Author |
Topic  |
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 16/05/2003 : 20:41:59
|
Pa moze se kupiti ;-)).Pitaj nekog iz HR da ti posalje.
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 17/05/2003 : 09:14:54
|
Nije harakiri, nego si je vrat prerezala. Pa jel' vi gledate uopce što je nacrtano? Grkljan si je prerezala, a po udubini od težine njenog tijela na sjedalu automobila, krv je iz vrata lokvicu napravila nešto niže, u visini trbuha. Ali nema dodira lokve i tijela, što definitivno znaci da je vrat u pitanju. Toliko o ovom "lijepom" detalju.
Mislim da još nitko nije primjetio da je lik glavnog junaka cijelo vrijeme siv (kao i flashbackovi). Naravno, zato što on i dalje živi u prošlosti i ne može se trgnuti iz uspomena. Tek na samom kraju, na zadnje dvije slicnice na molu (kada konacno "odlazi" svojoj ljubavi) u njegovo lice dolazi normalna boja.
THERE, THERE |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 17/05/2003 : 10:27:49
|
quote: Originally posted by zveles
Nije harakiri, nego si je vrat prerezala. Pa jel' vi gledate uopce što je nacrtano? Grkljan si je prerezala, a po udubini od težine njenog tijela na sjedalu automobila, krv je iz vrata lokvicu napravila nešto niže, u visini trbuha. Ali nema dodira lokve i tijela, što definitivno znaci da je vrat u pitanju. Toliko o ovom "lijepom" detalju.
Grlo je 100% sigurno! Bravo zveles jesmo coravi bili ;-)).
quote:
Mislim da još nitko nije primjetio da je lik glavnog junaka cijelo vrijeme siv (kao i flashbackovi). Naravno, zato što on i dalje živi u prošlosti i ne može se trgnuti iz uspomena. Tek na samom kraju, na zadnje dvije slicnice na molu (kada konacno "odlazi" svojoj ljubavi) u njegovo lice dolazi normalna boja.
Jeste to neko primjetio tj. ja ;-)).
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 17/05/2003 : 12:13:36
|
He, he... Šta nisi napis'o da se ja ne morah trudit'? ;) :))
Nego, crveno?? Crveno = strast! I tamo na litici kad vode ljubav, polako cijeli svijet oko njih postaje crvenkasti. Njihovim ocima, punim strasti, kroz strip mi gledamo njihov svijet i njihovu percepciju tog svijeta. Još jednom kažem: STARI JE MAJSTOR!!!
Njene oci - zelene! Blago zelene. Mutno zelene. Slažem se sa svima koji su konstatirali da je mala pukla, odnosno da nije cista.
THERE, THERE |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 17/05/2003 : 14:43:58
|
To srce je vec bilo crveno kad ga je ostavila/izgubila u busu...Moze biti da je crveno=strast ustvari to i jeste vjerovatno odgovor ;-)).
Ma nisam napisao moras se i ti malo potruditi ;-))).
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts