"Well dip me in the honey and throw me to the lesbians..."
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/01/2003 : 02:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Totalno se slazem sa tobom dp, po meni je najbolje imati originale koje crta Ferri jer ima puno sjencanja--sve se crni i kao da crtez iskace sa stranica,

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/01/2003 : 05:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Da, D.J., to je kod Ferrija najvise vidljivo... ja imam obicaj da kazem da mi je njegov crtez nekako "ziv", kao da imam originalnu tablu koju je licno Ferri crtao... vidi se svaki potez pera, svaki drhtaj ruke, sve... prosto fenomenalno i nezamenjivo
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/01/2003 : 09:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.

Totalno se slazem sa tobom dp, po meni je najbolje imati originale koje crta Ferri jer ima puno sjencanja--sve se crni i kao da crtez iskace sa stranica,

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000