forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi Zagor u Italiji 3.6.2003
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/05/2003 : 09:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Meni su najbolje, kako sam rekao, one gde je nocni ambijent, posebno "Morske hijene" i "Kuca uzasa"
Moguce je da bi, na primer, bas Villa mnogo bolje radio Zagorove naslovnice, ali neka Ferri radi dokle god moze... i kad oseti da uskoro nece moci, nega nacrta unapred jedno 200 komada... tako ce i nasi unuci moci kupovati Zagora sa njegovim naslovnicama...
Evo, taman sam zavrsio post kad su se ucitale ove Byomanove... bravo Byoman za sve tri
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 11/05/2003 : 22:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Meni se svidaju Beli tigar, Zagorova odiseja, Bratic Simon i sigurno još neke,
dok ova ... ok, tehnicki nije loša, sve od Ferrija dobro mi je ali mi
se ne dopada što Zagor loše gada sjekirom. Kad bi ja crtao, sigurno
bi Zagor pištoljem i metkom slomio indijancev tomahawk.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/05/2003 : 21:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Ove su mi jedne od najboljih: Beli Tigar, Ostrvo Magle, Obracun Kod Big Beja, Kuca Strave.
Inace su mi najbolje one misticne, sa nekim dimom ili maglom kao Ostrvo Magle,Tajna Gejzira, Opasne Vode, Zlatni Pecat, a nisu lose ni one sa velikom glavom kao npr Beli Tigar, Oluja Nad Haitijem, Bratic Simon itd.
Opcenito, volim dramatiku i misticnost

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/05/2003 : 21:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by Top

ma ja samo cekam kad ce neko smijeniti ferrija u vezi crtanja naslovnica, pa da se i zagor vise totalno preporodi. sjetite samo kako je tex zivnuo kad je villa preuzeo crtanje naslovnica od galepinija... ferri, u penziju!
sto jest jest, najbolji je bio sto je ikad crtao zagora, al i njegovo je vrijeme proslo, nema vise u njegovim prstima onoga sto je zagoru potrebno da bude popularan kao nekad.

*-*"Ja sam sam kao put kojim niko ne ide, ja sam sam kao glas koji niko ne cuje"*-*
*-*"Ti ne znas kako je kad te svi zaborave...ti ne znas kako prolazno je sve"*-*

Tope,potpuno si u pravu!Ova naslovnica ne valja,daleko je to onih najboljih stvari koje je radio deda Ferri i najbolje bi bilo da naslovnice pocne crtati neko drugi.Opet,nikako ne mogu razumijeti rulju koja hvali Ferrija kad je evidentno da ovaj posustaje.
Jebote,cini mi se da kad bi Ferri nacrtao samo Zagorovu sjekiru na bijeloj podlozi da bi ovaj Forum svejedno poludio i pao na koljena od oduševljenja.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/05/2003 : 22:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.
Inace su mi najbolje one misticne, sa nekim dimom ili maglom kao Ostrvo Magle,Tajna Gejzira, Opasne Vode, Zlatni Pecat, a nisu lose ni one sa velikom glavom kao npr Beli Tigar, Oluja Nad Haitijem, Bratic Simon itd.
Opcenito, volim dramatiku i misticnost

Bratic Simon

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 12/05/2003 : 22:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
e to je vec ferri, al ovo danas... sjena, trebao se povuc ko jordan dok je jos dobar, a ne cekati da ukaki do kraja...

*-*"Ja sam sam kao put kojim niko ne ide, ja sam sam kao glas koji niko ne cuje"*-*
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/05/2003 : 22:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Pa ne slazem se bas s time. Istina je da zadnja naslovnica broj 454 bas i nije nesto, ali i dosta drugih starijih nije bilo bas nesto specijalno.
Naslovnica proslog broja 453 Insetti assassini mi je bila bas super!
Ali slazem se s Acom cak i da Ferri prdne ja ne bih rekao da smrdi.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/05/2003 : 23:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Da vas podsjetim:

Edited by - D.J. on 12/05/2003 23:03:26
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/05/2003 : 02:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Aco, ne preteruj... Kad bi se Ferri samo potpisao na praznom papiru, svi bismo poludeli :o)
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 13/05/2003 : 10:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
Ferri je star skoro 74 godina i sasvim normalno je da njegove naslovnice nisu vise kao nekada, ali on jos uvijek crta dobre naslovnice i ako ga usporedim sa nekim novim crtacima - oni ne sezu Ferriju ni do koljena..
Ma neka Ferri crta naslovnice sve dok moze...
Mislim da je posotoje 2 razloga za to da Ferri jos uvijek crta naslovnice:
1.)jer Ferri jos uvijek uziva u svom radu...po mome on ga ne smatra radom vec hobijem...
2.)jer se sve do sada nije pojavio crtac koji bi bio ravan Ferriju-imao isti stil crtanja kao on. Sada kada se pojavio Marco Verni ja mislim da ce nacrtati nekoliko epizoda, a onda ce se polako pripremati na crtanje naslovnica...
Nemojte me krivo razumjeti,ima crtaca koji su ravni ili mozda bolji od Ferrija, ali nemaju isti stil crtanja kao on...(osvim VERNIJA)

Ja gradim autoput u glavi da se vozim slobodno
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 13/05/2003 : 12:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Gledao sam malo Zagorovu galeriju na ovom sajtu i ne vidim razloga zašto npr.Andreucci ne bi nacrtao koju naslovnicu.Ilustracije su mu stvarno odlicne.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/05/2003 : 12:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Igor Stiskalov za naslovnice! ;-))

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2003 : 13:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 13/05/2003 : 13:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/05/2003 : 20:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
:o)
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 13/05/2003 : 20:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
i ja sam za da andreuci proba crtati malo naslovnice, mislim da bi bile daleko spektakularnije nego ove ferrijeve, koje su po mom misljenju previse monotone i jos u nekom starnom stilu crtanja. nisu suvremene uopce

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/05/2003 : 02:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma kakav Andreuci, Villa bi bio najbolji za Zagorove naslovnice, verujte mi
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5979 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 14/05/2003 : 09:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Villa ocajno crta Zagora. Barem ga je do sada uvijek kad ga je crtao nacrtao grozno.

-|VJ|-
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 14/05/2003 : 11:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:

Ma kakav Andreuci, mislim da ima najvise sansi za crtanje naslovnica Marco Verni

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/05/2003 : 15:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nisam znao da Villa lose crta Zagora.
Onda za Vernija
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5979 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 14/05/2003 : 21:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:

Nisam znao da Villa lose crta Zagora.

Imas njegovog Zagora u onim "skupnim slikama" te na maloj knjizici uz Zagor specijal i jos ponegdje i svugdje je faca losa.

-|VJ|-
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/05/2003 : 22:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Znaci to je Villa radio... je li to ona slika sa www.sergiobonellieditore.it? No, cinjenica je da ume sjajno docarati atmosferu na Texovim koricama
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000