Author |
Topic  |
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 06/03/2003 : 21:27:58
|
Ja mislim da bi je Magic ubio za ovo.
Tolkien je tvrdio: "Tijelo uronjeno u septicku jamu, prividno izgubi na težini onoliko koliko teži kolicina istisnutih govana." |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 06/03/2003 : 21:31:02
|
b)!;-))
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 06/03/2003 : 21:37:07
|
Da nije bila doktorica!
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 06/03/2003 : 21:46:09
|
pa nemojte biti tako strogi...ne cita svako stripove i uopce imamo sasvim razlicite sklonosti....a sasvim je drugacije odgovarati pred kamerama ili ispred televizora....postoji nesto sto se zove trema...a inace zena je jedina od njih deset poredala tocno gradove u njemackoj od sjevera prema jugu....a kako bi bilo da nas neko pita koja je biljka od ponudjenih ljekovita....ne bi imali pojma a zena bi znala jer ju to zanima i time se bavi....neko ko ne prati strip uopce ne mora znati za huga pratta...ja vas mogu sada svih pitati ko je napisao knjigu Ja klaudije i bas me zanima ko bi bez pomoci odgovorio na to a to je dio opce kulture - moje, kao sto svako od vas ponaosob ima nesto sto smatra dijelom svoga obrazovanja i kulture - a to je totalno individualna stvar.....uostalom ono pitanje o mirku ilicu smatram i tezim od ovoga o prattu....i kladim se da preko 50% clanova ovog foruma NE BI! tocno odgovorila na to postavljeno pitanje....pa da li bi ih izvrgli ruglu zbog toga...nemojmo biti bezobrazni....
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 06/03/2003 : 21:49:20
|
Je al je Corto ipak legenda. Postoji i parfem i sta oces, pa tko ne zna je stvarno zivio u stali cijeli zivot! Pogotovo kad su ponudeni onakvi nebulozno odgovori!
  |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 06/03/2003 : 21:53:35
|
quote: Originally posted by Maximuss
Je al je Corto ipak legenda. Postoji i parfem i sta oces, pa tko ne zna je stvarno zivio u stali cijeli zivot! Pogotovo kad su ponudeni onakvi nebulozno odgovori!

ajde ruku na srce - nitko ne bi odabrao c - Cretese - ali nekom ko ne zna i a i d bi mogli biti odgovori - jer ne znas o cemu je rijec....
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 06/03/2003 : 22:00:12
|
a kad smo vec kod kulture....zalosno je sto ljubitelji stripa u istom terminu izmedju milijunasa i THIEFA odaberu milijunaša - i filmska kultura je dio opce kulture...da vas pitam o michaelu mannu i recimo po kojoj poznatoj knjizi poznata pisca je nastao njegov film manhunter - ko bi to znao....a ja bi se mogao izrugivati jer i to je kultura - fenomenalni james caan u fenomenalnom filmu Kradljivac gubi od Tarika Filipovica i Milijunasa, a najgore u svemu tome je sto dileme ni nije bilo - nepoznat film (kolikogod dobar) gubi od provincijskog showa....(nije da i ja ne bi nastupio jer pare su pare a njih nikad dosta) ali ako cemo o opcoj kulturi - nije sramota sto zena nije znala za pratta ali JE SRAMOTA sto niko ni rijeci o THIEFU   
Edited by - rommel on 06/03/2003 22:03:09 |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 06/03/2003 : 22:02:40
|
quote: Originally posted by rommel
pa nemojte biti tako strogi...ne cita svako stripove i uopce imamo sasvim razlicite sklonosti....a sasvim je drugacije odgovarati pred kamerama ili ispred televizora....postoji nesto sto se zove trema...a inace zena je jedina od njih deset poredala tocno gradove u njemackoj od sjevera prema jugu....a kako bi bilo da nas neko pita koja je biljka od ponudjenih ljekovita....ne bi imali pojma a zena bi znala jer ju to zanima i time se bavi....neko ko ne prati strip uopce ne mora znati za huga pratta...ja vas mogu sada svih pitati ko je napisao knjigu Ja klaudije i bas me zanima ko bi bez pomoci odgovorio na to a to je dio opce kulture - moje, kao sto svako od vas ponaosob ima nesto sto smatra dijelom svoga obrazovanja i kulture - a to je totalno individualna stvar.....uostalom ono pitanje o mirku ilicu smatram i tezim od ovoga o prattu....i kladim se da preko 50% clanova ovog foruma NE BI! tocno odgovorila na to postavljeno pitanje....pa da li bi ih izvrgli ruglu zbog toga...nemojmo biti bezobrazni....
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
Robert Graves 
ili mozda Šekspir 
Evo blokada 
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda" |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 06/03/2003 : 22:07:19
|
quote: Originally posted by Guffy
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
Robert Graves 
ili mozda Šekspir 
Evo blokada 
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda"
pitanje o robertu gravesu je bilo retoricko, ali odgovori na ono o michaelu mannu - to je pravo. ali smisao pitanja bio je ukazati da nesto sto je nekome strahovito lako drugome ne mora biti - a to ne znaci da je taj drugi bedak, jer on sigurno zna nesto sto ti ne znas.... u svakom slucaju uzasavam se pausalnih ocjena poput one u naslovu topica
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 06/03/2003 : 22:09:40
|
Ma je ali je i istina da se puno cesce spominje Corto od Thomas Harrisonovog Red Dragona!

