Author |
Topic  |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
|
cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 09/02/2003 : 21:00:01
|
Konacno!! Pisao sam ja da je to jedan boljih stripova koji sam ja citao.Za ljudi koji su imali ikakva iskustva s travom its an absolute must Crtež mi je odlican i posle 5-tog citanja covek može da uoci neke detajle koje je prije propustio. Izašlo je to u nekakvoj maloj sveski u Srbiji- kod istog izdavaca gdje su izašle i 4 sveske Crumba(još jedna legenda americkog undergrounda) Freake ti je najbolje nabaviti u 4 albuma kioji su izašli kod Knockabout comicsa, 2 albuma Far Fredys cat izašlo kod Rip off press, i još jedan album na njemackom Freak brothers in the future koji po mom ukusu nije na nivou prvih epizoda. To bi bilo idealno za izdavanje kao piratsko izdanje jer je i originalno u boji i siguran sam da bi za to bilo tržište jer seks i droge su se uvek prodavale |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 09/02/2003 : 21:06:14
|
Nemam iskustva s travom al kad vidiš strip poput "How To Use Rolling Papers"... Hvala na informacijama, pokušat cu se raspitati u More Comicsu tamo imaju par svezaka ukljucujuci Fat Freddy's Cat, no ne znam tko je izdavac. |
 |
|
cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 09/02/2003 : 21:41:32
|
Bio sam u More Comicsu prije dve godine i još tada imali su neke svešcice Freakova ali ne splati se to kupovati. Bolje ti je kupiti u albumima i onda imaš sve na jednom mestu. Malo truda oko traženja sigurno se isplati.A prvo probaj naci ono srbsko izdanje jer su i prevodi smiješni za crnkt.  Što se iskustva s mekanim drogama tice, strip sam prvi put citao prije nego sam i znao što je to rolling paper i bio mi je super.Ali nekoliko godina i par studentskih tuluma kasnije stvar sam procitao ponovno i skoro umruo od smeha.The rest is history, tražio sam sve te albume godinama in na kraju ih kompletirao u Amsterdamu (na futbal prvenstvu) gdje su Freakovi svugdje- imaš majica, razglednica, stripova... Želim ti puno užitka jer odkrio si jedan zaista odlican strip, a svima drugima svetujem da nabave bar koju epizodu. |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 10/02/2003 : 08:54:49
|
quote: Originally posted by BOC
Jednu epizodu ovog americkog underground stripa vidio sam u prvom broju Stripoholica i oduševio se. Poslije je izašlo i još par epizoda. Izvrstan strip, pun humora i zajebancije, izvrsnog karikaturalnog crteža. Može se kupiti, u MCu, nabavit cu cim budem pri lovi. Je li to još netko citao?
Kod nas(Yu) je devedesetih izasla dal` jedna il` dve sveske? |
 |
|
|
Topic  |
|