Author |
Topic  |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 21/02/2003 : 07:58:19
|
Originally posted by pot
markos sta cekas mislim da ti i slicni tebi su spremni za globalno sijelo(naravno ubrajam i sebe medju vas frikove) trebalo bi spomenuti na pocetku emisije zagora,bleka i marka! i svi gledatelji ce znati o cemu se radi  poslije toga pokazes svoju zbirku stripova(i uz put kazes da je tek u povojima  ) a onda pokazes najvrednije primjerke(i naravno puknes cijenu od 100tinjak eura po komadu,tako da privucemo cudake svih vrsta koji se zele obogatiti)a ondA KAMERA NEKA PREDJE U MAKARSKU! GDIJE SE SKUPLJAJU FRIKOVI SVIH FRSTA(tek sam sad skuzio da sam presao na big slova, sad mi se neda mjenyati)a poslije toga kamera prelazi na nase cedo WWW.STRIPOVI.COM i tog trena svim starim prdonjama srce zaurla od uzasne nostalgije za starim dobrim stripovima i vremenima)kao sto je meni zaurlalo)u glavnom mislim da bi ta emisija bila savrsena za populizaciju strip umjetnosti(nema tipa od 3 banke koji nije odrastao na stripu)a mislim i da ima puno ljudi koji imaju starog papira na tavanima i u podrumima, tako da bi mi mogli izvuci taj papir iz zaborava i doci do zeljenih stripova a ne trpiti torturu razlicitih(N)... a i mislim da su cijene starih stripova pale od kad pratim forum??        
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!!
Totalno si u pravu glede svega navedenog iako ce (N) popizdit no mozda i nece ako prihvati istinu, ali sa GSijelo bi jos trebalo nesto napuhnut jer oni traze samo senzacije, a ne samo vrijednosti (no ako su oni starceki kaj skupljaju one poklopce od vrhnja_za_kavu dosli GS onda bi vec po tome trebali biti stalna postava ) Na TV TV TV s WST-om   |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/02/2003 : 09:01:04
|
Ma Globalno sijelo trazi samo ludake i cudake. Ja se bogami ne osjecam takvim. Nije ekscentricno skupljat stripove. Ekscentricnije ih je bacat i sarat po njima!
  |
 |
|
lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 21/02/2003 : 09:19:03
|
Originally posted by Maximuss
Ma Globalno sijelo trazi samo ludake i cudake. Ja se bogami ne osjecam takvim. Nije ekscentricno skupljat stripove. Ekscentricnije ih je bacat i sarat po njima!

Pa u stvari bas obrnuto danas je cuvat' stripove cudno zato ih tako malo i ima, a sto su njima brisali guze zato ih nema |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 21/02/2003 : 09:57:53
|
Ma znam da mozda nekome djelujemo uvrnuto zbog sakupljanja, ali takva je moja vizija stvarnosti! MA BRIGA ME ZA SVE- IDEM U MAKARSKU I BIT CE MI SUPER!
  |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29670 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts
Member since 29/11/2002 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
Bob Rock
Average Member

Croatia
571 Posts
Member since 28/08/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 21/02/2003 : 22:42:28
|
Originally posted by kreso_stanic
moja je baba prije nekoliko godina bacila u smece brdo stripova.. fordove, zagore i talijanske originale torpeda!!!!!
Babu treba u Globalno sijelo!!!  
  |
 |
|
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
Posted - 22/02/2003 : 15:35:36
|
recite sto hocete, ali nas u hrvatskoj stripfreakova ima mozda 1000-2000 i kao takvi sigurno u ocima ostatka svijeta izgledamo excentricno!! sva sreca da volim vise freakove i excentrike nego ljude koji nemaju osobnost i jos su jedna cigla u zidu, a mi smo ornamenti!! meni je globalno sijelo zanimljivo(uglavnom) posto prica o malim ljudima i njihovim sudbinama cudnim okupacijama i nevjerovatnim zbirkama(limenke raznih pica,muzicki aparati,vrecice za riganje/avionske/ itd !!
idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!! |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
|
Topic  |
|