forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 USA produkcija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 03/02/2003 : 19:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message

I Realised Fear One Morning,
To The Blare Of The Fox Hunters Sound,
When They're All Chasing After Poor Bloody Fox,
It's Safer To Dress Like The Hound!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/02/2003 : 21:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
dakle, narucuje se iz USA. lepo, lepo... ja vise nisam u poziciji za tako nesto. kako vam se inace svidja hellboy? jel' i on spada u noviju produkciju?
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/02/2003 : 21:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
a, jel' neko citao millerov 300?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 01:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
I opet, redom.

quote:
Originally posted by MAGIC

ja sam za sada narucio sledece iz usa:
ronina,elektru,wounded man i imortal blade i lon wolfa
pa cemo da vidimo sta dalje

Sto se Ronina i Elektre tice, to je Miller u svom primeu, za razliku od kasnijih dela... Lone wolf & cub se jos ne usudjujem da skupljam, s obzirom na kvantitet... a sta je wounded man?

quote:
Originally posted by ChasNick

Hellblazer je super...

Ccc... jel smo rekli na drugom topicu da pokrenemo malo forum sa ne-bonelli temama... i onda dobijem od tebe samo "hellblazer je super"... uzas!
Anyway, ko hoce ultimate Hellblazer story, gde Constantine stvarno pokazuje koliki je SOB, neka procita Mooreov Twilight, tj. skicu za njega... nije ga tesko izgooglati, a ako vas mrzi, mailujte me, poslacu vam.

quote:
Originally posted by Markos

Dobro, znaci imam sta citati narednih 36 godina

Budimo precizniji: u danima dokonosti, napravio sam listu koliko bi mi americkih stripova (tj. trejdova) trebalo da imam samo ground zero, i da onda redovno nabavljam onih desetak vrednih stvari koje se pojavljuju godisnje. Ima ih svega 378 ... sitja...

quote:
Originally posted by Aster

Ja od americkih imam Phatoma,Aria-Angela(ovaj ima dosta dobar crtez!),Spirit of the Tao,Spawn,Black tide.A imao sam i Witchblada.
Nista posebno.Tanki su puni govnarskih reklama.A i story je dosta slab.
Od americkih mi se svidja StarWars od Dark Horse Comicsa.Dobar crtez,izvanredna prica i scenarij!Ne znam da li jos izlaze ovi u USA,al ovde kod nas StarWars je stigao do 50-og broja.

Jel Aria -Angela crtao Anacleto? Ako jeste, razumem zasto je crtez dobar...
Inace, vidim da uglavnom ides na Image, ali ono sto u zadnje vreme jedino vredi kod njih su Powers i Rising Stars (s tim sto su ovi zadnji veoma izvikani). Dobra je Sara Pezzini, al ne za citanje...
A Star Wars naravno idu, narocito sada, posle Episode two...

quote:
Originally posted by Maximuss

A koliko tih Watchmena ima i posto su?

Watchmen je izasao u 12 zasebnih izdanja, ali ona se trenutno placaju u suvom zlatu. Imas ih sakupljene u jedan trejd, i on je 20$...

quote:
Originally posted by cbarks

Pa zato kupuj stvari samo u TPB- jima(trade paper back), gde imaš sabrane sve epizode posamicne serije i to bez ikakvih reklama kojih u normalnim izdanjima ima puno previše za naš ukus

Ne nuzno. Ako se ne varam, Marvel je poceo da ubacuje reklame i u novije trejdove.

quote:
Originally posted by marlowe

kako vam se inace svidja hellboy? jel' i on spada u noviju produkciju?

Spada, naravno. ja ga nisam citao, jer da bih njega skupljao, morao bih prethodno da jurim Burnove Next Men gde se on prvi put pojavio, a to mi je too much of a hassle... vredi li?

quote:
Originally posted by marlowe

a, jel' neko citao millerov 300?

Ja nisam, ali Miller mi je samo tako pao u ocima u zadnjih nekoliko godina. Give me liberty kopija Heinlainove Friday, Martha Washigton goes to war kopija Atlas shrugged od Raynd, the Dark knight strikes again kopija Mooreovog Twilighta, Sin City kopija samog sebe... pa dokle vise?

btw, cerebus, pretpostavljam da je nick po stripu Davea Sima? kakav je? Vredi li tih 25$ po HCu?

