Author |
Topic  |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts
Member since 23/01/2003 |
Posted - 06/03/2003 : 23:39:13
|
.Napomenuo bih i to da je na nasim prostorima objavlen strip ,,Falange crnog reda,, i to u ediciji ,,Profil,, Decjih novina ali mi se cini da to nije napisano u inace izvrsnom tekstu |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 07/03/2003 : 03:29:46
|
pa smetnuo sam s uma da su to izdale Decje novine. Mislio sam da je pirat. Znam da nisam hteo da uzimam to zbog loseg kolora, pa sam zato zaboravio. U svakom slucaju to nije izdanje vredno Bilala. Postoji i piratsko izdanje Partije lova,koje je crno belo, a tamo gde je krv, ostavljena crvena boja. Nazalost, zanimljivo samo kao ideja.
Sto se tice Gradca o Hugu Pratu, o tome nisam imao pojma, mada bi to samo podiglo znacaj Bilalovog pojavljivanja u takvom drustvu. Na zalost stari brojevi Gradca su prava retkost, pa nisam imao priliku ni da ih vidim.
koliki sam baksuz, da mi je Pamella Anderson keva, hranila bi me na flasicu :( |
 |
|
Zox
Senior Member

1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 07/03/2003 : 19:02:20
|
Super tekst, svaka cast! Volim Bilala, a nikad do sad nisam nasao nista opsirnije o njemu. Mislim da je ovaj rad zaista koristan.
Marketing je nauka! |
 |
|
Preciousss
Starting Member
Serbia
8 Posts
Member since 17/12/2002 |
Posted - 09/03/2003 : 11:18:45
|
Cudo kako se mišljenja razlikuju. Na hr.comp.stripovi (valjda sam ubo), su ga tako opljuvali, da sam se zapitao da li postoje dva coveka po imenu Bilal. Ili je ipak bilo malo politicki? Ali, zato i postoje forumi da bi se ljudi slicnih nazora okupljali i konstruktivno razmenjivali mišljenja. U svakom slucaju, izuzetan tekst. |
 |
|
Zox
Senior Member

1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 09/03/2003 : 13:43:13
|
Malo politicki, a malo se i ukusi razlikuju. Moj jedan drug ga, recimo, ne podnosi, a zna objasniti i zasto. Ja vidim nedostatke (primijeticete, recimo, da Bilal ima fakticki cetiri perspektive lica, anfas, profil, poluprofil i s ledja) ali mi to ne smeta, jer ga boja nenormalno vadi.
Marketing je nauka! |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 09/03/2003 : 20:42:18
|
pa pise i u tekstu da ni on sam sebe ne smatra posebnim crtacem. da li je politika ili sta mene ne interesuje. Ja sam se trudio da dam objektivan tekst, sa sto vise podataka. Neko drugi bi mozda drugacije... Mislim da je Bilalov kvalitet objektivna kategorija, i da je subjektivno da li se to nekom svidja, a ne da li vredi. Meni se recimo ne svidjaju mnoge stvari i u stripu i van njega, a medju njima ima i onih koje vrede i kojima mogu samo da skinem kapu. S druge strane ima i toga sto ne vredi, al mi je drago srcu. Vecina Bonellijevih proizvoda bi moglo u tu korpu.
koliki sam baksuz, da mi je Pamella Anderson keva, hranila bi me na flasicu :( |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|