forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Traži se mozak!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/02/2003 : 15:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ouch !

I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 23/02/2003 : 17:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:
Originally posted by david

Vi ste svi samo nabrijani klinci(znam da ce te sad popizditi) ,nadam se da ce nesto biti od vas ali pogledajte cime se hvalite npr Kurceki = Pimpeki (kockasta verzija WOW), politicki stripovi od nekog ko ce imati priliku u Hrvatskoj izaci na izbore tek za 5 6 godina, "Trazi se mozak" je isto bedast ali bar dovodi u pitanje vas(BOC, Kreso) zvijezdani status , moje je misljenje s pravom . Samo ce vas ovakvi napadi nadam se odrzati budnim (znate ono o spavanju na lovorikama).

u svoje ime govorim:
s tim kurcekima nemam baš NIŠTA
s bocovim "politickim stripom" isto tako, ALI zašto "klinci" naših godina ne bi radili politicke stripove?! što ima loše u tome, možda nemamo 18 godina ili koliko je vec po tebi potrebno, ali definitivno imamo pravo na svoje mišljenje koje, u ovom slucaju, izražavamo stripom.
MA KAKAV ZVJEZDANI STATUS??!!!!!! PA O CEM TI PRICAŠ, COVJECE. PA MI SAMO RADIMO ONO ŠTO VOLIMO- STRIPOVE. NEKI SU DOBRI, NEKI SU SRANJE, I TO JE NORMALNO.

di-ha, konji moji!
Go to Top of Page

-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts

Member since 29/11/2002

Posted - 23/02/2003 : 18:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit -Dylan Dog-'s Homepage  Send -Dylan Dog- an AOL message  Send -Dylan Dog- an ICQ Message  Send -Dylan Dog- a Yahoo! Message  Send -Dylan Dog- a Private Message
quote:

Vi ste svi samo nabrijani klinci(znam da ce te sad popizditi) ,nadam se da ce nesto biti od vas ali pogledajte cime se hvalite npr Kurceki = Pimpeki (kockasta verzija WOW), politicki stripovi od nekog ko ce imati priliku u Hrvatskoj izaci na izbore tek za 5 6 godina, "Trazi se mozak" je isto bedast ali bar dovodi u pitanje vas(BOC, Kreso) zvijezdani status , moje je misljenje s pravom . Samo ce vas ovakvi napadi nadam se odrzati budnim (znate ono o spavanju na lovorikama).

Ma bravo.
kurceki su Fora onome ko ima bar gram smisla za humor i gram inteligencije (sorry kaj ne spadas u tu skupinu),
kaj fali politickim stripovim?
Kaj si ti nacrtao? - pokazi pa se onda bahati BOCU i Stanicu...
Uvijek se nade neki stari prdonja koj mora zbog neceg srati... Ak ti smeta ne gledaj...

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 23/02/2003 : 19:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:

Imaš potpuno pravo.
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 23/02/2003 : 19:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message

quote:

No ja u svakom slucaju ne namjeravam spavati na lovorikama. A vjerujem ni ostatak našeg veselog društvanceta.

Edited by - BOC on 23/02/2003 19:07:43
Go to Top of Page

-Dylan Dog-
Senior Member

2456 Posts

Member since 29/11/2002

Posted - 23/02/2003 : 20:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit -Dylan Dog-'s Homepage  Send -Dylan Dog- an AOL message  Send -Dylan Dog- an ICQ Message  Send -Dylan Dog- a Yahoo! Message  Send -Dylan Dog- a Private Message
Tako je!!!!!!!!!!!!!!!!
Osim onog da je u pravu vise manje
Go to Top of Page

david
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 19/01/2003

Posted - 24/02/2003 : 12:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send david a Private Message
Za Dylana : pogledaj "Bilo jednom..." i "Amozonku" a Kurceki bi bili fora da nisu plagijat ali jebiga sta stare prdonje znaju sta je danas fora jel' da ?
Go to Top of Page

-Dylan Dog-
Senior Member

2456 Posts

Member since 29/11/2002

Posted - 01/03/2003 : 17:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit -Dylan Dog-'s Homepage  Send -Dylan Dog- an AOL message  Send -Dylan Dog- an ICQ Message  Send -Dylan Dog- a Yahoo! Message  Send -Dylan Dog- a Private Message
quote:

Za Dylana : pogledaj "Bilo jednom..." i "Amozonku" a Kurceki bi bili fora da nisu plagijat ali jebiga sta stare prdonje znaju sta je danas fora jel' da ?

NE znaju!
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 02/03/2003 : 16:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:

Zato i jesu stare prdonje.

"Ide murjaaaa, baci heroin!"
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000