forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ROMMEL / ACO / SLOVENAC / SIGISMUNDUS
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Markos
Webmaster

Croatia
29617 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2003 : 18:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 25/02/2003 : 22:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
rommel,,,,sada cu ja nesto reci...otvoreno..mozda i bezobrazno
ja imam bar stotinjak stripova..starudija..koje bih mogao ovdje prodati na forumu...ali iskreno receno ako vidim da netko nesto od toga bude trazio...ponuditi cu ili pokloniti..za mene to nije problem i NE OCEKUJEM od takvih ljudi da meni vracaju uslugu...no,,ako taj netko kasnije prigovori da je dobio nesto lose ili bez veze onda je TAJ netko seronja a ne ja..jer u vecini slucajeva vrlo dobro upozorim na stanje stripova ili ih posaljem na pregled..i to o svojem trosku..
sigismundus je od mene trazio da mu donesem one svoje stripove i tako sam po dogovoru ucinio no kada je doslo do razmjene..on je ponudio novac a ne stripove kako je to bilo receno...iako sam ja rekao da je vrijednost npr...100 kuna...medu onim stripovima imao je dva komada lunovog magnus stripa broj 121..ratni plen....kada sam mu rekao da mi to treba u zamjenu za sve ovo moje..rekao je da ne dolazi u obzir...
necu nikoga blatiti,,,svaka cast na njegovom prijemu i svemu oko samog susreta..ali samo pitanje oko stripova je bilo problem jer sigismundus sve zeli sakupiti ali ne i mijenjati...
necu reci da je cudno nego cu reci da je suludo imati npr.lunov magnus strip i zlatnu seriju u kompletne 3 kolekcije...alan ford i super strip u nekoliko kolekcija..
zar smo mi onda cudaci sto smo ocekivali drugacije?????????
rommel..ti si covjek na mjestu i cijenim tvoje misljenje ali nisi bio u toku nekih dogadanja prije i poslije tog skupa..zato ti je dozvoljeno dati svoje misljenje o svemu cemu si bio prisutan...
sigismundus je prica za sebe,,to je njegov stil i nitko tu nista nemoze no u svakom slucaju ipak vjerujem da je svrsishodnije ljudima u tom slucaju i pomoci a ne samo hvalisavo pokazati raritete u nekoliko primjeraka.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6338 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 26/02/2003 : 12:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Ajde da i ja nešto kažem.Kao prvo,rasprava je nepotrebna jer nema Sigija da i on javno kaže svoje mišljenje.
Kao drugo,sam prijem je bio odlican i Sigiju se ništa ne može prigovoriti.
Trece;potpuno razumijem Stripija i Krugera.Vozili su se cijeli dan i prevalili na stotine kilometara.Ponijeli su svoje stripove za razmjenu jer su znali kod koga i po što idu.Mislim da nisu prošli tako velik put samo da bi pomagali Sigiju slagati talijanske TuttoTex i zato mi je jasna njihova ljutnja i razocarenje.Ja bi poludio da sam na njihovom mjestu,iskreno receno.
Rommel,meni i tebi nije bilo problem doci u Portorož jer nam je koliko-toliko blizu.Evo npr. za mene je to bio lijep izlet i druženje sa starim i novim strip-kolegama.Ali može se reci da su Stripi i Kruger došli uzalud ako samo uzmemo stripove.
Nije mi jasno zašto je Sigi kupovao stripove koje vec ima i poslije govorio kako mu uopce ne trebaju.To mi stvarno ne ide u glavu ali to je njegovo pravo pa ako voli nek izvoli.
Cetvrto,meni je Sigi stvarno puno pomogao što se tice podataka u vezi stripova i zato velika mu hvala ali nešto zamijenit s njim je gotovo nemoguce.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17888 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/02/2003 : 12:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ovo je slucaj za policiju (interpol)

u pitanju je velika prevara

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 26/02/2003 : 17:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
tocno...i kao sto ja kazem...streljajmo krugera...hi hi hi hi
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/02/2003 : 22:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

od naseg cuvenog clana KP sam ocekivao da ces napisati udba a ne interpol

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/02/2003 : 22:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
tako je nema se sto prigovarati
bez obzira na sve cudne stvari
treba se naviknuti da nismo svi isti

a druzenja nije nedostajalo
to je ponekad najvaznije
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/02/2003 : 23:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
A cudnih stvari u ovom topicu zbilja ima. Cudnovatnost je kultna.

Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana."
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17888 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/02/2003 : 10:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by zeljko

od naseg cuvenog clana KP sam ocekivao da ces napisati udba a ne interpol

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000