Kao sto sam naslov kaze. Imam u rukama albume sa slicicama ZAGOR i BLEK. Popunjeni i prilicno dobro ocuvani. Nisu isvrljani, jedino su popunjeni kuponi za nagradnu igru ( ali nisu izrezani ).
LMS br. 3 KONJANICI SMRTI Dosta dobro ocuvan, Hrbat ostecen na vrhu i dnu. Na vrhu ga fali pola centimetra a na dnu centimetar. Na naslovnici pored cijene nasvrljana cetiri slova.
E, ovo pisem jer sam sve dobija od poznanika da probam prodat. Nisan mu zna reci koliko bi moga dobit. Pita san Milku i on mi je reka svoje misljenje. Naravno da je vise glava pametnije nego jedna pa vas molin za pomoc u procjeni vrijednosti. Ja san zainteresiran da to kupin ali tija bi mu ponuditi realnu cifru. Ako to bude previse za mene sve ide na burzu. Za sada prikupljam informacije. Pomozite.
Nemam pojma, mozda taj LMS vredi i vise od 25e (koliko je ponudio byoman), jer mislim da vredi vise i ovde, a kamoli u Hrvatskoj gde su "Dnevnikova" izdanja poslovicno skuplja. S Druge strane, neko bi to mozda prodao i za 5e ili 10e, a neko bi mozda platio i 100e, tako da je tesko reci kolika je realna cena. Inace, kako izgleda taj Blekov album (sta je na slicicama, koliko ih ima ukupno, ne secam se tog albuma uopste)
Nemam pojma, mozda taj LMS vredi i vise od 25e (koliko je ponudio byoman), jer mislim da vredi vise i ovde, a kamoli u Hrvatskoj gde su "Dnevnikova" izdanja poslovicno skuplja. S Druge strane, neko bi to mozda prodao i za 5e ili 10e, a neko bi mozda platio i 100e, tako da je tesko reci kolika je realna cena. Inace, kako izgleda taj Blekov album (sta je na slicicama, koliko ih ima ukupno, ne secam se tog albuma uopste)
300 slicica, 42 str. Autori: Obradovic / Slavkovic & Plavsic Izdanje 1986.
P.S. Pa na slicicama je strip. Jedina razlika je u tekstu koji je ispisan ispod slicica.
c i j e n a l m s 3 m e z a n i m a zasto? zbopg disfunkcionalne obitelji i cinjenice da najstariji strip koji imama (zs 85) nije toliko star!!!!!!!!!!!!!!!! buhuhuhuhbuhuhuhuhuhuhubuhuhuhuhuuuuuhuhuhu smrc smrc kh, kh buhuhuhuhuuuuuhuhu smrc smrrrrrrrrrrrrrrrc
renkyyyyyyyyy, where aaaaaaaaareeeeeeee you? are you afraid of your computer?
Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!!
Mogu ti rec` i da se bojin. Nisan ti ja od ovakih makinja. Draza mi je olovka i pero ali...tehnologija napreduje.
U stvari, ja san livak. A cesen se po guzici iso livon rukon. Valjda i nos kopan livon. Desnon samo ... minjan brzine u autu. Cisto da ne bude zapostavljena.
Cuj, zasto prozivas mene. Pozovi ostale da daju svoje procjene. Ja san trazija savjet o cijenama jer nisan zna koliko sve ono vridi. Znan okvirno ( u medjuvremenu cak i sigurno ) ali san tija savjet. Uglavnom za sada se sve procjene vrte oko onoga sto san i mislija. LMS br. 3 - cca 300 kn. Pricekat cu jos malo jer ja nisan nesto jako zainteresiran za ovo pa ako bude boljih ponuda ... sve je moguce.