Author |
Topic  |
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 20/02/2003 : 18:59:58
|
quote:
mada, kako ih u Darkwoodu ponekad prodaju odvojeno, ne bi bilo cudno da nemam.
Pa cak ih i u Italiji, kako sam razumeo, na dosta mesta prodaju odvojeno(naravno, mislim na striparnice a ne na kioske), tako da imam sve specijale a svejedno mi fale 3 Grouchova dodatka. Ali imam ona oba superbooka tako da mi nije hitno to da nabavim.
quote:
A samo prva dva Groucha je radio Sclavi, kakvi su ostali?
Isto ludacki, koliko sam mogao shvatiti po crtezu(ne znam italijanski, kad bas moram da priznam :-))). Na primer u "Il cavaliere di sventura" se pojavljuje i dr. Hicks i Hamlin i Killex i Mana Cerace iz "Il Buio"...
quote:
A Piccatta ne podnosim u zadnje vrijeme, strasno se pokvario.
Istina, na primer poslednji almanacco je jako los. Ali tada je jos bio u elementu, zapravo, kod tih Grouchovih specijala je jos i najbolji!
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Becky
Junior Member

Croatia
340 Posts
Member since 01/02/2003 |
Posted - 20/02/2003 : 20:11:59
|
Ma sigurno bi se prodalo, mislim ko ne voli Dilan Doga, uostalom mnogi stripomani jedva cekaju neku promjenu i sa starijim likovima. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/02/2003 : 21:31:19
|
dd fane, slazem se, zadnji almanah je bezveze, ali mi se prilicno dopada crtez u Grouchu, a i neke ranije epizode nisu lose (DD #50, npr.) btw, ako resis da otudjis nesto od tih stripova na nepoznatom jeziku, javi se. ;) Becky, sta bi se prodalo, Book ili SuperBook? Jer, garantujem da se Book ne bi prodavao. :(
"Well dip me in honey and throw me to the lesbians..." |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 21/02/2003 : 01:15:19
|
Ma Piccatto mi je oduvek bio jedan od najboljih crtaca u DD staffu, sve u Dnevniku mu je odlicno(pa, naravno, i spomenute "granice vremena"), vecina toga u SD, a onda se naglo i bezrazlozno pokvario. Tako da se vec u Ludensu 62 lepo vidi da vise nije to to. Da li su mu skratili rokove, ili sta je u pitanju, prosto nemam pojma. Inace, potpuno ista stvar se desila sa Casertanom. Takodje fenomenalan crtac koji u poslednjim epizodama prosto ne moze da se prepozna. A gle cuda, i njegov pad je poceo bas u 65. broju Ludensa, znaci gotovo u isto vreme. Medjutim sve je to relativno, mozda se nekom drugom, naprotiv, vise svidjaju njihovi novi crtacki stilovi. Meni sigurno ne.
Sta ti tacno treba od tih stripova na nepoznatom jeziku?(pretpostavljam da ce odgovor sadrzati 3 slova ;)) Vec sam neke duplikate davao jednom tipu iz Beograda kojeg mislim da poznajes :) Imam ih jos samo je pitanje koliko si zainteresovan za njih, jer su uglavnom ristampe. Ako si zainteresovan javi se na mail pa da dogovorimo.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts
Member since 29/11/2002 |
|
Topic  |
|
|
|