Author |
Topic  |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 04/05/2003 : 20:53:35
|
quote: Originally posted by Witchblade
1. MINI STRIP (WEST) - Cije je to izdanje (ekavica) i kad je izlazilo (konkretno npr. epizoda koju trenutno držim u ruci, Rej Karson: Zlato Apaca, br. 44)? Na stripu nema baš nikakvih informacija o tome...
Hvala unaprijed, ljudi!
Imam ih 5-6, ali držim ih u vikendici, pa ne mogu sad odgovoriti koje je izdanje i ostalo. Sjecam se da je to izlazilo negdje u prvoj polovici 80-ih, onda sam to redovito kupovao, imao sam ih dosta, a sad mi je ostalo par brojeva . |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 04/05/2003 : 21:17:59
|
Mini Strip West specijalno izdanje Eks almanaha izlazilo je negdje od 1983 do 1985, prvotno je izlazilo roto izdanje koje se kasnije promjenilo u izdanje sa "klamericama", kasnije se je smanjio i format. Izaslo je negdje 100-tinjak brojeva. Izdavac je bio Decje novine Gornji Milanovac. Mislim da su neki brojevi a možda i svi bili reprint starijeg izdanja Crtani Romani.
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda" |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/05/2003 : 22:23:09
|
quote: Originally posted by Guffy
Mini Strip West specijalno izdanje Eks almanaha izlazilo je negdje od 1983 do 1985, prvotno je izlazilo roto izdanje koje se kasnije promjenilo u izdanje sa "klamericama", kasnije se je smanjio i format. Izaslo je negdje 100-tinjak brojeva. Izdavac je bio Decje novine Gornji Milanovac. Mislim da su neki brojevi a možda i svi bili reprint starijeg izdanja Crtani Romani.
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda"
Very nice ali odakle promjena formata? Zar nije bija Mini ( Exs ) pa kasnije Mini Strip West istog formata. Osim reprinta bilo je i nekakvih dodataka ali uglavnom rep. CR-a. |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 05/05/2003 : 14:56:17
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by Guffy
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda"
Very nice ali odakle promjena formata? Zar nije bija Mini ( Exs ) pa kasnije Mini Strip West istog formata. Osim reprinta bilo je i nekakvih dodataka ali uglavnom rep. CR-a.
Negdje oko broja 100 su malo smanjili format ,bio je jako tanak, tako je izaslo par brojeva i ondak se ugasilo
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/05/2003 : 16:31:18
|
[/quote] ...su malo smanjili format ,bio je jako tanak, tako je izaslo par brojeva i ondak se ugasilo
"Pola vino,pola voda,sve se ljulja osim poda" [/quote]
AAAAAAAAAAAAA.....nakon nekog vremena se smanjio, postao tanak i ugasio se...
Zvuci logicno              |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 05/05/2003 : 17:12:14
|
Imam ja dva strip westa (veci format) i dva mini westa. Oce neko kupiti???? Stripovi su glanc, a cijena sitnica.
- Vatrena voda daje ti hrabrost - - Misliš da ja to ne znam - I.Kant, "Kritika vatrene vode" |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 05/05/2003 : 19:31:42
|
quote: Originally posted by stinky
Imam ja dva strip westa (veci format) i dva mini westa. Oce neko kupiti???? Stripovi su glanc, a cijena sitnica.
- Vatrena voda daje ti hrabrost - - Misliš da ja to ne znam - I.Kant, "Kritika vatrene vode"
Imam ih i ja oko dvadesetak plus crtanih romana, Mat Dilona i jos hrpu tih Westerna, 
 |
|
dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts
Member since 23/01/2003 |
Posted - 05/05/2003 : 22:28:05
|
treba napomenuti u vezi mini strip westa da se nakon sto se smanjio, stanjio i na kraju ugasio, poslije nekog vremena ponovo vratio ali ovaj put na 100 stranica i s malo promjenjenim imenom(izbacili su ono mini)u takvom obliku dozivio je 38 brojeva.stripovi su bili uglavnom losi osim povremenih dodataka keracovog kelly branda |
 |
|
|
Topic  |
|