istina....svaka cast Decimusu Maximusu Meridusu, zapvjedniku Felix legija
Edited by - rommel on 06/03/2003 22:13:46 |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 06/03/2003 : 22:27:23
|
Ave Erwine (Johannes Eugen) Rommel! :)

ne prestajes me iznenadjivati...
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 06/03/2003 : 22:30:12
|
quote: Originally posted by rommel pitanje o robertu gravesu je bilo retoricko, ali odgovori na ono o michaelu mannu - to je pravo. ali smisao pitanja bio je ukazati da nesto sto je nekome strahovito lako drugome ne mora biti - a to ne znaci da je taj drugi bedak, jer on sigurno zna nesto sto ti ne znas.... u svakom slucaju uzasavam se pausalnih ocjena poput one u naslovu topica
    |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 06/03/2003 : 22:42:06
|

Kao i svaki pravi vojskovoda! 
  |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 06/03/2003 : 22:52:33
|

Kao i svaki pravi vojskovoda! 

ali samo u malim stvarima...tako mi Marcusa Aureliusa  
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 07/03/2003 : 03:33:55
|
quote: Rommele legendo!!!
mozda bi u skladu sa antickim duhom probudjenim na ovom topicu dobro dosao tipfeler Romule legendo!!!
koliki sam baksuz, da mi je Pamella Anderson keva, hranila bi me na flasicu :( |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 07/03/2003 : 06:02:21
|
quote: Originally posted by Maximuss Kao i svaki pravi vojskovoda! 
Bas bi volio vidjeti jednu vojnu igru izmedju Maximussove "LEGIO IV FLAVIA FELIX" i Rommelove "Army Group B".    
Jos kada bi netko po tome nacrtao i strip, mislim da bi se rastopio od srece.  
"Ime mi je Legija, jer nas je mnogo!" |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 07/03/2003 : 08:21:53
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
quote: Originally posted by Maximuss Kao i svaki pravi vojskovoda! 
Bas bi volio vidjeti jednu vojnu igru izmedju Maximussove "LEGIO IV FLAVIA FELIX" i Rommelove "Army Group B".    
Jos kada bi netko po tome nacrtao i strip, mislim da bi se rastopio od srece.  
"Ime mi je Legija, jer nas je mnogo!"
bez lazne skromnosti...dosta bi mi bio i DAK (DEUTSCHES AFRIKA KORPS)....  
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 07/03/2003 : 10:27:50
|
ma ne mora svako znati ko je Korto maltez
evo pitanje:
Ko je napisao knjigu: Covjek praznih šaka
svaki ljubitelj SF-a to zna oni koji ne citaju SF sigurno ne znaju
meni je nepojmljivo da glupi amerikanac kaže da je
Stanislav Lem RUS
on je Poljak
ima milijun primjera
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
|
 |
|
steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 07/03/2003 : 14:11:25
|
rommel ti mudro zboris megjutim, iako mislim da je taj pojam opce kulture nesretan i nepotreban (ono kao "to ti je opca kultura, to moras znat", a u stvari ne moras, moras znat ono sto te zanima a ne ono sto je netko proglasio opcom kulturom), ne mogu se ne nacudit tipu koji je ispao jer je mislio da je volumen kocke sa stranicom 10 jednak 100 a ne 1000 sta rec za onu zensku koja nije znala s kojom zemljom hr nema kopnenu granicu? pa jel znade uopce di joj je glava?
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
 |
|
Topic  |
|