Author |
Topic  |
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 07/03/2003 : 20:39:10
|
Forum je utihnuo. Kod vas je petak navecer. Sve mi je jasno. PARTY!
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 07/03/2003 : 22:22:32
|
quote: Originally posted by Dado
Zar necemu sto je "bez veze" nije mjesto u svastari???
Pa i je ali ovako je zanimljivije 
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda" |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Posted - 08/03/2003 : 00:46:39
|
dado,osjecas li i ti tu prazninu na forumu...pa bolje ju je ispuniti gluparijama nego se opterecivati sa ionako nerijesivim stvarima....boiiiiiingggg!!!!! |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 08/03/2003 : 09:21:58
|
quote: Originally posted by D.J.
Forum je utihnuo. Kod vas je petak navecer. Sve mi je jasno. PARTY!
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Normalno covjece... Danas izašlo u novinama. "Party u zagrebackoj xv.gimnaziji uzbunio stanare - veselica se izmakla kontroli i pijana mladež je divljala po kvartu ali se razišla oko 22 sata." No dobro party se nastavio u obližnjem parkicu.
"Ide murjaaaa, baci heroin!" |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 08/03/2003 : 09:47:44
|
quote: Originally posted by fumettisti
dado,osjecas li i ti tu prazninu na forumu...pa bolje ju je ispuniti gluparijama nego se opterecivati sa ionako nerijesivim stvarima....boiiiiiingggg!!!!!
Ma moze biti praznina na forumu i mogu se pricati gluposti (koje nikoga ne diraju) u svakom slucaju je bolje nego politicki topici sa uvredama. Samo sto bi se ipak trebalo imati malo reda i stavljati sve na svoje mjesto. Bezvezariji nije mjesto na ovom topicu, samo sam to mislio. Zamisli kad bi ti kod sebe kuci stol i stolice za rucak drzao u WCu, razne lonce i kuhinjske nozeve u spavacoj sobi, a toaletni papir na TVu u dnevnoj sobi, zar to nebi bilo malo cudno...   |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 08/03/2003 : 12:25:05
|
Dado to sto ti radis kod kuce nije nas problem.That's too much of information than I wanna know    
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
Edited by - seinfeld on 08/03/2003 12:25:56 |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/03/2003 : 14:01:42
|
Ozbiljno ti govorim a to sto stavljam smilies ne mora znaciti da nije ozbiljno to je samo da naznacim da se ne uzima za ozbiljno ;-)).Stvarno prije ih nisam stavljao i znalo se doci do raznih prepiranja.
Ustvari ja sam ozbiljniji od tebe ali ti se puno koncentrises na detalje pa promasis dosta toga.
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 08/03/2003 : 14:14:17
|
quote: Originally posted by seinfeld
Ozbiljno ti govorim a to sto stavljam smilies ne mora znaciti da nije ozbiljno to je samo da naznacim da se ne uzima za ozbiljno ;-)).Stvarno prije ih nisam stavljao i znalo se doci do raznih prepiranja.
Ustvari ja sam ozbiljniji od tebe ali ti se puno koncentrises na detalje pa promasis dosta toga.
Ma nema veze, skidam ti kapu za tvoju inteligenciju i ozbiljnost. "Svaka ovca svoje runo hvali" Nisi ni prvi ni posljednji koji me smatra nesposobnim za moderatora. Ako si vec mislio ozbiljno, onda procitaj jos jednom moj tekst pa tek onda ostavljaj svoje komentare na moj racun. |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/03/2003 : 14:33:56
|
Nisi ni prvi ni posljednji koji me smatra nesposobnim za moderatora.
To su tvoje rijeci ne moje.Kao prvo lighten up, ne tusi gdje sam ja to rekao?Ti si jedini moderator koji na sve zivo skrece paznju.Ako nisi primjetio ima vas 5 a samo jedan odgovara.
Ako ti smeta sto sam ja uvijek u "good mood" izvini ali zasto da budem mrzovoljan i komentarisem sve ozbiljno.Ja dolazim na ovaj forum jer volim da budem ovdje i da pricam sa tonu interesantnih ljudi,zasto da se ne salim ili mozda volis da nabijam negativnu energiju kao neki?
