Legs sa onim silnim T&A momentima za zensku publiku? Ahaaaaa....
btw, koliko sam ja shvatio "poredak", Legs e le Palladine je dosad bio nesto kao Maxi Legs (i pored toga sto se desava u paralelnoj stvarnosti)... Da to mozda ne znaci da cemo pored Agenzia Alfa dobiti i Maxi Nathan Never?
Pa dobro,nisam mislio bas samo na Bonellija,nego uopce na stripove u svijet(na primer Japan, a pogotovo USA).
Ni u Japanu to ne stoji. Od najpoznatijih heroina pogledaj Motoko Kusanagi (GITS) koja zaista dobro izgleda, ali ima antiglobalisticke stavove kojima bi se dicio i Noam Comski.
E sad, u USA si uglavnom u pravu, no ako se probere, mogu i tu da se nadju manje nabudzene stvari, recimo Strangers in paradise.
Mirno da spavas? Gresis sinko! Cekaj samo da mi prodje ispitni rok, uselicu ti se u kucu da bih i ja to sve izgledao! ;)
"KIMOTA!"
Ne, ne, ne... Kad prodje ispitni rok ti prvo prevodis tonu stripova koju cemo ti MAGIC i ja nabaciti, pa tek onda mogu da dodju na red serije. Inace postoji mogucnost da ALIAS, SMALLVILE i SCRUBS nabavim na DivX-u. Buffy nazalost ne , ali doci ce i to jednog dana!
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be.
Tja, ja imam barem dve epizode u kojima se Legs krese sa muskarcima. Mozda je BI?
"KIMOTA!"
A kako je to... hmm.. prikazano? Mislim, da li je stvarno prikazan sam seksualni cin (ne mislim nista perverzno, sram da vas bude) kao npr. kod Dylana, ili je radila cenzura pa Legs i neki lik obavljaju svoj posao dok se crtac usredsredio na vazu koja je na drugoj strani sobe?
There are Pretenders among us. Geniuses with the ability to become anyone they want to be.
Buffy?Ajme meni,pa nije valjda da to gledate..Mislim,žena je super ali serija je potpuno bezveze.
Bond.James Bond.
Grrrr... Ne diraj mi Buffy! Sta ima bolje od gledanja srednjoskolke (u pocetku) kako van nastave prebija/ubija/kolje po kog vampira, a ponekog i kresne? Mislim, ko ovde ne nadje nista sto ga zanima, taj je stvarno propao slucaj!