Author |
Topic |
comicman
Senior Member
1684 Posts
Member since 17/04/2002 |
Posted - 22/03/2003 : 00:40:59
|
Verni crta zagora kao Ferri
"GTA:VICE CITY is undeniably the best thing ever to come out of the Eighties,and it's one of the greatest console games ever."-Playstation 2 magazine |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/03/2003 : 00:41:30
|
ma volim procitati one fantasticne price sa Hellinegnom i Xandraxom, ali Zagor mi je u dosta epizoda previse djetinjast. Ni kao dijete mi nije bio najdrazi junak a kamoli sada.
Moj junak je uvijek bio Mister No, a poslije njega su mi najdrazi MM i DD.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
comicman
Senior Member
1684 Posts
Posted - 22/03/2003 : 00:43:14
|
ZAGOR N.1
"GTA:VICE CITY is undeniably the best thing ever to come out of the Eighties,and it's one of the greatest console games ever."-Playstation 2 magazine |
|
|
comicman
Senior Member
1684 Posts
Posted - 22/03/2003 : 00:45:32
|
ZAGOR THE BEST
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 22/03/2003 : 11:56:59
|
Slažem se sa Valterom, oni Vanninijevi Zagori su bili zanimljiviji. Ovi što sada izlaze u Ludensu su teško sranje, živa dosada. Dobro, rulja je tražila da se objave ti preskoceni, meni je bilo svejedno, ali kako sada stvari stoje, žao mi je tog poteza. Zagora ni ne volim previše, no one epizode s Afrikom, koje su trebale doci u Vanniniju, me zanimaju, a do toga ce sad trebati par svjetlosnih godina, da izade.
Što se tice Ludensa, zaboli me za njih, nemaju nekakav odnos prema citateljima i ko da im je svejedno zaraditi i ono malo što bi mogli. Npr. vidio sam vec par puta da bi neki decki kupili/pretplatili se na izdanja, izvana (koji žive van Hrvatske), ali nikad nisam vidio odgovor na njihova pitanja. Pa, nije to nemoguce napraviti, a novac je novac. No, svako radi kako mu se svidi. Nemam ništa protiv Ludensa, ali ni ništa pohvalno za njih. Oni izdaju stripove, a ja kupujem. To je dovoljna zahvala.
- Vatrena voda daje ti hrabrost - - Misliš da ja to ne znam - I.Kant, "Kritika vatrene vode" |
|
|
djurec
New Member
Croatia
275 Posts
Member since 23/12/2002 |
Posted - 22/03/2003 : 14:07:06
|
quote: Originally posted by D.J.
Thunderbolte to moras procitati! Jedna od najzanimljivijih i najnepredvidljivih Zagorovih prica ikada.
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Ali i jedna od onih sa nevjerojatno glupim zavrsetkom! :) |
|
|
djurec
New Member
Croatia
275 Posts
Member since 23/12/2002 |
|
Ado
Average Member
Denmark
582 Posts
Member since 15/05/2002 |
Posted - 22/03/2003 : 17:17:12
|
quote: Originally posted by stinky
Slažem se sa Valterom, oni Vanninijevi Zagori su bili zanimljiviji. Ovi što sada izlaze u Ludensu su teško sranje, živa dosada. Dobro, rulja je tražila da se objave ti preskoceni, meni je bilo svejedno, ali kako sada stvari stoje, žao mi je tog poteza. Zagora ni ne volim previše, no one epizode s Afrikom, koje su trebale doci u Vanniniju, me zanimaju, a do toga ce sad trebati par svjetlosnih godina, da izade.
Što se tice Ludensa, zaboli me za njih, nemaju nekakav odnos prema citateljima i ko da im je svejedno zaraditi i ono malo što bi mogli. Npr. vidio sam vec par puta da bi neki decki kupili/pretplatili se na izdanja, izvana (koji žive van Hrvatske), ali nikad nisam vidio odgovor na njihova pitanja. Pa, nije to nemoguce napraviti, a novac je novac. No, svako radi kako mu se svidi. Nemam ništa protiv Ludensa, ali ni ništa pohvalno za njih. Oni izdaju stripove, a ja kupujem. To je dovoljna zahvala.
