Tja, ja prvi ne bih kupovao svaku epizodu... ipak postoji ograniceni broj izdanja u kojima zelim da posedujem neku epizodu... (Dnevnik, SD/Ludens, Horus, pa onda italijanski originali, pa reprinti, pa seconda ristampa, pa italijanski book... pa nemacka izdanja, pa francuska, pa DH...samo jos fali i domaci book...) Ono sto BI islo je, naravno, SuperBook...
"Well dip me in honey and throw me to the lesbians..."
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Piccatto mi nije toliko los, a sto se samih prica tice, imam Horrorpoppin (sp?) i ono je takvo ludilo da reci nemam! Ni Moebius nije pravio onakve tripove...
Nisam siguran sta si pitao ali Horrorpoppin je dodatak uz specijal 7(u tom slucaju pretpostavljam da imas samo dodatak bez specijala). I zaista jeste ludilo, Sclavi&Piccatto&Groucho=ludilo u svojem najneposrednijem obliku Ali svih 8 brojeva su takvi - "La cosa misteriosa che vive dietro il frigorifero"(naslov govori sam za sebe), "Il cavaliere di sventura"... A za razliku od Moebiusa, ovo je neka vrsta "smislenog" ludila.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Kad smo vec kod velikog broja reprinta i ristampi, meni su simpaticne raccolte jer su po dva stripa u jednoj raccolti. Ustvari, bilo bi dobro da su teneprodate primerke iskoristili tako sto bi po nekoliko stripova uvezali u jednu raccoltu, ali sa originalnim koricama, i onda to sve uvezali u tvrdi povez i to nazvali superbook. Zamislite ceo opus Zagora u pedesetak ili stotinjak superbookova debelih izmedju petsto i hiljadu starana svaki
Nisam siguran sta si pitao ali Horrorpoppin je dodatak uz specijal 7(u tom slucaju pretpostavljam da imas samo dodatak bez specijala). I zaista jeste ludilo, Sclavi&Piccatto&Groucho=ludilo u svojem najneposrednijem obliku
Nisam nista pitao, samo nisam bio siguran da sam spelovao Horrorpoppin kako treba. Inace, imam i specijalac ("Sogni") i dodatak...mada, kako ih u Darkwoodu ponekad prodaju odvojeno, ne bi bilo cudno da nemam. A samo prva dva Groucha je radio Sclavi, kakvi su ostali?
Odusevio me (izmedju ostalih) onaj deo u Horrorpoppin gde ona spodoba bez glave (kako se bese zove?) cita Mandraka, a Sclavi u fusnoti pise "Citiramo! Vise ne kopiramo! Samo citiramo!!!!" :))))) A i "predgovor" Umberto-erto-erto-erto (e l'eco) je genijalan... :))) Sve skupa: svidja mi se!