Author |
Topic |
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 27/02/2003 : 22:39:48
|
e pa sada neka svi kazu nesto o ovom devilu i njegovoj psihologiji...covjek ocito nema para pa nudi nesto sto se nece prihvatiti...iz same njegove fantazije cini se da covjek ne jase ono sto ima pa bi jahao nesto sto nemoze...prica:sa konja na magarca... he he he...al je lijepo kada netko gubi zivce pokusavajuci isprovocirati neki sukob a jos je gore kada provokatoru to neide kako je to zamislio..vise srece drugi put... hej,kruger,ja pripremam vod za strijeljanje ako mi ne doneses nesto stripova... ZASTO BI OVAJ TOPIC BIO ZA SVASTARU??? pa tamo se ljudi guse i umiru od dosade i ponavljanja istih tema i inih stvari... |
|
|
rocky32
Average Member
Croatia
585 Posts
Member since 18/08/2002 |
Posted - 27/02/2003 : 23:17:22
|
e pa di si dilan goga, bacim te na moga . ma šalim se, samo naprijed, utri put svim ženama, i prosvijetli im um da pocnu citati stripove, tj. da u što vecem broju dodu na ovaj forum, a da ne govorim ništa o sljedecem strip sastanku.
još jednom, bez uvrede na prvu recenicu.
Kao što jedan transparent keže "KOLUMBO, JEBALA TE ZNATIŽELJA". |
|
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 28/02/2003 : 14:43:08
|
quote: Originally posted by Aco
Da,studiram medicinu.Još malo pa cu završit 5.godinu.Što se tvojih problema tice,ako ti je stvarno sjeban L3 ili L4 onda te vjerojatno boli na prednjoj strani butine(L3) i unutarnjoj strani potkoljenice(L4).Ako te boli samo u križu onda su ošteceni viši segmenti.Jel si imao možda neku povredu u tom dijelu?
Bond.James Bond.
trenutno me boli donji dio kriza i lijeva guzica, ponekad mi je tesko uspravit se
koliko se sjecam, nisam imao nikakvu ozljedu
bolje mi je kad idem na plivanje, ali zadnja dva-tri tjedna nisam imao vremena, odem u teretanu preko vikenda, samo s malim teretima radim, naravski
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 01/03/2003 : 08:33:26
|
quote: Originally posted by rocky32
quote: Originally posted by BOC
Ako ste gladni glupih tema i recenica bez ikakvog smisla, preporucam vam da citate Daniila Harmsa. Tip nije normalan!
One of our roadies,in Australia said,"Yknow Rob,in a world full of plastic,what's going to be the most valued thing?" I said,"I dunno". He said,"A piece of wood." So our ambition is to be that piece of wood!
a ja preporucam nešto sasvim dostupnije, tj. našu dobru svaštaru.
Kao što jedan transparent keže "KOLUMBO, JEBALA TE ZNATIŽELJA".
Tu si u pravu, a ja posebno preporucam ovaj topic: "VRISAK GENERACIJE ponovno jaše"!
One of our roadies,in Australia said,"Yknow Rob,in a world full of plastic,what's going to be the most valued thing?" I said,"I dunno". He said,"A piece of wood." So our ambition is to be that piece of wood! |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 01/03/2003 : 08:37:07
|
quote: Originally posted by rocky32
e pa di si dilan goga, bacim te na moga .
E moj Rocky, pa ti ne gubiš vrijeme.... GrOOvy!
One of our roadies,in Australia said,"Yknow Rob,in a world full of plastic,what's going to be the most valued thing?" I said,"I dunno". He said,"A piece of wood." So our ambition is to be that piece of wood! |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 01/03/2003 : 14:30:22
|
yahoi commerads!!!
Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!! |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 02/03/2003 : 16:53:58
|
quote: Originally posted by byoman
yahoi commerads!!!
Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!!
"Ide murjaaaa, baci heroin!" |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Posted - 02/03/2003 : 18:34:41
|
ma zajebancija. bilo mi dosadno,sam na forumu a nas djecu se ne smije ostavit bez nadzora
Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!! |
|
|
MALA SIRENA
Advanced Member
Croatia
3843 Posts
Member since 02/03/2003 |
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Posted - 02/03/2003 : 23:45:29
|
quote: Originally posted by MALA SIRENA
sami prostaci i ima ženski koje citaju romane
MALA SIRENA
vecina cita dylana i nismo svi prostaci, samo sto su neki odnedavno opaljeni (BOC)
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Topic |
|