"Well dip me in the honey and throw me to the lesbians..."
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/02/2003 : 02:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by Djole
Sto se Ronina i Elektre tice, to je Miller u svom primeu, za razliku od kasnijih dela... Lone wolf & cub se jos ne usudjujem da skupljam, s obzirom na kvantitet... a sta je wounded man?

pa ocigledno je sta je moja stripadzijska orijentacija u narednom periodu..hehe.to su sve samurajski stripovi
wounded man je od istog autora koji je radio Lone Wolfa
inace pokupio sam spisak stripova na oko 40 tranica iz homera,pa sad samo zaokruzujem,hehehe

Cinema, simulated life, ill drama
Fourth Reich culture - Americana
Chained to the dream they got ya searchin for
Tha thin line between entertainment and war
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 02:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Kakve su cene tamo? Nikako da odem...

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/02/2003 : 02:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
inace evo ukratko i o cemu se stripovi rade:

Lone Wolf & Cub-strip o samuraju Ito Ogamiju i njegovom malom sinu Daigoru.Posto se zamerio jednom mocnom klanu,iz osvete i pretnje ubijaju mu zenu,i optuze ga da je lopov.Izgubi cast.A kad samuraj izgubi cast onda postoje samo dve mogucnosti:ili ce se sepukovati ili su svi okolo njega najebali.Postaje placeni ubica i krece ujedno i u osvetu,kako on to voli da kaze "me and my son,we are on crossroads in hell,we r now demons"
Ja nazalost imam samo jedan primerak ovoga stripa ali sam optimista da cu jednog dana da ima celu kolekciju.
Strip je radjen po istoimenom filmu.Inace i filmovi su fantasticni,ko god je u mogucnsti treba da ih odgleda.Wakajama(japanski glumac,koji tumaci Ogamija) je fantastican.

Imortal blade,je takodje samurajski strip.Radi se o samuraju,na koga je bacena kletva i on nemoze da umre.Da bi umro,mora prvo da ubije 1000 losih ljudi,i nesme nijednom da pogresi.Nista ga nemoze ubiti,cak i kada ga iseckaju na komade.

Ronin,je takodje strip o jednom samuraju,ali se radnja desava i u dalekoj buducnosti.Mladom samuraju,demon Agat,ubija gospodara jer hoce da povrati mac koji mu je istoimeni ukrao u mladosti.Da bi osvetio svog gospodara,postaje ronin(lutajuci samuraj),a jedini nacin da ubije agata,jeste da ga ubije carobnim macem koji je prethodno bio natopljen krvlju neduzne osobe.....kasnije se radnja totalno prebacuje iz drevnog japana u daleku buducnost...strip je ludilo!

Eto ,tolko za sada od mene,za one koje malo interesuje nesto drugo pored bonelija,ja preporucujem i ove stripove.NEMA SANSE DA SE neko pokaje!

iNACE Ja sam preporuku za ove stripove dobio od sigismundusa i romela,tako da je uspeh bi zagarantovan.

Edited by - MAGIC on 04/02/2003 03:07:36
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/02/2003 : 03:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Kakve su cene tamo? Nikako da odem...

cene su jebitacne,cini mi se da ronin kosta oko 13 funti

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 03:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
U bre.

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/02/2003 : 03:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
na kvadrat bre,hehehe

Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 04/02/2003 : 06:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
MOJA PREPORUKA JE:
SOLDIER X,CABLE OD MACANA I KORDEYA
CALL OF DUTY:THE WAGON OD ŽEŽELJA
PROMETEA A.MOORA
NEW X MAN
ULTIMATE X MAN
STAR WARS;JEDY VS SITH PIŠE MACAN
UNCANNY X MAN ZADNJIH PAR BROJEVA KOJE CRTA SHON PHILLIPS
LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 13:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Watchmen je izasao u 12 zasebnih izdanja, ali ona se trenutno placaju u suvom zlatu. Imas ih sakupljene u jedan trejd, i on je 20$...