- Vatrena voda daje ti hrabrost - - Misliš da ja to ne znam - I.Kant, "Kritika vatrene vode"
Istina ja nikada nisam dobio odgovor na moj majl u kome izricito navodim da bih se zelio pretplatiti na izdanja Ludensa. Pitam se kakav je to odnos prema vjernom citaocu koji zivi na kraju svijeta pa ipak zeli citati i platiti za ta izdanja. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 22/03/2003 : 21:22:10
|
Pojedinci na ovom Forumu, predvodjeni "mreznim majstorom" Markosom misle da je glavni smisao Foruma velicanje Ludensa i Bernarda Milostivog, koji je eto toliko velikodusan, dobar, nepogresiv, sjajan i pozrtvovan i nama, nezahvalnoj rulji daje Zagora i ponesto od ostalih stripova. Kakva zahvalnost? Ja sam musterija koja kupuje proizvod (strip) i imam pravo reci, pa i na ostar nacin, ono sto mi se ne svidja a tice se stripova koje Ludens izdaje. A sve to cilju ispravljanja gresaka koje Ludens cini. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 23/03/2003 : 02:06:19
|
Za stil i originalnost (kad je Verni u pitanju) ne marim, jer smo svi cekali jednog dostojnog mladog Ferrija, a to je Verni. Imamo dovoljno originalnih stilova kod Laurentija, Chiarolle, Cassara... zar biste zeleli da i Verni bude kao oni? |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 23/03/2003 : 02:10:25
|
By the way, Ludens je dobar, ima nedostataka, ali je dobar. Bolji je od "Dnevnika" po kvalitetu i stampe i uveza i naslovnica (sto i nije neki podvig, danas svako moze biti bolji od "Dnevnika" po svemu nabrojanom), ali kad je u pitanju izdavanje preskocenih epizoda, zaista smo svi to trazili, i trebalo bi se vratiti, kad se vec izdaje dvadeset preskocenih, i na one dve gde se Zagor susrece sa Benom Stivensom drugi put (carom orlova koji je preziveo pad u ambis jer je upao u reku) |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 23/03/2003 : 14:48:53
|
U kojim se epizodama Zagor opet srece s Benom Stivensom? Je li to objavljeno u Zlatnoj seriji nakon broja 1064. ( to je posljednji koji se mogao kupiti u Hrvatskoj ) ili to nije nikad objavljeno na ovim prostorima )? Znam da se u onim zadnjim epizodama s Helingenom pojavljuje uskrsnuli Ben Stivens bez noge, a kad ga je Zagor porazio u Caru orlova ovaj je imao obje noge. |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 23/03/2003 : 16:41:12
|
quote: Originally posted by VALTER
U kojim se epizodama Zagor opet srece s Benom Stivensom? Je li to objavljeno u Zlatnoj seriji nakon broja 1064. ( to je posljednji koji se mogao kupiti u Hrvatskoj ) ili to nije nikad objavljeno na ovim prostorima )? Znam da se u onim zadnjim epizodama s Helingenom pojavljuje uskrsnuli Ben Stivens bez noge, a kad ga je Zagor porazio u Caru orlova ovaj je imao obje noge.
opet se srece s njim u it. broju 169 http://www.zagor.it/auto/alborist?collana=10&numero=169&subnum=
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 23/03/2003 : 19:25:51
|
Bas si me obradovao sa Verni,nisam nikada cuo za njega do prije 1min 26 sek. i mogu ti reci da si me pravo obradovao,crtez mi je haman ko Ferri,volim cistocu slika i to sto nisu previse mracne. Ubili su me neki crtaci SD Zagora,svaka slika samo sjena,il im je mrsko crtati pozdinu ili neznaju. Uglavnom sami mrak,oci mi oteknu citajuci ih
Sve je dobro kad se dobro svrsiii! |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 23/03/2003 : 20:53:50
|
VALTER Posted - 21/03/2003 : 23:27:23 -------------------------------------------------------------------------------- quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Thunderbolt
Iskreno receno,ja neman ni nisan cita ni jednu epizodu sa tin Tkacen.U kojin epizodama se on pojavljiva?
--------------------------------------------------------------------------------
ZS 680.CRNA KULA; 681.VELIKA UROTA; 682.U KANDŽAMA ZLA; 683.NA IVICI PONORA; 684.KUCA FANTOMA __________________________________________________________________________________
E,hvala.
D.J. Posted - 21/03/2003 : 23:32:06 -------------------------------------------------------------------------------- Thunderbolte to moras procitati! Jedna od najzanimljivijih i najnepredvidljivih Zagorovih prica ikada.
Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function. __________________________________________________________________________________
Nema beda.Nesto od tih stripova ima Superhik. Sutra cu poc do njega da mi ih posudi.
|
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 23/03/2003 : 20:57:37
|
SejoSexon Posted - 22/03/2003 : 00:41:30 -------------------------------------------------------------------------------- ma volim procitati one fantasticne price sa Hellinegnom i Xandraxom, ali Zagor mi je u dosta epizoda previse djetinjast.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? _________________________________________________________________________________
Eh,da zna bit malo djetinjast,pogotovo kad oko njega porode 1000 metaka,i ni jedan ga ne pogodi.
