Author |
Topic  |
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 19/02/2003 : 00:18:13
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by stinky
Na sajmu. Kamen zavezan na dršci. Ocito je moguce to napraviti. Cak sam je i držao u ruci. Guffy je svjedok.   
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."
ja sam ko mali izradivao zagorove sjekire, našao bih odbovarajuci kamen i vezivao je za dršku, izdržala bi jedno sat-dva bacanja po ledini, a onda bi se raspala
Ha-ha,nee!Ja isto,samo od onih tvrdih pecurki sto rastu na trulom drvecu i panjevima.Vjerovatno znate na kakve mislim,ne obicne pecurke vec te`!Samo je moja sjekira bila manje izdrziva!
 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/02/2003 : 03:05:13
|
__________ Ja bi najviše volio u rukama držat kostim Sile Majka a možda ga i isprobat! __________
Moram priznati da je Sila-Majk meni po mnogo cemu naj, pa izmedju ostalog i po kostimu
____________ quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by ken2
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by stinky
Na sajmu. Kamen zavezan na dršci. Ocito je moguce to napraviti. Cak sam je i držao u ruci. Guffy je svjedok.
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."
--------------------------------------------------------------------------------
ja sam ko mali izradivao zagorove sjekire, našao bih odbovarajuci kamen i vezivao je za dršku, izdržala bi jedno sat-dva bacanja po ledini, a onda bi se raspala
--------------------------------------------------------------------------------
Ha-ha,nee!Ja isto,samo od onih tvrdih pecurki sto rastu na trulom drvecu i panjevima.Vjerovatno znate na kakve mislim,ne obicne pecurke vec te`!Samo je moja sjekira bila manje izdrziva! ________________________
I ja sam kao klinac pokusavao da je napravim, ali, kao prvo, imala je pola kile kanapa na sebi da bi bila dovoljno cvrsto uvezana, a kao drugo, nije izdrzavala ni deset bacanja. Verovatno ZAgoru u prirodi nije na raspolaganju kanap pa koristi mnogo cvrsce i prirodnije lijane. Mozda je lijanama to mnogo lakse uvezato. Nego bre Stinky, sto je nisi kupio, ko zna kakva bi sad licitacija bila na forumu za nju i koliko si mogao zaraditi? Obzirom koliko sam godinama sanjao tu sekiru, ne znam ni sam na kojoj ponudi bi se zaustavio. Ili, sto je nisi bar slikao?
___________ Samo da napomenem da je to tek mali dio onoga što je taj covjek napravio iz Zagorovog svijeta,dvorište mu krasi prava tvrdava i Zagor i Ciko u prirodnoj velicini izrezbareni od drveta.Stinky nije spomenuo slike koje su moram reci fantasticno nacrtane. ___________
Mogao bi Markos napraviti reportazu o tom tipu za ovaj sajt... Eto, do juce sam mislio da sam ja najveci obozavatelj Zagora, ali ocito je da ima i vecih...
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 19/02/2003 : 22:15:23
|
ma možda ni moja sjekira nije toliko dugo izdržala, ali moj stari je ribario, ja sa njime i imao sam velik izbor konopa za eksperimentiranje: deblji, tanji, za parangal...pa je sjekira jednom bila dobra, a drugi put bi se raspala vec pri zamahu |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 20/02/2003 : 06:46:52
|
Zasto se ovaj topic tako utisao? Ja bih po svaku cenu da vidim reportazu sa fotografijama o svemu ovome. Krugeru, ako nece niko, onda moras ti, u ime svih nas fanova to da uradis, sedaj u kola sa foroaparatom i diktafonom i pravac Koprivnica (ili vec gde je sad taj tip) ja cu ti platiti pola putnih troskova... |
 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 20/02/2003 : 08:50:49
|
quote: Originally posted by ---dp---
Zasto se ovaj topic tako utisao? Ja bih po svaku cenu da vidim reportazu sa fotografijama o svemu ovome. Krugeru, ako nece niko, onda moras ti, u ime svih nas fanova to da uradis, sedaj u kola sa foroaparatom i diktafonom i pravac Koprivnica (ili vec gde je sad taj tip) ja cu ti platiti pola putnih troskova...
10km od Koprivnice prema Madjarskoj granici (Donja Dubrava) samo bi trebalo u selu pitati za tipa  |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 20/02/2003 : 20:42:47
|
Ha, u pravu si -dp-, bilo bi dobro imati reportažu o ovome. Ma, baš cu jednom otici tamo i pitati za tog tipa, pa da vidim sva ta cuda. Jedini je problem što nemam diktafon, pa cak ni fotoaparat, a ni skener. Ali, smislicemo nešto.
Inace, sjekira nije bila na prodaju. Valjda samo na izložbi.
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana." |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 21/02/2003 : 02:25:09
|
svih mi dobosa darkvuda pa stinki je prava reinkarnacija zagora, garant i slici na njega....
--< Inches make champions >-- |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Posted - 21/02/2003 : 14:09:20
|
Hehe, isti Zagor. Samo plavi.
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana." |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 23/02/2003 : 10:17:05
|
Znate šta mene oduševljava? Kad dodete na neki štand ili u ducan di se prodaju majce rock bendova, šiljci i pentagrami, pa zna medu tim smecem bit i Zagorovih majca. Ako je neko možda gledo na TVu snimku koncerta Tribute to Ramones u Tvornici, vidjet ce da je tamo neki tip paradirao u Zagor majci. A i inace se te Zagor majce mogu dosta vidjeti u Zagrebu. I onda kažu da je u Hrvatskoj strip na margini! A ima više Zagor majca nego Eminem majca! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Posted - 24/02/2003 : 20:58:28
|
Guffy, što se nisi slikao u AAAAAJJAAAAAAAAAK pozi.
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 24/02/2003 : 21:15:00
|
quote: Originally posted by stinky
Jesam ali nije za javnost (nisam bas olicenje Zagora) 
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda" |
 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 25/02/2003 : 07:54:01
|
quote: Originally posted by Guffy
[quote]Originally posted by stinky
[cut] Jesam ali nije za javnost (nisam bas olicenje Zagora) 
Jebo vas patak dobro ste ovo napravili ...  |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 26/02/2003 : 12:03:42
|
Hej, pa ovo je fenomenalno... Guffi, jesi li ti to bio tamo, ili su to slike sa sajma? Sekira je super, kad sve ovo vidim, pozelim da imam istu, i ne samo to, vec da imam i kompletno Zagorovo odelo. Neka se Stinky ofarba u crno, da mu sasijemo majicu pa mozemo snimati film o Zagoru |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 26/02/2003 : 12:08:39
|
quote: Originally posted by ---dp---
Hej, pa ovo je fenomenalno... Guffi, jesi li ti to bio tamo, ili su to slike sa sajma? Sekira je super, kad sve ovo vidim, pozelim da imam istu, i ne samo to, vec da imam i kompletno Zagorovo odelo. Neka se Stinky ofarba u crno, da mu sasijemo majicu pa mozemo snimati film o Zagoru
To su slike sa sajma kad ode snjeg otici cu tamo pa ce biti i ostale slike 
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda" |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 26/02/2003 : 20:50:34
|
Ma jel more bolje? Kukavna mu majka onom ko ne voli Zagora!
One of our roadies,in Australia said,"Yknow Rob,in a world full of plastic,what's going to be the most valued thing?" I said,"I dunno". He said,"A piece of wood." So our ambition is to be that piece of wood!
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/02/2003 : 20:56:32
|
Neka se Stinky ofarba u crno, da mu sasijemo majicu pa mozemo snimati film o Zagoru

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function. |
 |
|
Topic  |
|