Znaci svih 12 zasebnih izdanja ima u jednom albumcicu kojii kosta 20$? Hvala Djole! A jel bi mi mogao malo opisati radnju Watchmana i crtez?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 14:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Crtez je klasican, nestilizovan, bez ikakvih perverzija sa kadriranjem, uglavnom u mrezi 3x3 panela... sto je i neophodno, jer bi svako izivljavanje po tom pitanju zeznulo ritam radnje i ucinilo strip necitljivim. Mnogi pljuju Watchmen bas zbog tog konvencionalnog crteza, ali ja sam siguran da bi svaki drugi bio gusenje (Spawn: Bloofeud koji je isto pisao Moore je totalno upropascen izivljavanjima Tonija Daniela).
A radnja...? U nekoj alterbnativnoj stvarnosti, gde je 1986. Nixon jos uvek predsednik US, gde su se maskirani heroji (ali ne SUPER-heroji) zaista pojavili krajem tridesetih godina proslog veka i gde je Amerika dobila rat u Vijetnamu, sve je spremno za III svetski. A onda neko ubija The Comediana, jednog od retkih jos uvek aktivnih heroja. I koristeci tu postavku, Moore prica o prirodi ljudi koji se oblace u helanke i trce po krovovima, o prirodi blokovski podeljenog sveta i o prirodi uopste...
btw, taj "albumcic" ima nekih 360 strana... :)
jgorane, kakva je Promethea? O cemu se radi? Za Soldier X vec znamo da tu glavni junak vozi biciklu, a ovde? :)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 16:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Aha! A jel se tu pojavljuju neki poznati super heroji ili su te tamo izmislili samo za ovu pricu? Kako god, cini mi se zanimljivo i za 360 strana tog maleckog albumcica mi se ne cini puno 20$. :)

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6361 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 04/02/2003 : 16:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Batman:Dark knight returns
Batman&Judge Dredd : Ultimate riddle

Jako su mi se svidjele ove stvari.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 16:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

Aha! A jel se tu pojavljuju neki poznati super heroji ili su te tamo izmislili samo za ovu pricu? Kako god, cini mi se zanimljivo i za 360 strana tog maleckog albumcica mi se ne cini puno 20$. :)

Moore je prvo planirao da upotrebi junake iz "univerzuma" Charleston comicsa (Blue Beetle, The Question) koje je DC otkupio, ali mu naravno to nisu dozvolili, pa je kreirao nove (a i bolje je tako, sto se mene tice).
Inace, na tih 20$ naravno dodaj procenat koji se More Comics, ili Alan Ford, ili gde vec mislis da ga uzmes, ugradjuju... Ja zam ga uzeo na nekom sajmu za 43 dm (odnos marka-dolara je tada bio 1.8)...
btw, ako znas dobro (ali bas dobro) francuski, bolje uzmi njihovo HC izdanje... nije mnogo skuplje, a mnogo je kvalitetnije... (A4 format)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/02/2003 : 16:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Jebiga ne znam francuski.... Ajde hvala ti sto si mi ovako sve objasnio! :)

Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 04/02/2003 : 17:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
zaboravio sam staviti DANGER GIRL,E TO JE SUPER.SVAKAKO PROCITAJTE.
MISLIM DA BI I SUPERMAN:METROPOLIS MOGAO BITI DOBAR.CEKAM DA DOBIJEM PRVI BROJ PA DA ONDA STVORIM UTISKE ALI OD ŽEŽELJA NE OCEKUJEM NIŠTA DRUGO OSIM SAVRŠENSTVA
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 05/02/2003 : 08:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
E ljudi, ima valjda i nesto drugo osim superheroja, samuraja, horora...nisam protiv, cak stavise ali ako neko dodje do ovog sto cu predloziti neka obavezno procita:
Moja predlog:

Jimmy Corrigan: The Smartest Kid on Earth (Chris Ware)!!!!!!!!!!

