forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Danas sam vidio Zagorovu sjekiru
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 19/02/2003 : 00:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by stinky

Na sajmu. Kamen zavezan na dršci. Ocito je moguce to napraviti. Cak sam je i držao u ruci. Guffy je svjedok.

Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."

ja sam ko mali izradivao zagorove sjekire, našao bih odbovarajuci kamen i vezivao je za dršku, izdržala bi jedno sat-dva bacanja po ledini, a onda bi se raspala

Ha-ha,nee!Ja isto,samo od onih tvrdih pecurki sto rastu na trulom
drvecu i panjevima.Vjerovatno znate na kakve mislim,ne obicne pecurke vec te`!Samo je moja sjekira bila manje izdrziva!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/02/2003 : 03:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message

Moram priznati da je Sila-Majk meni po mnogo cemu naj, pa izmedju ostalog i po kostimu

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Na sajmu. Kamen zavezan na dršci. Ocito je moguce to napraviti. Cak sam je i držao u ruci. Guffy je svjedok.

Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."

--------------------------------------------------------------------------------

ja sam ko mali izradivao zagorove sjekire, našao bih odbovarajuci kamen i vezivao je za dršku, izdržala bi jedno sat-dva bacanja po ledini, a onda bi se raspala

Ha-ha,nee!Ja isto,samo od onih tvrdih pecurki sto rastu na trulom
drvecu i panjevima.Vjerovatno znate na kakve mislim,ne obicne pecurke vec te`!Samo je moja sjekira bila manje izdrziva!

I ja sam kao klinac pokusavao da je napravim, ali, kao prvo, imala je pola kile kanapa na sebi da bi bila dovoljno cvrsto uvezana, a kao drugo, nije izdrzavala ni deset bacanja. Verovatno ZAgoru u prirodi nije na raspolaganju kanap pa koristi mnogo cvrsce i prirodnije lijane. Mozda je lijanama to mnogo lakse uvezato.
Nego bre Stinky, sto je nisi kupio, ko zna kakva bi sad licitacija bila na forumu za nju i koliko si mogao zaraditi? Obzirom koliko sam godinama sanjao tu sekiru, ne znam ni sam na kojoj ponudi bi se zaustavio. Ili, sto je nisi bar slikao?

Samo da napomenem da je to tek mali dio onoga što je taj covjek napravio iz Zagorovog svijeta,dvorište mu krasi prava tvrdava i Zagor i Ciko u prirodnoj velicini izrezbareni od drveta.Stinky nije spomenuo slike koje su moram reci fantasticno nacrtane.

Mogao bi Markos napraviti reportazu o tom tipu za ovaj sajt... Eto, do juce sam mislio da sam ja najveci obozavatelj Zagora, ali ocito je da ima i vecih...

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/02/2003 : 22:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ma možda ni moja sjekira nije toliko dugo izdržala, ali moj stari je ribario, ja sa njime i imao sam velik izbor konopa za eksperimentiranje: deblji, tanji, za parangal...pa je sjekira jednom bila dobra, a drugi put bi se raspala vec pri zamahu
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/02/2003 : 06:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Zasto se ovaj topic tako utisao? Ja bih po svaku cenu da vidim reportazu sa fotografijama o svemu ovome. Krugeru, ako nece niko, onda moras ti, u ime svih nas fanova to da uradis, sedaj u kola sa foroaparatom i diktafonom i pravac Koprivnica (ili vec gde je sad taj tip) ja cu ti platiti pola putnih troskova...
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 20/02/2003 : 08:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Zasto se ovaj topic tako utisao? Ja bih po svaku cenu da vidim reportazu sa fotografijama o svemu ovome. Krugeru, ako nece niko, onda moras ti, u ime svih nas fanova to da uradis, sedaj u kola sa foroaparatom i diktafonom i pravac Koprivnica (ili vec gde je sad taj tip) ja cu ti platiti pola putnih troskova...

10km od Koprivnice prema Madjarskoj granici (Donja Dubrava) samo bi trebalo u selu pitati za tipa
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/02/2003 : 20:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Ha, u pravu si -dp-, bilo bi dobro imati reportažu o ovome. Ma, baš cu jednom otici tamo i pitati za tog tipa, pa da vidim sva ta cuda. Jedini je problem što nemam diktafon, pa cak ni fotoaparat, a ni skener. Ali, smislicemo nešto.

Inace, sjekira nije bila na prodaju. Valjda samo na izložbi.

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 21/02/2003 : 02:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
svih mi dobosa darkvuda pa stinki je prava reinkarnacija zagora, garant i slici na njega....

--< Inches make champions >--
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/02/2003 : 14:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Hehe, isti Zagor. Samo plavi.

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 23/02/2003 : 10:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
Znate šta mene oduševljava? Kad dodete na neki štand ili u ducan di se prodaju majce rock bendova, šiljci i pentagrami, pa zna medu tim smecem bit i Zagorovih majca. Ako je neko možda gledo na TVu snimku koncerta Tribute to Ramones u Tvornici, vidjet ce da je tamo neki tip paradirao u Zagor majci. A i inace se te Zagor majce mogu dosta vidjeti u Zagrebu. I onda kažu da je u Hrvatskoj strip na margini! A ima više Zagor majca nego Eminem majca!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/02/2003 : 17:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
moram kupit zagor majicu
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/02/2003 : 23:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Hehe, isti Zagor. Samo plavi.

Mozda si Supermajk

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 24/02/2003 : 17:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message

Evo i slika

"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda"
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/02/2003 : 20:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Guffy, što se nisi slikao u AAAAAJJAAAAAAAAAK pozi.

Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 24/02/2003 : 21:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:

Jesam ali nije za javnost
(nisam bas olicenje Zagora)

Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 25/02/2003 : 07:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
quote:
Originally posted by Guffy

[quote]Originally posted by stinky

[cut]
Jesam ali nije za javnost
(nisam bas olicenje Zagora)

Jebo vas patak dobro ste ovo napravili ...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2003 : 12:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Hej, pa ovo je fenomenalno... Guffi, jesi li ti to bio tamo, ili su to slike sa sajma? Sekira je super, kad sve ovo vidim, pozelim da imam istu, i ne samo to, vec da imam i kompletno Zagorovo odelo. Neka se Stinky ofarba u crno, da mu sasijemo majicu pa mozemo snimati film o Zagoru
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 26/02/2003 : 12:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Hej, pa ovo je fenomenalno... Guffi, jesi li ti to bio tamo, ili su to slike sa sajma? Sekira je super, kad sve ovo vidim, pozelim da imam istu, i ne samo to, vec da imam i kompletno Zagorovo odelo. Neka se Stinky ofarba u crno, da mu sasijemo majicu pa mozemo snimati film o Zagoru

To su slike sa sajma kad ode snjeg otici cu tamo
pa ce biti i ostale slike

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 26/02/2003 : 20:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
Ma jel more bolje? Kukavna mu majka onom ko ne voli Zagora!

One of our roadies,in Australia said,"Yknow Rob,in a world full
of plastic,what's going to be the most valued thing?" I said,"I
dunno". He said,"A piece of wood."
So our ambition is to be that piece of wood!

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 20:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Neka se Stinky ofarba u crno, da mu sasijemo majicu pa mozemo snimati film o Zagoru

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000