Author |
Topic  |
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 22/02/2003 : 08:08:19
|
....posto je autor zaboravio morati cu ja.... naravno...svaka slicnost sa stvarnim osobama mjestima i dogadjajima je SLUCAJNA  
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6338 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Posted - 22/02/2003 : 12:50:18
|
jest da je sigismundus car po pitanju kvalitete i kolicine stripova...ali ima on jednu VELIKU manu....nista ne mijenja niti prodaje iako ima neke kolekcije u nekoliko kompleta...ahhhh...
|
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 22/02/2003 : 13:23:40
|
quote: Originally posted by fumettisti
jest da je sigismundus car po pitanju kvalitete i kolicine stripova...ali ima on jednu VELIKU manu....nista ne mijenja niti prodaje iako ima neke kolekcije u nekoliko kompleta...ahhhh...
ali kolko se sjecam kupuje sa stilom....ispalo je nesto poput daj sta das, placam kol'ko trazis....zar ne...  
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Posted - 22/02/2003 : 13:28:01
|
istina...ali smeta to kada znas da on zna da ti to nesto treba a nece ustupiti po bilo kojoj cijeni samo zato jer jer jer....a ima to u nekoliko primjeraka... |
 |
|
Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17887 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/02/2003 : 15:05:06
|
nešto ste se mnogo grlili na susretu jeste li sigurno da ste stavili sve slike na forum  
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/02/2003 : 17:23:58
|
quote: Originally posted by Dado
Odlicni ste... Vidite kako Kruger izgleda pitomo a neki kazu da je opasan  
ne bi mrava zgazio   
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/02/2003 : 21:35:00
|
ispalo je da je ono od mene silom kupio stipove ja mu ih nisam htio prodati vec sam htio zamjenu no on je htio sve uzeti sto sam donio za razmjenu tako da ni ja nisam zadovoljan |
 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17887 Posts
Posted - 23/02/2003 : 22:51:50
|
ajd priznajte jeste li išta maznuli barem jedan stripic sigurno ne bi ništa primjetio
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Posted - 24/02/2003 : 23:43:56
|
toliko dobro odgojeni da se nakon tog dana nismo BAS nikome sjetili niti oca niti majke niti nikoga sa spiska..no usprkos nasem trudu da tamo dodjemo,,sigi nije smatrao korektnim da nam nesto od duplikata i ponudi... |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 25/02/2003 : 08:16:45
|
quote: Originally posted by fumettisti
toliko dobro odgojeni da se nakon tog dana nismo BAS nikome sjetili niti oca niti majke niti nikoga sa spiska..no usprkos nasem trudu da tamo dodjemo,,sigi nije smatrao korektnim da nam nesto od duplikata i ponudi...
nemoj sada tako....sigismundusu je kao sto smo mogli i vidjeti svi koji smo bili tamo strip ne samo ljubav vec nacin zivota...mi svi sebi govorimo da smo kolekcionari, ali nismo ništa u onom smislu kakav je on.....zar mislite da netko ko ima toliko kolekcija da mu je to višak za dalju razmjenu....u principu sa sigijem je razmjena nemoguca jer nitko od nas NEMA! nešto što njemu treba, a malo je jednostrano da samo mi dobijemo ono što nama treba a ne možemo njemu isto uzvratiti, ali kad razmislite koliko je on fer shvatiti cete da se nemate razloga ljutiti jer vam je dao jako dobru cijenu za ono što ste mu ponudili - mada mu to NIJE! trebalo, a stim novcima možete kupiti druge stvari kod nekog drugog...tako makar i posredno razmjena se može obaviti.... I na kraju covjek nas je ipak lijepo pogostio, i bio nam dobar domacin tako da mu ne bi smjeli spocitavati vaš put do tamo! To je malko zlocesto. Sreli smo se, vidjeli neke stvari upoznali se, trgovina je obavljena i mislim da nema smisla sigiju ista zamjerati...
