Ovo postalo licitacija ( a moran priznati da mi to i odgovara ) Doduse ovih 50 Eura ( ako je to ozbiljna ponuda ) prelazi moje mogucnosti. Dakle, album nije moj, ima san ga namjeru kupiti samo ako se ne pojavi nitko tko nudi vise od onoga sto sam ja sebi postavija kao gornju granicu. 50 Eura je ( iskreno ) iznad te granice pa ... Ipak ono "eh" mi djeluje nekako ...
ah vratio se vise sta kazes na lms3? kolika bi bila cijena?
Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!!
Ma tu sam. Sta bi ja bez STRIPOVI.COM
Ponavljam nisam odredija cijenu za LMS ni za albume, jer nisu moji,samo san postavija sebi gornji limit na osnovu prikupljenih informacija. Tvoj cijenjena ponuda je ( na zalost ) manja od moje granice a drugih konkretnih ponuda nije bilo. Za sada sam ipak ja najblizi kupovini. Kao sto vidis kad se spomenila cifra koja je za mene previsoka ( album Bleka ) ja sam odustao. Nadam se da je bila ozbiljna. Ako nije ja cu proci jeftinije, opet dobro.
ah vratio se vise sta kazes na lms3? kolika bi bila cijena?
Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!!
Ma tu sam. Sta bi ja bez STRIPOVI.COM
Ponavljam nisam odredija cijenu za LMS ni za albume, jer nisu moji,samo san postavija sebi gornji limit na osnovu prikupljenih informacija. Tvoj cijenjena ponuda je ( na zalost ) manja od moje granice a drugih konkretnih ponuda nije bilo. Za sada sam ipak ja najblizi kupovini. Kao sto vidis kad se spomenila cifra koja je za mene previsoka ( album Bleka ) ja sam odustao. Nadam se da je bila ozbiljna. Ako nije ja cu proci jeftinije, opet dobro.
ok i'm over and out
He, he, he, Renky, lepo si ti smislio ovu licitaciju... kako onda neko od nas da kupi nesto... Ja sam se salio sa ovih 50 eura jer se Vedran prvi gore nasalio sa 100 kuna. Izvini za salu
He, he, he, Renky, lepo si ti smislio ovu licitaciju... kako onda neko od nas da kupi nesto... Ja sam se salio sa ovih 50 eura jer se Vedran prvi gore nasalio sa 100 kuna. Izvini za salu
Ma odma si mi bija sumnjiv ali sta znam. Cudni su putevi kolekcionarski . Kad bi zna koje san ponude dobija na mail, tvoja ispada sasvim realna. Ipak te ponude za sada ne dolaze u obzir jer se dio nudi u stripovima koji su vridni ali meni ne tribaju. Albumi nisu moji, a tip `oce lovu.
VJ tvoju ponudu nisam razumija kao salu. Ajmo sada ovo nazvat licitacijom koja je jos uvik otvorena.
Vedrane, Vedrane... a sto si onda stavio smajlija na kraju recenice... Renky, izvini, Vedran me je zbunio, ne znas ti njega, ili je ozbiljan (redje) ili se stalno sali (skoro pa uvek)
ovaj momak ne odustaje lako,ovo me podsjeca na licitacije na igrici car tycoon kad ja uvijek dam1000 dolara vise samo da protivnik ne dobije tvornicu 130 :-)
BTW, ima li zainteresovanih da dobiju na mail skeniran kompletan ispunjen Zagorov album sa slicicama. Ja taj album imam, ali rado bih ga imao u racunaru pa sam razmisljao da ga skeniram, pa mislim, kad vec to radim, sto ne bi i ostali imali. Ako ima dovoljno zainteresovanih (naravno, dzabe, da neko ne pomisli da to radim iz koristi) to ce me pozuriti u nameri jer se kanim to uraditi vec mesecima