Ako imas los dan ne moraju svi ostali da ga imaju ili da se ispucavas na ostale clanove.(ovo zadnje nije bilo za tebe samo da naglasim)
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 08/03/2003 : 14:58:44
|
ja bi samo rekao da je meni dado najopalcjeniji staff(ovo je u pozitivnom smislu) naravno uz ddevila (ko bi moga zaboravit divljeg konja asturmaza malog) no hard feelings...
Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!! |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/03/2003 : 15:07:36
|
Sejo nijo to stvar biti Tuzlak ili Bosanac.Ja se najvise osjecam Belgijancem a oni nisu bas poznati po dobroj raspolozenosti ;-))!
|
Edited by - seinfeld on 08/03/2003 15:07:57 |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 08/03/2003 : 15:08:01
|
Nisi ni prvi ni posljednji koji me smatra nesposobnim za moderatora.
To su tvoje rijeci ne moje.Kao prvo lighten up, ne tusi gdje sam ja to rekao?
Pa rekao si da se ja suvise koncentriram na detalje i promasim dosta toga... Osim toga ne ljutim se, ja se smijem, samo sam zaboravio staviti ovo.. 
quote: Ti si jedini moderator koji na sve zivo skrece paznju.Ako nisi primjetio ima vas 5 a samo jedan odgovara.
Ne znam u cemu je problem, (pogotovo za tebe) ako ja nekome kazem da mu je topic na pogresnom mjestu. Zar to nije dio posla moderatora? Osim toga ti ne znas sto sam ja konkretno dogovorio sa Markosom i zbog cega se ja najvise javljam od svih moderatora. Mozda ostala cetvorica rade druge stvari vezane za site osim moderiranja?
quote: Ako ti smeta sto sam ja uvijek u "good mood" izvini ali zasto da budem mrzovoljan i komentarisem sve ozbiljno.Ja dolazim na ovaj forum jer volim da budem ovdje i da pricam sa tonu interesantnih ljudi,zasto da se ne salim ili mozda volis da nabijam negativnu energiju kao neki?
Zbog cega bi mi smetao tvoj "good mood"? Zato sam te i pitao jeli mislis ozbiljno, a ti kazes da mislis ozbiljno ali smile stavljas samo reda radi. Valjda onda ne trebam sumnjati u vjerodostojnost tvojih rijeci. Nisam nigdje rekao da se ne trebas saliti ili da to radis lose... Samo procitaj onda moj prvi post na ovom topicu i pogledaj tvoj odgovor za kojeg kazes da nije bila sala! Mislio sam da se zajebajes, posto sam ja uglavnom sa tobom komunicirao na takav nacin gdje su sala i zajebancija bili neupitni (barem sa moje strane).
quote: Ako imas los dan ne moraju svi ostali da ga imaju ili da se ispucavas na ostale clanove.(ovo zadnje nije bilo za tebe samo da naglasim)
Iako ovo nije bilo za mene nije mi jasno gdje i kako se to ja ispucavam na neke clanove (to ja sam sebi postavljam pitanje). Nije mi jasno kako se to ja ispucavam ako kazem nekome da mu je topic na krivom mjestu, ili ako ne zelim medjusobne uvrede na topicu. Nije mi jasno kako to ja mogu imati los dan kad odavno nisam morao raditi format: C, zdravlje me odlicno sluzi, u ljubavi sve stima, obitelj je u redu, na poslu vec odavno nemam dosadnih musterija i sve ide najboljim tokom. Osim toga ovaj forum i stripovi su moja nirvana, moj dusevni mir. Hmm...morat cu se obratiti psihijatru jer sam ocito jako nervozan. (ovo nije bio odgovor tebi Seinfelde, vec sam ovo ja sam sebi odgovorio)
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 08/03/2003 : 15:08:55
|
Dzaba to, ali se ipak niko ne zna zajebavati kao Bosanci
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/03/2003 : 15:10:43
|
Super onda smo pricali u prazno.Vidis koliko price ni za sta ;-)).Glavno da se razumijemo kozo jedna ;-).
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 08/03/2003 : 15:23:46
|
Super onda smo pricali u prazno.Vidis koliko price ni za sta ;-)).Glavno da se razumijemo kozo jedna ;-).
Opet ti koza, nije koza vec jarac...    I nije bilo u prazno, skupljali smo postove...  |
 |
|
Topic  |
|