Necu daviti sa jos kojim predlogom u tom domenu kao sto je Wareov Jimmy Corrigan.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 05/02/2003 : 10:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

E ljudi, ima valjda i nesto drugo osim superheroja, samuraja, horora...nisam protiv, cak stavise ali ako neko dodje do ovog sto cu predloziti neka obavezno procita:
Moja predlog:

Necu daviti sa jos kojim predlogom u tom domenu kao sto je Wareov Jimmy Corrigan.

sto - onda da izbacim onog lone wolfa ili ne????
ili si se prenagledao filmova o itto ogamiju pa je doslo do zamora materijala....jer inace kako objasniti ono dosta o samurajima

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 05/02/2003 : 11:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by Pajke

Moja predlog:

sto - onda da izbacim onog lone wolfa ili ne????
ili si se prenagledao filmova o itto ogamiju pa je doslo do zamora materijala....jer inace kako objasniti ono dosta o samurajima

De, de.."E ljudi, ima valjda i nesto drugo osim superheroja, samuraja, horora...nisam protiv, cak stavise ..." ...nisam rekao dosta o samurajima cak stavise, kao sto rekoh, volim ja mnogo sve ove zanrove...nego gde god se okrenem stalno jedno isto(koliko god bilo dobro)...a zapostavljamo bisere kao sto je ovaj strip i neke sasvim drugacije poglede na strip.

Uostalom evo texta o tom stripu iz najnovijih strip vesti:

PARISKI SPLEEN (41) Franc

JESEN JEDNE NACIJE

Chris Ware: »Jimmy Corrigan«, Delcourt, 2002 ; »Tales of Tomorrow«, Beaux Arts Magazine, hors série, 2003.

Ukoliko se, na osnovama atmosfere, opšte impresije tegobe i sete koja ostaje po njihovom citanju, može da sudi o odredjenim delima, tada se može reci da su »Tales of Tomorrow« i »Jimmy Corrigan« Chrisa Warea dela odista neobicne umetnicke snage i cudesne, retke, nenametljive lepote.

Iz perspektive minule dekade, Wareovo delo citamo kao retko uspeli pregled stripovnog sveta nastalog u SAD-u, kao hipertekstualno igranje sa preuzetim uzorima i kodovima : kao kritiku sveta i života kakvu je generišu SAD i (post)moderni život uopšte. U središtu dela nalazi se pojedinac, osamljena ljudska jedinka, koja se kroz život krece bez potpore, bez oslonca, sadruga, prijatelja, kolega. Wareov tipski junak je junak bez roditelja, junak bez korena, jedinka lišena duhovne vertikale, koja se krece kroz konzumeristicku kolotecinu jednoobraznog, jednodimenzionalnog i strereotipnog postindustrijskog sveta (preostaje mucno secanje na svet detinjstva olicen kroz junakov fetišizam i jedno nezgrapno ugledanje na superheroje).

U srži stvari, Wareov junak je od onih koji ne mogu, koji nemaju snage da se odupru kolotecini, opštem stanju stvari, duhovnom i društvenom poretku koji im je zadat. Junak, koji nema snage da se opire, to je junak koji nema šta da suprotstavi dominatnom govoru, dominantnoj kulturnoj i civilizacijskoj shemi. On zato tone u anonimnost, nemuštost, zaumnost koja nije zaloga opiranja. U odredjenom smislu, Jimmy Corrigan je manijakalno-depresivni shizofrenik na slobodi. Razorenog identiteta, lišen samouverenosti, snage i poverenja u sebe, sasvim podredjen mitskom liku egocentricne i posesivne majke, Corrigan je onaj koji u detinjstvu i adolescenciji, u formativnim godinama, nije osetio toplinu ljudskog dodira, toplinu dodira majke: od toga ostaje doživotno hendikepiran. Pored toga, on nema ni oca. Corrigan je povuceni, nesigurni, depresivni kadar: za njega svaki, i najmanji korak, predstavlja more nesagledivih prepreka i teških polazišta; takvom junaku pada u zalog i da rešava pitanje susreta sa ocem; pitanje ocevog nestanka i iznenadnog povratka u njegov zivot; drugim recima, krucijalno pitanje smisla vlastitog postojanja (ovo ce dati povoda za umetnikovo ispitivanje smisla postojanja samog društva koje ga je iznedrilo).

