Author |
Topic  |
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 22/02/2003 : 09:36:50
|
He he... Sta ces kad te niko nije slusao. Nego, mozes li se setiti jos nekog "junaka" sto su oni izdavali? Znam da je toga trasha bilo ko pleve, a je se mogu setiti samo 2 gore navedena... Ostatak sam potisnuo! 
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be. |
 |
|
Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 22/02/2003 : 10:37:36
|
quote: Originally posted by Bob Rock
sta samo ja ocu preachera
Preacher? Odmetnuti propovjednik u potrazi za odmazdom prema Bogu? NAoružan bicem koje je plod praska andela i davolice? U Hrvatskoj? 
That'll be the day!

Uostalom, nisam siguran bi li to uopce bilo pogodno za prilagodbu, pogotovo prijevod. To je ipak strip o totalno americkom miljeu. Barem se meni tako cini. A ako i dode, supeeeeeeer! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/02/2003 : 13:20:23
|
Luxor je izdavao Generaciju Tesla, Borce sumraka i Romera, i sva tri su bila apsolutno dno po svakom kriterijumu, osim produkcijskog (a kasnije su i tu otisli bestraga). kako prikladno sto sada saradjuju sa Pinkom, posto je Kutlesic rodjak (blizak?) nekadasnjeg pravnog savetnika bivseg nam diktatora... Izadavali su i Strip Maniu, sto ih je in my book spaslo toga da budu spaljeni na lomaci (ovako su samo za streljanje), a posle su izdali i strip adaptacije The Lost World i Batman & Robin. Ima ozbiljnih naznaka da je Horus imao sve one probleme sa distribucijom svojih izdanja zato sto im je neko iz Luxora podmetao nogu... I sad su se vratili! Strasno!
"Well dip me in honey and throw me to the lesbians..." |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 22/02/2003 : 15:27:58
|
Ma nisam reko da cemo izdavati Pricera. Samo da ne možeš dobiti DC na neki pošteni mejl i da ti odgovore... a daleko je do bilo kakvog izdavanja Pricera... pa ne možemo mi sve... nek se netko drugi baci na izdavanje DC COMICS-a...
Tally 091/5251545 |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 22/02/2003 : 15:31:48
|
Postoje indicije da ce Preacher biti odradjen (barem prve 4 epizode) u piratskoj formi... Ali, nista nije sigurno. Mozda bude na leto ili krajem godine... pssst!
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be. |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 22/02/2003 : 15:43:57
|
quote: Originally posted by Djole
Luxor je izdavao Generaciju Tesla, Borce sumraka i Romera, i sva tri su bila apsolutno dno po svakom kriterijumu, osim produkcijskog (a kasnije su i tu otisli bestraga). kako prikladno sto sada saradjuju sa Pinkom, posto je Kutlesic rodjak (blizak?) nekadasnjeg pravnog savetnika bivseg nam diktatora... Izadavali su i Strip Maniu, sto ih je in my book spaslo toga da budu spaljeni na lomaci (ovako su samo za streljanje), a posle su izdali i strip adaptacije The Lost World i Batman & Robin. Ima ozbiljnih naznaka da je Horus imao sve one probleme sa distribucijom svojih izdanja zato sto im je neko iz Luxora podmetao nogu... I sad su se vratili! Strasno!
"Well dip me in honey and throw me to the lesbians..."
Zar su imali samo tri izdanja, onda sam se ja nesto istripovao...  Znaci oni su i Batmana & Robina radili, vidis to sam i zaboravio! Pa ko bi onda drugi saradjivao sa Pinkom... komunisti su ti to!! Strashno!
Nego, izgleda da se Izzy zaista dobro prodaje jer sam danas obisao ceo grad u potrazi za pomenutim i nigde ga nema... Kazu, bice iduce nedelje, jer su ovonedeljene zalihe prodali... Kuda ide mladost kad se odusevljava tim!?? Mozda onda i ostali stripovi krenu?
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 22/02/2003 : 15:49:52
|
quote: Originally posted by Tally
Eto ti ga na... opet pirati... a kad ce ti ljudi odrasti...?
Tally www.LMInfo.hr/comics
Pa dobro, licno znam coveka koji bi to hteo odraditi i ne vidim zasto ne bi to uradio! Jeste, nije "lepo" stampati bez prava i svega toga, ali to verovatno niko nece raditi legalno, jer eto kao sto i sam kazes ne moze se kontaktirati Vertigo...
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Bob Rock
Average Member

