Author |
Topic |
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 28/05/2003 : 21:51:09
|
quote: Originally posted by mcn
> i sam se tome cudim,ali imam još samo jedan primjerak
A onda, Bojane, javi se.
> osim što je kolegica Armanini krace vrijeme bila clan "Divljeg oka".
Bila? Hochemo tracc!
mcn
OK, šaljem mail.
"The best thing about being me is that there is so many me." |
|
|
Dule
Average Member
Croatia
546 Posts
Member since 09/05/2003 |
Posted - 28/05/2003 : 23:02:55
|
Poštovani Boc, daj i meni pošalji taj trac. Baš me zanima kako se to razvilo, jer su u suštini, okolnosti odlaska kolegice Armanini iz "Divljeg oka" zapravo banalni (i pljesnjivi godinu dana najmanje), te ih je i nepotrebno rastezati. Za dragog kolegu Macana pak: Što sam stariji, sve mi se više svida biti "sam svoja liga". (Pišimo rvatski, posebno ako smo hvatski pisci, ne...?) Medutim, još nisam dotjerao do te povlaštene i lijepe pozicije; najme, liga u kojoj djelujem za sada, malo je ipak šira. A za Markosa, jedno pitanje iz pozicije internet marginalca: Kakve su to zvijezdice, t.j što znace.? Ove za kojima Macan žudi? Jer, onda bih i ja to. Sigurno je nešto dobro... |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 29/05/2003 : 09:57:34
|
quote: Originally posted by Dule
Poštovani Boc, daj i meni pošalji taj trac. Baš me zanima kako se to razvilo, jer su u suštini, okolnosti odlaska kolegice Armanini iz "Divljeg oka" zapravo banalni (i pljesnjivi godinu dana najmanje), te ih je i nepotrebno rastezati. Za dragog kolegu Macana pak: Što sam stariji, sve mi se više svida biti "sam svoja liga". (Pišimo rvatski, posebno ako smo hvatski pisci, ne...?) Medutim, još nisam dotjerao do te povlaštene i lijepe pozicije; najme, liga u kojoj djelujem za sada, malo je ipak šira. A za Markosa, jedno pitanje iz pozicije internet marginalca: Kakve su to zvijezdice, t.j što znace.? Ove za kojima Macan žudi? Jer, onda bih i ja to. Sigurno je nešto dobro...
Cekaj Dule, pa nemam ja nikakve veze s time. Ja sam tebe pitao. Koliko bi koštali stari brojevi Flita? Baš me zanimaju, volio bih ih nabaviti.
"The best thing about being me is that there is so many me." |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/05/2003 : 10:01:30
|
Ma zvjezdice dobijas s brojem postova koje posaljes, i oznacavaju "iskustvo" an ovom Forumu. AKo netko ima 5 zvjezdica, to vjerojatno znaci da je tu dosta dugo i da zna dosta o materiji (osim ako nije Sani ili neko slican koji stanca postove bezveze samo da bi dobio zvjezdicu). Prva ide na 50, druga na 100, treca na 300... Uglavnom, nista bitno, samo jedna dodatna opcija koja bi trebala pomoci novim clanovima da se malo snadju pri komunikaciji sa starijim clanovima, ali je nazalost ljudi krivo shvacaju.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Dule
Average Member
Croatia
546 Posts
Member since 09/05/2003 |
Posted - 29/05/2003 : 19:32:16
|
Ok, svejedno jedva cekam svoju prvu zvjezdicu... Kako sam rekao, "FLITovi" ne koštaju ništa. Sredinom iduceg tjedna, mogu ti ih ostaviti u "More comicsu" n.p: ili mi se javi na mail, pa cemo dogovoriti primopredaju. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Topic |
|
|
|