Author |
Topic |
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 24/04/2003 : 19:53:38
|
Da tocno! Nisam bio siguran da li su bile 2 ili 3 epizode. Znaci ipak 3. Za 6 i 9 sam znao. Znaci 33 je bio još. Imao sam jedan broj talijanskog NN pa sam pratio, a taj broj je bio prije broja 33 pa tako da sam poslije izgubio kontinuitet pracenja. Jedan moj dobar frend ima kompletnog NN (blago njemu, govori talijanski kao hrvatski) pa od njega uzmem Gigante A4 od 240 str. koji izlaze jednom godišnje i specijalne brojeve, almanahe i sl. pa ih koliko toliko prelistam, ono nešto što znam talijanski procitam i žalim za vremenima kad sam bio mali, a baka me htjela nauciti talijanski, a ja budala nisam htio. A za Ludens nisam znao! Što im bi??!! |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
|
gogo
New Member
Croatia
127 Posts
Member since 22/10/2002 |
Posted - 25/04/2003 : 00:45:18
|
a da izlaze dvostruke epizode jedanput u 2 mjeseca?Sto sprjecava da napravimo jednu izdavacku kucu za celu bivsu Jugu?Trebalo bi razmisliti o tome.Naravno ja cu biti u upravnom odboru i dobivati ogromne kolicine stripova :)Problem sto Bernard dobi procjenu prodaje od 2000 kom a poslije ekipa pokupi iz skladista proda barem jos toliko.Problem je sto ima tona preprodavaca koji kasnije pokupe stripove a Bernard zaradi jednu veliku nulu, sto ne mozemo sprijeciti.Jebiga
jedna obicna atomska bomba u stanju je da covjeku upropasti citav dan |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 25/04/2003 : 07:52:28
|
Gogo vjeruj mi da Bernard radi sa mozgom:-))) Covjek je u tom poslu jako dugo i ako tko od nas zna zakon trzista onda je to on...
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
|
|
Topic |
|