Croatia
571 Posts
Member since 28/08/2002 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 23/02/2003 : 08:29:08
|
Haha, pa ako nista drugo nas jezik je barem bogat psovkama! 
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 23/02/2003 : 10:21:44
|
jako sam ljut na vertigo zasto su nedostupni 
Bobe Preachera ti je vrlo lako nabaviti. Ako si u Zgb bilo ga je dosta u Algoritmu a sigurno ima i u More Comicsu. Samo se trebaš raspitat. Nema opce potrebe da ga se prevodi, osim toga pitanje je kako bi to kod nas prošlo. Kad bi se vec izdavalo nešto od Vertiga, ja bi rade da otkupimo serijal Outlaw Nation, jer je na njemu radilo najviše hrvatskih crtaca: Sudžuka, Parlov, Sebo, a cini mi se Bob je upisivo tekst. Pisao je Jamie Delano, koji je radio i Hellblazera. |
 |
|
-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts
Member since 29/11/2002 |
Posted - 23/02/2003 : 12:29:22
|
quote: Originally posted by BOC
jako sam ljut na vertigo zasto su nedostupni 
Bobe Preachera ti je vrlo lako nabaviti. Ako si u Zgb bilo ga je dosta u Algoritmu a sigurno ima i u More Comicsu. Samo se trebaš raspitat. Nema opce potrebe da ga se prevodi, osim toga pitanje je kako bi to kod nas prošlo. Kad bi se vec izdavalo nešto od Vertiga, ja bi rade da otkupimo serijal Outlaw Nation, jer je na njemu radilo najviše hrvatskih crtaca: Sudžuka, Parlov, Sebo, a cini mi se Bob je upisivo tekst. Pisao je Jamie Delano, koji je radio i Hellblazera.
GRUVI BEJBI JEA
 |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Posted - 24/02/2003 : 09:40:11
|
quote: Originally posted by Maximuss
Neka stampa! Briga mene cije je- glavno da imam sta citat!

Super, znaci ne preostaje nam ništa drugo nego svi odemo u pirate. I ja bih da pocnem piratizirati. Ajmo ljudi dajte ideje kod koga bi se dalo prodavati takvi pirati... pa da se bacimo na poso...???
|
 |
|
sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 28/02/2003 : 19:49:27
|
NO TALLY KAD CE STRIPOVI I HOCETE SE DRŽATI PLANA ZA OVU GODINU ŠTO SE OSTALOG TICE: SPIDY/BLACK CAT HULK:BANNER-OVO JE ODLICNO(AZZARELO & CORBEN) HULK/WOLVERINE:6 HOURS

|
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Posted - 03/03/2003 : 10:34:46
|
quote: Originally posted by jgoran5
NO TALLY KAD CE STRIPOVI I HOCETE SE DRŽATI PLANA ZA OVU GODINU ŠTO SE OSTALOG TICE: SPIDY/BLACK CAT HULK:BANNER-OVO JE ODLICNO(AZZARELO & CORBEN) HULK/WOLVERINE:6 HOURS

Pa NADAMO SE! Ne ovisi to o meni vec o mom diši! Ja radim svoj dio posla, a to što ce biti i kada ce biti ne ovisi toliko o meni. Mislim da ce svega toga biti, naravno ako sve bude išlo kako treba... nadamo se najboljem... 
|
 |
|
Topic  |
|