Author |
Topic |
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Posted - 22/05/2005 : 10:03:28
|
Maloprije sam procitao Petra Cherie, "Ruza Bosfora" i razocaran sam. Mislio sam da neko ko je rodjen na Istri malo bolje poznaje istoriju i geografiju bivse Jugoslavije (zamislite, jedan Crnogorac se zove Pjotr, a drugi Koncar!). Strip je napravljen 1982. |
|
|
metabaron
New Member
177 Posts
Member since 25/01/2004 |
Posted - 22/05/2005 : 17:59:52
|
Na Engleskom su se pojavili samo: "Shanghai Express" u izdanju Pacific Comics Club (Euronovel no 1 - kao da su mislili da ce to ici te ce imati citavu seriju grafickih novela) "Air Mail" serializiran u Aces magazinu
Ima li jos stogod na Engleskom? |
|
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Posted - 24/05/2005 : 01:45:20
|
quote: Originally posted by metabaron
Na Engleskom su se pojavili samo: "Shanghai Express" u izdanju Pacific Comics Club (Euronovel no 1 - kao da su mislili da ce to ici te ce imati citavu seriju grafickih novela) "Air Mail" serializiran u Aces magazinu
Ima li jos stogod na Engleskom?
Ne znam, sve sto imam je na holandskom:
Titanic
Marcel Labrume (prvi i drugi dio)
Molly Manderling
Johnny Focus
Rosso Stenton: Orient Express Dvije kapi krvi u snijegu Duga noc Zuti Bozic
Petra Cherie Spijuni u Veneciji Ruza Bosfora
Izasli su na holandskom i "Mombasa Road", "Bab El-Mandeb" i "Fanfulla", to jos nisam nabavio. Otprilike pola je objavio Casterman, pola Loempia. "Marcel Labrume" mu je daleko najbolji, njega sam prvog procitao pa me je navukao na ostale. Ponekad je malo dosadan i statican, ali svidja mi se njegov lezerni crtez. |
|
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Posted - 24/05/2005 : 02:44:34
|
quote: Originally posted by metabaron
Ima li jos stogod na Engleskom?
Evo malo sam kopao po internetu, pa nadjem ovu stranicu:
http://theloma.free.fr/Micheluzzi/mroy.htm
Znaci, Micheluzzi i Sclavi su uradili i ovo zajedno (pored onog specijalca Dylan Dog br. 2).
Na istoj strani:
http://theloma.free.fr/toppi/cm.htm
...Sergio Toppi, Battaglia, Micheluzzi, Ferdinando Tacconi, Buzzelli |
Edited by - etmgosa on 24/05/2005 02:46:00 |
|
|
|
Topic |
|