šesti mjesec i dvanaesti...ok,samo fantaziram...ali,ako se prodavao odlicno preko ljeta,ne vidim razlog zašto ne bi pred božicne blagdane...ako ne mora ici ciko,bolje da idu dva zagora...opet fantaziram
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Danas sam i ja dobio Zagorov Specijalac(uz pomoc Zemunsko-Beogradskog klana).Što se samog kvaliteta izdanja,tu momci koji su to radili od mene dobivaju cistu 10!Odlican uvez,papir,štampanje - ma sve u svemu svaka cast! Što se same price tice,meni nije sjela i ne svida mi se.Opcenito ima previše fanstastike,konfuzan zaplet vec na samom pocetku a i radnja ne ide tecno.Toricelli nije tako loš ali ima puno boljih crtaca Zagora.Svida mi se kako je nacrtao gobline.Sve u svemu,loša epizoda,ne znam što da drugo kažem...
Da li je jos neko primetio ili samo ja koliko u ovom broju Torricellijev crtez lici na Manarin?
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Ok ekipo kuzimo se, ali koliko god da nam ne sjedaju Ciko specijalci definitivno nisam za to da se ukinu:-( Pustimo i debeljka da zivi na nasim kioscima, pa nije bas toliko los:-)))))))
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..."
Ili DD specijalac umesto Cika, ili jos jedan Zagor specijalac, opet umesto Cika. Ako je Bernard vec skratio strip za 1 cm zbog 1000 DM ustede, nek onda ukine i Cika na racun nekog tiraznijeg specijalca, ustedece, to jest zaradice jos mnogo vise
Specijalci moraju ici na ljeto jer tad je prodaja i do 50% veca nego inace (pogotovo nego u prvom i drugom mjesecu koji su koma).
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
tek sam sad ovo procito, pa cu tek sad komentirat: živa istina, puno mojih prijatelja citaju i kupuju stripove samo prek ljeta!! žalosno!! ne kužim zakaj nemogu i inace...