fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 11/05/2003 : 13:09:36
|
quote: Originally posted by premujanin
Jel neko možda ima vec te originale pa da napiše koji su crtaci koje epizode crtali i na koliko strana? Najzadnji sad je Cassaro...Nadam se da bar ima još nešto od majstora kao što su Pepe,Donatelli,Ferri... Usput,mislim da je neko tu još rekao kako origigi 340 završava negdje na pola pa me baš zanima kako ce Ludens to "pokrpati" ili ce naslovnicu izbaciti i spojiti 339 i 340 u jedan malo deblji tipa SD br.8 "Opsjednuti"(Ali nadam se bez izbacivanja strana)?
Pepe i Donatelli su nazalost vec umrli Tata Ferri jos uvijek crta sve naslovnice i tu i tamo koju pricu. Novi crtaci su Cassaro,Chiarolla, Laurenti, Dotti, Della Monica,Marcello, Pesce,....Nisu losi, najbolji mi je Della Monica. Pojavio se i novi crtac, Marco Verni, koji crta kao Ferri i mislim da ce jednoga dana postati Ferrijev naslednik... Najgori novi crtaci su mi Chiarolla i Dotti...Ne mogu da se odlucim koji mi je gori
Ja gradim autoput u glavi da se vozim slobodno |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 23/05/2003 : 09:05:15
|
Dotti je furka na Fusca i to ne baš uspješna, krut mu je stil crtanja.Della Monica je uvjerljivo najbolji od te kompanije dok Chiarolla uopšte nije loš. Što dalje idemo više ce ga bit. Za mene su najgori Pepe(neproporcionalan), Gamba(loš), te Cassaro(ljudi su mu kao mutanti. Napravio bi karijeru u NN.) |
|
|