Te fant. price su ZAKON!!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/03/2003 : 10:53:57
|
quote: Originally posted by VALTER
Pojedinci na ovom Forumu, predvodjeni "mreznim majstorom" Markosom misle da je glavni smisao Foruma velicanje Ludensa i Bernarda Milostivog, koji je eto toliko velikodusan, dobar, nepogresiv, sjajan i pozrtvovan i nama, nezahvalnoj rulji daje Zagora i ponesto od ostalih stripova. Kakva zahvalnost? Ja sam musterija koja kupuje proizvod (strip) i imam pravo reci, pa i na ostar nacin, ono sto mi se ne svidja a tice se stripova koje Ludens izdaje. A sve to cilju ispravljanja gresaka koje Ludens cini.
Ponovo pricas gluposti. Ovdje govoris stvari o meni osobno koje nemaju veze s vezom, napao si Ludens bez razloga - bila je rasprava na Forumu oko toga da li da Bernard nastavi dalje prema Vaniniju ili da se vrati na 21 preskocenu epizodu i svi su htjeli da se vrati nazad. I Bernard je to ispunio. Ali ne, sad opet ne valja, sada su cudaci, sada su im to greske... A da nije to ispunio, OPET bi se javilo brdo pametnjakovica koji bi ga nazivali cudakom i kako ne komunicira sa citateljima i ne postuje njihove zelje. Dakle, kako god da napravi, UVIJEK ce biti ljudi koji imaju nesto protiv. Jel' vam jasno sada zasto covjek ne sudjeluje u raspravama?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 24/03/2003 : 15:44:16
|
tacno Markose, ali mogao bi nam npr. odgovoriti zasto su u 2. mjesecu izasla samo 2 stripa a ne 4? Ja sam to pitanje vec 3 puta postavljao (prvo sam cak mislio da ce u martu objaviti 6 stripova posto su u februaru objavili samo 2, ali nista od toga), a Berni je moja pitanja permanetno ignorisao. Shvatam da ne moze odgovoriti na svako pitanje, ali ipak nije fer da nam ne objasni zasto su prosli mjesec izasla samo dva stripa!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
Posted - 24/03/2003 : 16:27:09
|
Nisam ja Bernardov glasnogovornik, niti je moje da ga branim ili govorim u njegovo ime. Njegova odluka je njegova odluka i to kome ce i sta odgovoriti je njegova stvar. Ni ja ne znam zasto nisu izasli, npr. A ni ne zanima me, u principu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 27/03/2003 : 02:22:09
|
quote: Originally posted by seinfeld
AAAAHHH jeste lijepo. Zagor bez teksta u stilu KPa ;-)))
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Text jos nisu nalepili :-)))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 21/08/2003 : 03:42:55
|
quote: Originally posted by gotham
Uglavnom,u drugoj polovici godine u Italiji slijedi konacni obracun Zagora sa starim neprijateljima Mortimerom i Tkacem.Za crtež se pobrinuo Verni.Meni se cini skoro pa odlican,evo par tabli:
Evo, napokon sam uspio uloviit one Vernieve slike i mišljenja sam da fino crta, ima pravo nježan stil. Dobar je, ali je ipak kopija.
in my Restless dreaMs I sEe thAt placE
|
|
|
KOLEKCIONAR
Senior Member
USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 21/08/2003 : 04:47:05
|
Crna kula i nastavci, tojest to sa TKACEM je nesto NAJLOSIJE kojesam procitao od zagora..Mozete zamisliti serijal od 5 nastavaka, i najednom hladan tus..NEMA ZAVRSETKA..U medju vremenu zaboraviliste i sam pocetak, kada dodamo vise nego ocajan DONATELLIJEV crtez (period u kojem je slavni crtac najlosije crtao) (pecinski ljudi, troglava azdaja)dodjete do zakljucka daje jedina dobra stvar u cijeloj prici nekoliko stranica gdjese zagor bori sa NINDJOM..(pokusava dase bori) jer ubrzo gubi bitku.. Samose nadam da u ovome nastavku zagor nece isprasiti nindju pesnicama, jer utome bi slucaju JA automatski prestao vise citati zagora, iako je jedan od meni najdrazi junaka..Svaka cast extra zagor, ali zavrsio bi sa redovnim sigurno samo ako se to desi... |
|
|
Topic |
|