Markos
Webmaster

Croatia
29615 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/02/2003 : 10:52:46
|
quote: Originally posted by ante
quote: Originally posted by Markos
A da procitas clanke sa skenovima?:-) Da, izasao je album koji se zove "Il respiro e il sogno" tj. "Dah i san", u kojoj se nalaze 4 price u akvarelu, bez rijeci koncipirane kao "4 godisnja doba", svaka se dogadja u svom dobu - zima, proljece, ljeto, jesen...
ante, to da o ukusima se ne raspravlja mi tako ide na zivce. Jebote, pa sto bi onda radili na forumu da nije tako?!:-) Ali dobro, prihvacam da ti strip nije dobar, ali nazvati ga smecem je pretjerivanje, jer se, ako nista drugo, radi o izvanredno nacrtanom stripu - npr. tvoj Hermann bi imao sta nauciti o akvarelu iz njega.... A i prica je skroz super.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
zar ovo nije sada vrijedanje strip autora kojeg ja volim??? uostalom potražio sam ta "godišnja doba"...hermann je puno bolji crtac od takvih......crtaca
Ajde MOLIM TE, nadji mi gdje sam ovdje vrijedjao Hermanna! Ako te cinjenica da ja mislim da Milazzo bolje koristi akvarel od Hermanna smeta i smatras to uvredom, pitaj crtace profesionalce o tome pa ces vidit sto ce ti reci. To nije ureda, to je jednostavno cinjenica. Ko da kazes da je uvreda reci za npr. Claptona da bi imao puno toga nauciti od Hendrixa. Ali dobro, nema veze. Glistofile, ovaj album mozes kupiti u Italiji only, postoji nekoliko izdanja, ja sam imao srece i dobio luksuzno "limited edition" kartonsko izdanje, i jos povrh toga uspio dobiti Milazzov crtez i posvetu:-) Ovo obicno izdanje mekih korica kosta otprilike 15 Eura i tu i tamo ga se da naci na eBayu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|