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/02/2003 : 09:21:34
|
trgovina je obasvljena ali na njegov nagovor a onmo sto mu je prodano je ispod cijene pa makar mu netrebalo netreba prigovarati da mu netreba i da je dao dobre novce za to ( kad nije , to su ipak stripovi koji vrijede i vise bar bi ja dobio barem 400 kn vise u nekoj razmjeni za te stripove ) sto je uzimao stripove ( da opere novce za nekakva poslovanja ) zar to nije sumnjivo dodjes kod nekog s duplim stripovima za razmjenu i on ti neda da ih nosis kuci
mi nemamo sto prigovarati a ni on sve je ok |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/02/2003 : 09:25:28
|
zaboravih potvrditi stripijev navod mi smo tamo ipak isli u nadi da cemo naci neki strip zanimljiv za nas a u najgorem slucaju da i nenadjemo nista za nas barem cemo se druziti i pricati o stripu a ne da nam na silu otmu stripove i onda poslje prigovaraju kako smo dobili dobre novce za to i da sutimo i budemo zadovoljni e pa nismo zadovoljni ali cemo biti ako nam nebudu prigovarali
|
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 25/02/2003 : 09:43:03
|
quote: Originally posted by Kruger
zaboravih potvrditi stripijev navod mi smo tamo ipak isli u nadi da cemo naci neki strip zanimljiv za nas a u najgorem slucaju da i nenadjemo nista za nas barem cemo se druziti i pricati o stripu a ne da nam na silu otmu stripove i onda poslje prigovaraju kako smo dobili dobre novce za to i da sutimo i budemo zadovoljni e pa nismo zadovoljni ali cemo biti ako nam nebudu prigovarali
ali ti si ponudio cijenu, a ne sigi, a tada ti se cinila ok....ja recimo (ali ovo sad uopce nije relevantno, jer ne volim Uranelu primjerice) ne bih nikad dao onaj novac za to....tako da je to dosta irelevantno komentirati....a njemu to uistinu nije trebalo jer je imao komplet uranele i u portorozu....iskreno ne znam zasto je kupovao jos....u tom ga dijelu moram priznati ne shvacam....a da smo se druzili jesmo i da smo razgovarali o stripu jesmo i ne shvacam vase prituzbe.....makar meni je bilo drago upoznati svih i iskreno mi je bilo lijepo......
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/02/2003 : 12:11:38
|
moje su prituzbe za moje stripove ako mu nisu trebali nije trebao kupovati i poslje ih zvati smecem i da ih netreba eto vidis da se slazemo on navaljuje da nesto kupi a cijene koje sam ja postavio je trebao odbiti nisu sve bile Uranele koliko je bilo albuma a i stripije je stvarno jeftino prodao one stare stripove ( neznam kako se zovu jer sam ih tad i prvi put vidio )
no da je bilo druzenja bilo bilo je dobro osim tog ni meni nerazumljivog posla s stripova ( mada mi nitko nebi dao odjedanput tolike novce za njih a opet da sam ih pomalo prodavao dobio bih vise ili ono sto je meni bitnije neke druge stripove ) no sto je tu je nismo svi isti |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 25/02/2003 : 12:20:22
|
ja ga ne razumijem zasto je dao toliko novaca za stripove koji mu nisu trebali, ali ga razumijem u potpunosti da nevoli prodavat stripove pa i ja nerado, ali stvarno nerado, dajem svoje duple stripoteke a radje sve sto mogu (ako mogu) kupim.... ali vi ste nepravedni kada kazete da vam je put bio uzaludan....to nikako ne stoji, poradi svega sto sam naveo....
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 25/02/2003 : 18:19:08
|
zasto pa nadali smo se nekim stripovima
cuj ono sto sam mu prodao vrijedi i puno vise ili manje kako za koga ali nitko nebi dao tolike novce odjedanput i meni to nije jasno jos najgore od svega sto to vec ima ( barem sto je uzeo od mene ali nisam siguran da ima ono od stripija ) skoro sve fali mu jedan piratski album od torpeda ako se nevaram to bi mu trebalo nabaviti |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Topic  |
|