Sve ovo, medjutim, bilo bi ono o cemu Ware govori: jednako vazno je kako Ware o tome govori: struktura dela zasnovana je na krajnje preciznoj ikonografiji uronjenoj u graficke i tehnicke simbole modernih SAD-a. Kroz ove simbole i putem njih Ware ostvaruje svet otudjenosti: jedinka, prostor i vreme kroz koje se ova krece su radikalno dehumanizovani. Ware svoj govor gradi na govoru predmeta. Svojevrsni fetešizam izražen je putem mitologizacije materijalne i likovne kulture SAD-a cetrdesetih i pedesetih godina: pricu grade predmeti cija je graficka struktura nastala tada, u vremenu »modernog klasicizma«. Njihovo preuzimanje u sadašnjem vremenu predstavlja svojevrsni groteskno-melanholicni hommage minulom veku, svojevrsnu hipnagogicku opsesiju i moru, koja je izraz zamora, teskobe, zgranutosti pred silom i moci predmeta-reklame, shvacenoj kao kvintesencijom savremene civilizacije (koja je, treba li naglasiti, svoj konacni, ekstremni izgled dobila u kulturi SAD-a).

Ovo je i paradoksalni znak pod kojim se razvila umetnicka svest nakon americke postmoderne: istoricizam, svest o tradiciji, o vremenu, o toku povesti (govorilo se da Amerikanci nemaju prošlosti, da ne pate od svesti o prošlosti, da su mladi), svoj prvi pravi izraz je našao u melanholiji, u teskobnom osecanju života, u svesti o starenju, o osami, o smrti, a zacetak sunovrata savremene stvarnosti prepoznao u stvarnosti generacije oceva. Sve ono cime je bombardovan u detinjstvu, Ware preusmerava u pravcu estetskog i etickog preispitivanja, putem preispitivanja vlastitih kulturnih polazišta. Nužno smo on što su od nas stvorili ocevi; Corrigan nema oca, ali je zatecen u njegovom svetu, koji je nesnosan.

Oneobicavanje postupka citanja uklapa se u ovakav projekat: prostor table se koristi horizontalno, ne vodoravno; svet je išcašen. Na toj osnovi Ware polazi u ponovno graficko ispitivanje pripovednih mogucnosti tabla. Poput njene klasicne upotrebe u franko-belgijskoj školi, svaka tabla postaje samostatna slika-svet, koherentni, sekvencijalni sematicni niz, autonomna pripovedna struktura; ali u Wareovoj preplet kvadrata i kaiševa ne prati linearni pripovedni tok, nego dopušta mogucnost digresija, antrfilea, anotacija, kolaža, tipografijskih i koloristickih ispitivanja, što je pogodno za upotrebu fleš-beka i grafickog izražavanja toka svesti. Kao kod Jacobsa, slicno americkom stripu cetrdesetih, kvadrati se reflektuju jedni kroz druge, proizrastaju jedni iz drugih, izviru i uviru jedni kroz druge i tvore cas niz mikrokvadrata, cas ustupaju mesto velikim planovima, koji obicno, kod Warea, oznacavaju i vremena zatišja.

Sumorni, totalitarni svet (neoliberalnog) konzumerizma je maestralno izražen kroz Wareov »mehanisticki« grafizam. Upotreba »Ciste linije«, kao naslednice reklamnog grafizma vremena modernizma, u Wera je sredstvo za stvaranje potresnog, i posvemašnjeg, ironijskog otklona: sam stil je u službi govora i odredjuje njegovu suštinu. Zvanicni diskurs epohe, njegov kulturni kod, pretvara se u svoju punu suprotnost: Amerika polako zalazi u jesen, valjda zlatnu; kao što su zlatne, smedje, zemljane ili sivo-plave boje kojima se koristi Ware. Prošla je adolescencija: dolazi zrelost, donosi svoje plodove; i za te stvari superherojski kic nece biti dovoljan.

Edited by - Pajke on 05/02/2003 11:14:08
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 06/02/2003 : 10:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

zaboravio sam staviti DANGER GIRL,E TO JE SUPER.SVAKAKO PROCITAJTE.

Oh, yesss... Sydney Savage, mmm

"These memories, too, are bound to die
So our dreams will have to serve us
Tomorrow may be the day that our love betrays us"
Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 25/02/2003 : 15:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
Sad sam ponovo pogledao Imageov sajt:

www.imagecomics.com

Svakako pogledajte sajt i sljedece stripove: Violent Messiahs, The Agents,Rex Mundi, Paradigm. Nisu losi sto se crteza tice.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000