Author |
Topic  |
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 23/02/2003 : 15:03:43
|
Ouch !
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 23/02/2003 : 17:35:23
|
quote: Originally posted by david
Vi ste svi samo nabrijani klinci(znam da ce te sad popizditi) ,nadam se da ce nesto biti od vas ali pogledajte cime se hvalite npr Kurceki = Pimpeki (kockasta verzija WOW), politicki stripovi od nekog ko ce imati priliku u Hrvatskoj izaci na izbore tek za 5 6 godina, "Trazi se mozak" je isto bedast ali bar dovodi u pitanje vas(BOC, Kreso) zvijezdani status , moje je misljenje s pravom . Samo ce vas ovakvi napadi nadam se odrzati budnim (znate ono o spavanju na lovorikama).
u svoje ime govorim: s tim kurcekima nemam baš NIŠTA s bocovim "politickim stripom" isto tako, ALI zašto "klinci" naših godina ne bi radili politicke stripove?! što ima loše u tome, možda nemamo 18 godina ili koliko je vec po tebi potrebno, ali definitivno imamo pravo na svoje mišljenje koje, u ovom slucaju, izražavamo stripom. MA KAKAV ZVJEZDANI STATUS??!!!!!! PA O CEM TI PRICAŠ, COVJECE. PA MI SAMO RADIMO ONO ŠTO VOLIMO- STRIPOVE. NEKI SU DOBRI, NEKI SU SRANJE, I TO JE NORMALNO.
di-ha, konji moji! |
 |
|
-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts
Member since 29/11/2002 |
Posted - 23/02/2003 : 18:27:18
|
Vi ste svi samo nabrijani klinci(znam da ce te sad popizditi) ,nadam se da ce nesto biti od vas ali pogledajte cime se hvalite npr Kurceki = Pimpeki (kockasta verzija WOW), politicki stripovi od nekog ko ce imati priliku u Hrvatskoj izaci na izbore tek za 5 6 godina, "Trazi se mozak" je isto bedast ali bar dovodi u pitanje vas(BOC, Kreso) zvijezdani status , moje je misljenje s pravom . Samo ce vas ovakvi napadi nadam se odrzati budnim (znate ono o spavanju na lovorikama).
Ma bravo. kurceki su Fora onome ko ima bar gram smisla za humor i gram inteligencije (sorry kaj ne spadas u tu skupinu), kaj fali politickim stripovim? Kaj si ti nacrtao? - pokazi pa se onda bahati BOCU i Stanicu... Uvijek se nade neki stari prdonja koj mora zbog neceg srati... Ak ti smeta ne gledaj...

|
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 23/02/2003 : 19:05:11
|
Imaš potpuno pravo. |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Posted - 23/02/2003 : 19:06:56
|
No ja u svakom slucaju ne namjeravam spavati na lovorikama. A vjerujem ni ostatak našeg veselog društvanceta.
|
Edited by - BOC on 23/02/2003 19:07:43 |
 |
|
-Dylan Dog-
Senior Member

2456 Posts
|
david
New Member

Croatia
237 Posts
Member since 19/01/2003 |
Posted - 24/02/2003 : 12:30:30
|
Za Dylana : pogledaj "Bilo jednom..." i "Amozonku" a Kurceki bi bili fora da nisu plagijat ali jebiga sta stare prdonje znaju sta je danas fora jel' da ? |
 |
|
-Dylan Dog-
Senior Member

2456 Posts
Posted - 01/03/2003 : 17:06:04
|
Za Dylana : pogledaj "Bilo jednom..." i "Amozonku" a Kurceki bi bili fora da nisu plagijat ali jebiga sta stare prdonje znaju sta je danas fora jel' da ?
NE znaju!
 |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Posted - 02/03/2003 : 16:43:50
|
Za Dylana : pogledaj "Bilo jednom..." i "Amozonku" a Kurceki bi bili fora da nisu plagijat ali jebiga sta stare prdonje znaju sta je danas fora jel' da ?
Zato i jesu stare prdonje.
"Ide murjaaaa, baci heroin!" |
 |
|
Topic  |
|