Author |
Topic  |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 09/02/2003 : 10:43:06
|
quote: Originally posted by BOC
Baš sam ih citao sinoc (imam sve albume) i lomio se ko konj! Moj najdraži strip, bio, ostao i bit ce.
E onda ti preporucujem da procitas i "poposak i cvece" od Grabovskog(Pajke)!Ja sam odusevljen mada to nije moj"genre"!
 |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 09/02/2003 : 11:41:42
|
Baš sam ih citao sinoc (imam sve albume) i lomio se ko konj! Moj najdraži strip, bio, ostao i bit ce.
Vala ih i ja imam i apsolutno se slaem sa tobom...medju prva tri najdraza stripa sigurno!!! |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 09/02/2003 : 11:42:37
|
quote: Originally posted by mephisto_III
E onda ti preporucujem da procitas i "poposak i cvece" od Grabovskog(Pajke)!Ja sam odusevljen mada to nije moj"genre"!

Popravljas ukus, hoce to s godinama...    |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 09/02/2003 : 16:23:45
|
Calvin and Hobbes = divlje, urnebesno i neprevazidjeno. Jebo sve Simpsone i TV porodice, ovo je naj-zabava!
Bolje je ispast glup nego kroz prozor. |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 09/02/2003 : 20:21:08
|
quote: Originally posted by jang
koliko je vseh albumov? ce se ti ljubi napiši še naslove albumov
Redovne kolekcije: Calvin & Hobbes Something Under The Bed Is Drooling Yukon-Ho! Weirdos From Another Planet The Revenge Of The Baby-Sat Scientific Progress Goes Boink! Attack Of The Deranged Mutant Killer Monsters Snow Goons The Days Are Just Packed Homicidal Psycho Jungle Cat There's A Treasure Everywhere It's A Magical World
Antologije: The Essential Calvin & Hobbes (sadrži stripove iz prva dva redovna albuma + duži strip u boji) The Authoritative Calvin & Hobbes (sadrži stripove iz treceg i cetvrtog redovnog albuma + duži strip u boji) The Indispensable Calvin & Hobbes (sadrži stripove iz petog i šestog redovnog albuma + ilustrirane autorove pjesme) Calvin & Hobbes Lazy Sunday Book (sadrži nedeljne stripove u boji iz treceg i cetvrtog albuma + duži strip u boji) Calvin & Hobbes 10th Anniversary Book (album izdan povodom desete godine izlaženja Calvina & Hobbesa. Svojevrsni "best of" serijala gdje je autor sakupio po svojoj ocjeni najbolje table i pasice a cijeli album obogacen je autorovim komentarima i esejima o segmentima novinskog strip izdavaštva u Americi te samog procesa crtanja stripa. Definitivno najbolji album za pocetnike, osim što sadrži izbor iz najboljeg stripa današnjice pruža i neviden uvid u nesvakidašnju autorovu licnost. Must-have!
Najnoviji album je zapravo katalog sa Wattersonove izložbe i sadrži takoder nedeljne stripove, no ovaj put i crno bijele i šarene verzije, uz popratne autorove tekstove i komentare. Ne znam tocno koji je naslov albuma i još ga nisam nabavio. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
|
Topic  |
|