forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi stripovi?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

rudi
New Member

Slovenia
270 Posts

Member since 09/06/2002

Posted - 15/05/2003 : 17:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send rudi a Private Message
Koji ce novi stripovi uopce izici ovi mjesec. Treba da znam , kada idem na Hrvašku. valjda necu zbog jednog ili????
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 16/05/2003 : 02:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by rudi

Koji ce novi stripovi uopce izici ovi mjesec. Treba da znam , kada idem na Hrvašku. valjda necu zbog jednog ili????

ExtraZ, ExtraDD i možda MM
Go to Top of Page

XIII
Senior Member

Serbia
1013 Posts

Member since 05/05/2002

Posted - 16/05/2003 : 09:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send XIII a Private Message
da ne otvaram novi topic samo zbog ovoga
ali na kioscima se pojavio novi akira,
htedoh reci AKIRA 13: UZBUNA 7.STEPENA
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/05/2003 : 11:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
vidim da je stavljena naslovnica novog zagora extra. Jeli i DD izasao?

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/05/2003 : 12:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

za par dana

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 16/05/2003 : 14:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Koliko ja znam najavljen je za 20. ovog mj., što znaci sljedeci tjedan.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/05/2003 : 20:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Meni vise extra serija ne predstavlja nikakvo uzbudjenje, obzirom da pricu sa vampirom vec imamo skeniranu... Sve ostalo je vec objavio "Dnevnik", a ja sve to imam na onih 14 scanturionovih CD-ova u nevidjeno dobrom kvalitetu (sken ne moram da cuvam u kesicama, da pazim da ga ne zguzvam, savijem, da mi ne kane jogurt na njega ili da ga ne umastim prstima masnim od kulena i sunke... Ziveo scanturion!!!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/05/2003 : 22:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Zaboravio si na Dnevnikovo masivno rezanje nekih odlicnih prica!
Najbolji primjer toga je za mene "Beli Tigar" i "Poklic Sauka" za koje sam htio napisati recenziju, ali je previse toga izrezano. Na kraju Poklica Sauka uopce se ne zna sto se desilo. Toliko je ocito da je kraj odrezan, a ta prica mi je u samom vrhu Zagorovih epizoda, kad on sav bespomocan gleda masakar indijanaca.

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/05/2003 : 22:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Kad dobijem tutto zagora prekontrolisat cu i usporedti ti za Beli tigar i poklic sauka pa cu ti javiti ako te bas zanima!

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.

Edited by - seinfeld on 16/05/2003 22:15:45
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/05/2003 : 22:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Pogotovo me zanima Poklic Sauka jer mi se cini da je na kraju trebalo biti sudenje, a u Dnevnikovoj verziji je tamo kraj--izgleda mi nelogicno. Mozes mi reci sto je bilo na kraju originala kad saznas.
Ja sam takoder htio naruciti Tutto verzije, ali sam cekao da izadu i Vernijevi novi Zagori (sa Tkacem) pa da to sve zajedno narucim, ali su Bonellijevci sada izdali neku drugu pricu

Since peace of mind is my single goal, forgiveness is my function.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 17/05/2003 : 00:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Jeli ovo normalno? U svakom topicu morate da spominjete Zagora?

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/05/2003 : 00:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Barem ne placemo za Dnevnikom i Titom ;-)))!

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

comicman
Senior Member

1684 Posts

Member since 17/04/2002

Posted - 17/05/2003 : 00:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit comicman's Homepage  Send comicman a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Meni vise extra serija ne predstavlja nikakvo uzbudjenje, obzirom da pricu sa vampirom vec imamo skeniranu... Sve ostalo je vec objavio "Dnevnik", a ja sve to imam na onih 14 scanturionovih CD-ova u nevidjeno dobrom kvalitetu (sken ne moram da cuvam u kesicama, da pazim da ga ne zguzvam, savijem, da mi ne kane jogurt na njega ili da ga ne umastim prstima masnim od kulena i sunke... Ziveo scanturion!!!

da,ali sken mozes citati samo na kompjuter,a pravi strip mozes nositi svuda.

"FOXHOUND"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/05/2003 : 00:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Da, sad sam se i ja setio "Poklica sauka", poslednja scena je neka udovica sa cvecem u rukama i iz tog cveca je imala skriven pistolj iz kojeg je pucala u nekog oficira (ili sam pomesao sa necim drugim, nemojte mi se smejati ako pricam gluposti, citao sam to onda kad je kod nas i izaslo, dakle, pre 30 godina). 'Belog tigra se uopste i ne secam, i morao bih to procitati od pocetka... ne secam se bas nicega, kao da nikad nisam ni citao, znam samo da se neki tip pretvara u tigra a vestice Darme koja se tu spominje se uopste ne secam. No, isecen je i "Sura stena" (cak 40 stranica), no, to je skoro sve... Vazno je da smo od SD i "Ludensa" dobili sve preskocene epizode, i da u principu sad imam sve (izuzimajuci "Tjeskobu" i nastavke koje valjda svi imamo skenirane, i to u izvrsnom kvalitetu).
Jasno je da "Ludens" treba da nastavi sa extra serijom zbog novih generacija koje nisu ni cule da je nekad postojao neki "Dnevnik", samo sam rekao da meni licno ta serija vise uopste nije interesantna, jer sad imam skoro sve od Zagora sto sam zeleo. Sad bih radija nabavio italijanske specijalce i italijanske knjige o Zagoru
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 17/05/2003 : 00:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Barem ne placemo za Dnevnikom i Titom ;-)))!

JA PLACEM

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/05/2003 : 00:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ne cudi me to.Ti pocnes da cmizdris cim neko spomene Mister No-a ;-)).

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/05/2003 : 00:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I ja :o)
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 17/05/2003 : 00:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Ne cudi me to.Ti pocnes da cmizdris cim neko spomene Mister No-a ;-)).

sta ja mogu kada sam sentimentalan

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/05/2003 : 00:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ko priznaje...
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/05/2003 : 06:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Kad smo vec kod Mister No-a...da li ce biti sta od pirata?
Ili se to vec sreduje u tajnosti?

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/05/2003 : 18:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Kad vec pitas, malo mi je truba da priznam, ali sa sada smo odustali... No, znas kako nas narod kaze "ne lezi vraze", ko zna sta meni padne na pamet... Posto su ovi svi oko mene koji su trebali ucestvovati pravi "mekusci", meni je puko film pa sam odustao. No, ako ja budem pravio pirata, bice to ZAGOR, i to nesto posebno... ali, o tom potom, mozda tamo oko Nove Godine. Za sada, pored svega, imam dosta neodlosnih obaveza
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 18/05/2003 : 22:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Bernarde hoce li ista biti sa DD specijalcem???????????

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000